Nem kell, csak következményei vannak.
Ez ugyanolyan, mint a zabálás elhagyása, a kávé elhagyása. Az első pár hét, egy-két hónap a nehéz. Igaz, az étkezéseket át kell gondolni, mert sómentes ételeket nem csumis konyhákon kapod meg.
Jók a jurak, csak nem adok 600-700-et egy olyan kávéfőzőért, amit az enyém tud....a delonghi primadonna exclusive az nem az, amit a haverod nagyon szerelne...
nekem lesz vagy 200 a szívverésem, totál kivagyok tőle, 2-3 kávét letolnék és összerogyok(volt már ilyen)
hajdanán nagy divat volt a viszki-redbull, hát én másnap olyan beteg voltam mindig hogy a papot hívtuk
azt gondoltam a mértéktelen alkohol fogyasztás miatt
aztán egyszer nem volt redbull ittuk tisztán, és másnap semmi bajom nem volt
mondjuk én egy kettespet kólával simán átvirrasztok egy éjszakát, hajdanán éjszakai pecán ittam
Nem kell rohannod:" ...A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos hivatalos okmányai érvényesek maradnak
a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig. Maradj csak otthon, ha teheted, és eszedbe se jusson a jogosítvány hosszabbítása miatt a háziorvoshoz menni..."
"A március 11-i kormányrendelet kimondja, hogy a terjedő koronavírus-járványra tekintettel a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek. Az okmányok közé sorolják a gépjárművek forgalmi engedélyét is, ami azt jelenti tehát, hogy azok a gépjárművek is forgalomban maradhatnak, amelyek műszaki vizsgájának érvényessége március 11. után járt le. Érdemes azonban a dátumot alaposan megnézni a dokumentumban, ugyanis, ha autónk forgalmija ezt megelőzően járt le, úgy arra nem vonatkozik az engedmény."
Ez ugyanolyan, mint a zabálás elhagyása, a kávé elhagyása. Az első pár hét, egy-két hónap a nehéz. Igaz, az étkezéseket át kell gondolni, mert sómentes ételeket nem csumis konyhákon kapod meg.