Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg vettem egy ilyen fotóstáskát, de terepszínűt mert úgy pont féláron volt (én vettem az utolsót készletről): https://www.220volt.hu/Lowepro...

http://youtu.be/biz5Sj4olt8
Monyák vol.2.Szarazproba,nagyolas,foltok.
Hude nem vagyok kasznis,ezt a hebrákot,de virusmaradjotthonfillerbaszás van.Es vasarnapi flex.
Így látom én is...
Bár nem ítélem el az innyenceket se.
Lehet bonyolultan is kávét főzni.... de arra nekem nincs időm reggel indulás előtt
A jó kávé is olyan mint minden más, teljesen szubjektív. De hatásos kávét nagyon sok géppel nem lehet főzni, kotyogóval viszont igen. A hobbysták meg ráérnek az ízeket kergetni, bár az is fontos szempont, az igaz.
Nem mondom Nektek, hogy beborult!, mert itt most beborult!!
Egy kollegám nagy kávémágus. Most vett felújított gépet,ami darálja is a kávét,írja a hőfokot digitálisan meg minden faszom. Meg van neki valami készlet is,amiben csúrgatva kell 80 fokos vizet ráönteni a kávéra,aztán állni hagyni és közben a tetejéről kanállal leszedni a nemtudommit...boszorkánysááág!
Akkor te egy cibetmacska vagy - egy buzi cibetmacska Egyébként pont van itthon egy kis Kopi Luwak
Én hobbyból főzőcskézek, ha olyan a kedvem. Van, hogy napokig se... a reggeli indító vagy Nescaffe vagy egy lökök be egy kapszulást - mikor mi.
Én holnap eszek egy marék kávébabot és kiszarom. Elküldöm neked.....na azt kóstold meg!
Akkor valszeg nem is ittál még jót Én se a hatása miatt iszom, hanem szeretem a különleges aromákat. Napi egyet főzök kb, meg ha haver vagy vendég jön, annak.
A teszkós téglából (előre darált 20 dekás) kotyogóval főzött meg az ilyen műanyag automatákból ki folyó lé az nem Espresso, hanem barna lé
Az enyém is 2 adagot főz,de kb 4000 Ft. 2 személyes kotyogó
Nekünk ezek szerint más a "jó". Amiket írsz, műanyag fosok mind. Nekem egy Faema van, olasz, egy karos, vendéglátó ipari standard kosár méret. Mindene réz és alu öntvény, még a burkolata is. Kb. 30 éves a gép, most ér úgy 60-80 ezret de eszembe sincs eladni, mert hogy jobbat vegyek (újat) , ahhoz 4-500 ezer kéne... 2 adagot főz, teljesen manuális.
semmi sem rendes már
nézegetem a mosógépeket és igazándiból egyik ismertebb márkára sincs annyi jó vélemény mint a nevesincs gépekre
azt hiszem megveszem a legolcsóbbat ami kb félárban van mint egy nevesebbnek gondolt gép aztán ha kihal nincs sajnálkozás hogy mennyi zseton megy a levesbe
16 éve még volt rendes festék
a szomszédnak a fa kerÍtése kb 2 évet bírt a festés után utána pörgött le a cucc
pedig leszedte a deszkákat, lecsiszolta alapozta fesette lakkozta mindent megtett amit egy festő ember javasolt
aztán lebaszta az egészet és tett fel fémet
Eletemben ha ittam 3 kavet az sok. Nem elne meg belolem a kaveipar.
Azaz, ez extrem. Nem vastag, nem biztos hogy vékony de nem vastag. Lazúr az biztos 5-6év és kiderül mennyire bírja.
Az oszlopok szétrepedtek, egyszerűen nincs már olyan amiben nincs benne a közepe.
Na most megnéztem. Extra. 8 év, meg időjárás, UV, meg atom álló, kültéri, homlokzatra való vastaglazur. Ez van ráírva.
Hozzávaló favédő alapozóval, pénz nem számít, csak tartós legyen alapon.
Most már rájöttem hogy mindegy a hókuszpókusz, úgy is rendszeresen le kell kenni arra meg a vékonylazúr kényelmesebb, mert nem kell levakarni.
Hurkapalca, a volt kollega minimum a duplaja. Speciel annyira nem orultem, mert mindenki latta, hogy vele beszelgettem elotte.
Lehet, hogy igy van, de ezert eppen a tobbi nyuggernak kene agyonutni az ilyent.
Na azokat a részeket én tuti kiiktatom, Nekem is szar már az a rész, ráadásul fel sem lehet oda menni. Inkább átalakítom és lesz kontyolt tető, a cserepet meg nem kell festeni.
Az extra vagy az extrem ? Az ácsnál néztem 5éves 2rétegben festettet, nap süti de még tök jol nézett ki.
Másik haver vett valami vízbázisú lötyit, 6évet garantáltak es a 8.évben festették újra mert itt ott repedezett szerintem 2évet még bírt volna de őket zavarta.
Én direkt a leghitványabb építési gerendákat és gyalulatlan cserélp léceket szoktam megvenni. Szarul néz ki, de átmegyek rajta csiszológéppel, és bútorminőség.
Ebbe az árba az is belefér ha valamelyiknek hibája van kivágjam.

Mondjuk most tölgyből elég hitvány deszkákat akartak rámsózni, szarrá volt repedve és még többért is adták mondván szárított, ja mert a nyakukon maradt az a tűzifának való, és volt ideje kiszáradni, meg szétrepedni
Pedig lépcsőt csak nem csinálok fenyőből.
Nekem 2 évet bírt ez a Sadolin. Nem tudom ez mennyire jó.
Most Milesi vékonylazúrt próbáltam, ez most 1 éves, eddig hibátlan, bár addig a Sadolin extra is az volt.
Nekem is kávégépezik haverom. Azt mondta ha jót akarok, Jurát veszek. Delonghi meg hasonló szarokban műanyag az örlő, lepusztulnak a kazánok.
Sőt van barátom akinek kàvèzója van, azt mondta otthon pihen a Jura gépe, otthon azt használja.
Mellesleg nekünk 3 jura gép van, összesen 10-et vettünk eddig haveroknak, ugyanattól az embertől. Egynek van most valami érzékelő baja mert ha picit oldalra billented akkor már működik is aztán pár hét és megint hibát ír