Ja az, jónak tűnik, és tényleg nem drága. Ez magyar gyártmány? Akkor még szervize is van.
Szeretem az ilyen magyar műszaki dolgokat mert manapság adnak magukra hogy normális minőséget adjanak el.
... vagy aki kész akar lenni vele de látom közben, más is javasolta
Azért, mert manapság minden ilyen egyszer kattintós fosokkal van már szerelve, nem kell ahhoz ragaszkodni... biztos, hogy ott is azért nem csavaros bilincs van, mert ez a kattintós ócóbb és gyorsabb szerelni - de ez javításnál már nem szempont.
Én már azon vagyok hogy inkább egy awi mint a sima inverter
Ha helyreáll a rendszer úgy is veszek valami fos 20+ éves terepjarót egy marék apróért tizenöt ezer lyukkal és lehet mókolni rajta
Kb sz első akción visszajön a gép ára
Ezeket az 1mm vagy alatti dolgokat elég nehéz pálcával hegeszteni, ráadásul lassabb is meg csúnyább is
Azt nem mondanám hogy ajánlok bármit is, de amikkel én elboldogulok könnyen, és nem vagyok nagy tehetség évek multán sem azok:
ESAB OK 68.81 50-85 A
ESAB OK 63.30 45-90 A
ESAB OK 46.16 60-100 A
De a hegesztő áramot a pálca is meghatározza. Ügyeskedve meg lehet hegeszteni 1 mm-es anyagot, 1,5 mm-est sokat hegesztek aránylag, azt is át lehet égetni könnyen de többnyire szokott sikerülni anélkül is. Én átmeneti pálcát használok, azzal könnyen és aránylag szépen lehet hegeszteni a bambáknak is (nyilván én is emiatt használom) az 55 A-tól már jól használható az adatai alapján is.
Szerintem is az ecset a legkényelmesebb fára.
Én mondjuk vékony lazúrt jobban szeretem.
Néha kellene kis vékony fosokat csinálni arra meg a co nem az igazi
Szeretem az ilyen magyar műszaki dolgokat mert manapság adnak magukra hogy normális minőséget adjanak el.
Azért, mert manapság minden ilyen egyszer kattintós fosokkal van már szerelve, nem kell ahhoz ragaszkodni... biztos, hogy ott is azért nem csavaros bilincs van, mert ez a kattintós ócóbb és gyorsabb szerelni - de ez javításnál már nem szempont.
Ha helyreáll a rendszer úgy is veszek valami fos 20+ éves terepjarót egy marék apróért tizenöt ezer lyukkal és lehet mókolni rajta
Kb sz első akción visszajön a gép ára
Ezeket az 1mm vagy alatti dolgokat elég nehéz pálcával hegeszteni, ráadásul lassabb is meg csúnyább is
ESAB OK 68.81 50-85 A
ESAB OK 63.30 45-90 A
ESAB OK 46.16 60-100 A