Miért, milyen az a viselkedés? ...melyik az a forma amivel vidéken nem találkozok és milyen gyorsan alakul ki egy vidékről pestre költözöttben a pesti jellegzetesség?
Talán majd jut egyszer utakra is a csekély, felhasználóbarát ÁFÁ-nkból. Stadionból már nem fér el több az országban, sőt lassan a környező országokat is tele pakoljuk....
Na meg mivel a prolik pesten éltek így ez a budaiakra egy dehonesztáló jelző lett amúgy egy átlag vidéki régen igazából budára nem nagyon járt mert a nagy piacok és gyárak pesten voltak így nem csoda ha pestiként emlegetnek mindenkit.
Mióta egyesült a két város jellemzően pestiként emlegetik az ott élőket budaiként csak a budaiak különböztetik meg magukat mondván, hogy ők az elit.......ami igaz is volt eleinte, de ma már elég vegyes a kép.
Gondolkozom hogy ki kellene mosni a 80 as olajos hordót.
Idén elég is lenne a földúton téblaboláshoz
Gyerek már vett kannában 50 litert nekem is van 20
Hegyekben áll a benzin
Én is meglepődök mindig amikor telerakom az autókat, a transit eddig 30 körül ment tele, most alig több mint 20 rugóból csurig van, a focus meg valamivel 10 felett tele az eddigi majd 20 helyett. Motort nem tom mert azt még idén nem tankoltam, illetve egyszer azt is kannából, de az jelentéktelen szerintem.
Egyébként sokszor igen....
Vagy akinek nem passzió az autó, az kátyús utakon közlekedjen?
Nem látók összefüggést.
Ez azért neked se új, remélem?
Idén elég is lenne a földúton téblaboláshoz
Gyerek már vett kannában 50 litert nekem is van 20
Hegyekben áll a benzin