Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te,félve?
Mondjuk a érvágás sóval azért megrengette a bizalmamat.
Tudtam hogy ezt is jobban tudjátok mint egy olyan,akinek 14 éve festékboltja van,de félve azért leírtam
Szerintem most hogy megtudta ,nem maradhat elfutott.
Az viszont igaz hogy a vizbázisú festék önmagában is egy rakat vacak.
Vasat festettem anno, azzal nem volt gond. Miért ne maradna később is rajta? Ha nem vesz össze az alatta lévő rétegel akkor az már száradás után nem jöhetne le.
Egy darabig rajta szokott maradni....
És? rajtamaradt a felületen?
Ennek örülök! ....épp most végeztem a lefújással.....
Az igazán hitelesek a keletifény,a zsúrpubi,az alfahír és az ezalényeg.hu.
Nem jó az semmire sem....
Szerintem a 444.hu után az index a második leghitelesebb forrás
fix adó kell pl 300 forint literenként aztán tökmindegy mennyi a üzemanyag ár
kiszámolni is egyszerűbb
és már egyből az előállító "nagyker" fizeti és nem lesz simliskedés , vagy nem is ez a cél most sem?
Regisztrálni már több hónapja regisztráltam....itt az üzenőfalon azonnal megjelent a kérdés, de ha hozzászólok valamihez, az jó esetben is csak órák múlva jelenik meg. De tegnap pl hozzászóltam valaki feltett fotójához és még ma sem jelent meg a hozzászólásom....
Az a mérvadó? Mert én eddig nem vettem komolyan az indexet
Mások meg sok pénzért csinálnak vízbefecskendezést mi meg sírunk hogy víz van a benzinben. Az én motorom erősebb lett és semmit sem változott a fogyasztása.
Most már a molossal sem érzek különbséget, megy mindennel mint a rakéta, 6-7000kozott van egy pici torpanás benne, ki kell olvassam hogy adjak neki még anyagot vagy el kell vegyek, szerintem szegényítenem kell
Majd Bogyeszkó linküli.

Nembaj, várható volt de amíg az index nem ír róla, nem hiszem el
Ellenben azonnal tudott róla mindenki
A úgy nem kell várni. Valami gáz van....
Én amennyit járok ,tök mindegy mennyi a benya. Évi 4000....
Nekem pl. nem.
Igen..
Én 1 hete írtam hogy Kéri köcsög,de még most is az.
Valószinűleg még nem sokat kommenteltél és nem rég regisztráltál. Van valami moderálás vagy mi a tököm.
Sziasztok! Csak egy kérdés, amit nem igazán tudom, hogy hol máshol tudnék feltenni.....
Tehát...miért van az,hogy néha napokat kell arra várni, hogy egy-egy hozzászólásom megjelenjen? A feltöltött fotóim is több mint öt napja "jóváhagyásra" várnak...ez miért van? Másnak is ennyit kell várni?
Igen, mert az ethalon eléggé jól felveszi a vizet. Ha van miből, de ha nem kap levegőt (esetleg azt is csekély páratartalommal) akkor esélytelen. Ezért célszerű a tele tank vagy kanna és nem nézegetni esőben hogy meddig van, pláne gyufával.