De mondom...én fára vettem. Nem tudtam hogy mivel volt festve,erre azt mondta a tulaj hogy ha oldószeressel volt,arra ne vigyek vízbázísút.
Sadolint vettem hígitóval,de mikor elkezdem festeni nem kell bele...később ahogy sűrűsödik a festék,picit kell belerakni hogy ne ragadjon az ecset.
Ez az utasítás!
Azért ezt a viz kicsapódást sok minden befolyásolja. Teli edényzetben kicsi az esély, de ha a tankot meg nem nyitogatja a szuszogón keresztül sose cserélödik a levegő. A kicsapódás meg inkább hőmérsékletkülönbség függvénye, mint idő intervallum.
Már az enyém sem. 17 éve letette a szerszámot. Utoljára azt kérdezte , van-e túlvilág? És mondtam Neki, kétmillió fényéven belül nincs! Majd kb. fél év múlva befejezte az egészet.
Ha vizesbázisú zománcot fújok olyan fémfelületre ami előtte nitrós vagy lakkbenzines volt az megmarad-e rajta? ....nem néztem milyen festéket veszek csak most jöttem rá.
Sadolint vettem hígitóval,de mikor elkezdem festeni nem kell bele...később ahogy sűrűsödik a festék,picit kell belerakni hogy ne ragadjon az ecset.
Ez az utasítás!
Keresek donor Kawasaki ZX-10 B Tomcat-et. Főként az idomok miatt, de mindenféle egyéb alkatrész is érdekel.
Köszi és üdv,
Gergő
pl gazdagrét