Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én simán vastagabb mezőgazdasági nejlont tettem alá.
Esetleg lehet homokot.
De a polifoam sem rossz ötlet, ha nem túl drága.
Én anno vastag ponyvát tettem alá az első részre ahol kimászkáltak a gyerekek Ida meg egy régi szőnyeget
A vékony műfű nem lenne jó ? Az olyasmi mint a szőnyeg
Köszi
Kálban nálunk van gyár.
Ott különböző szélességű, vastagságú, színű polifoamokat gyártanak.
MASTERPLAST.HU
Az életveszélyes betegeket ellátják mindenhol....
Eszembe nem jutott.
Pedig ez van. Orvoshoz se jutni, telefonon meg mit lehet csinálni.
Fordísd meg és sátornak fasza...ajtót vágj rá!
Kizárt!
Na jó de akkor mit tegyek bele
Miskolcon fene tudjs belefognának-e, de pont egy,infarktus vagy,stroke esetén el se jut az orvoshoz az ember ha nincs szerencséje. Pont a,napokban küldött be a háziorvos egy páciensét strokkal miskolcra és,felháborodva mondta hogy egy labort se csináltak hazaküldték.
De ha nem raksz bele vizet,jó a homok is
Kollegám leesett a létráról múlt héten. Könyök és csuklótörés. A csuklóját másnap megműtötték.
???
Nyilván de minden jobb mintha semmit sem tesz.
Polifoam nem lenne rossz, utánna járok hol lehet tekercsben venni valami vastagabb kivitelben
Ekkora gáz sose lesz, még a legrosszabb helyzetben lévő országok mintája alapján sem.
Az időseket mantrázzák de a most még épségben lévőket leszarják. Az külön megérne egy misét vajon hogy lehet hogy,pont ezekben az intézményekben van egyre több helyen probléma
Nagyon kevesen! Van egy protokol mielőtt kiemelünk egy sérültet a kocsiból ha nincs ott a mentő. Ezt is kevesen tudják,minthogy azt is,hogy kell kiemelni. Na de ez már szakma...szerencséje volt!
Habszivacs.polifoam...
Nagy szerencséje volt. Sokan hozzá se mernének.nyulni és segíteni.
Geotextiliaval kombinalva?
Van ezer öregek otthona az országban. Mindenhol kivétel nélkül az öregek otthonából jött a legtöbb fertőzött. Olvass utána!
Ha csak 10 öreg kerül ellátásra darabonként,már kurva nagy szarban lennénk! Van egy vészhelyzeti terv,ami a legrosszabb helyzetre készül. Ennyi!
Ha gáz van nincs idő üres ágyakat csinálni...
Saját alátét fóliáját de,az elég gagyi és,vékony. Homokra gondolram én is, de azt mondták az kidörzsöli idővel az alját attól ahogy mozog a viz
En szitalt homokot tennek, vagy nsgyon apro szitalt sodert.
De lehet nem jo, a gyarto mit ir?
Értem, meg nem is az itteni korlátozásokkal van a,baj. Hanem az eü ekkora mértékű és főleg indokokatlan teljes lebénításáról. De hátha ebben is lesz hamarosan pozitiv változás.