Én anno vastag ponyvát tettem alá az első részre ahol kimászkáltak a gyerekek Ida meg egy régi szőnyeget
A vékony műfű nem lenne jó ? Az olyasmi mint a szőnyeg
Miskolcon fene tudjs belefognának-e, de pont egy,infarktus vagy,stroke esetén el se jut az orvoshoz az ember ha nincs szerencséje. Pont a,napokban küldött be a háziorvos egy páciensét strokkal miskolcra és,felháborodva mondta hogy egy labort se csináltak hazaküldték.
Ekkora gáz sose lesz, még a legrosszabb helyzetben lévő országok mintája alapján sem.
Az időseket mantrázzák de a most még épségben lévőket leszarják. Az külön megérne egy misét vajon hogy lehet hogy,pont ezekben az intézményekben van egyre több helyen probléma
Nagyon kevesen! Van egy protokol mielőtt kiemelünk egy sérültet a kocsiból ha nincs ott a mentő. Ezt is kevesen tudják,minthogy azt is,hogy kell kiemelni. Na de ez már szakma...szerencséje volt!
Van ezer öregek otthona az országban. Mindenhol kivétel nélkül az öregek otthonából jött a legtöbb fertőzött. Olvass utána!
Ha csak 10 öreg kerül ellátásra darabonként,már kurva nagy szarban lennénk! Van egy vészhelyzeti terv,ami a legrosszabb helyzetre készül. Ennyi!
Ha gáz van nincs idő üres ágyakat csinálni...
Értem, meg nem is az itteni korlátozásokkal van a,baj. Hanem az eü ekkora mértékű és főleg indokokatlan teljes lebénításáról. De hátha ebben is lesz hamarosan pozitiv változás.
Esetleg lehet homokot.
De a polifoam sem rossz ötlet, ha nem túl drága.