Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyelőre egyik sem. Most csak új fotóstáska féláron, terepszínben!
Auto árát szórja....
Új autó, új automata kávégép - tucc élni!
Majd elfelejtettem: Jó egészséget Neked!
Nem, annál valami régebbi, évente kijön ezekből új típus... mingyá megnézem, kint van garázs szekrényben.
Nem kell minden nőt megdugni aki eléd kerül, de törekedni kell rá!
Egyelőre tárgytalan, de nem szeretnék használtat venni.
A kotyogós kávét (is) szeretem, csak reggel felébredve jó volna csak egy gombot megérinteni, és akár intravénásan bekötni a végterméket....
https://m.emag.hu/saeco-picoba...

Na ez tetszik, de veszett drága.
Milyen ilyen? A linkelt?
Ja, van egy ilyen Saeco automatám eladó. Fiamé volt, 2 évet használta, de vett ő is karost (meg lenyúlta a Faema darálómat ) Egy jó ideje nem volt bekapcsolva, de eladás előtt rendbe rakom, kiganézom Nem tom, mennyiért mennek ezek most, 30-40 kb, megkérdezhetem...
Próbáltam venni, és sehol sem sikerült! Feladtam a keresést!
mint a nő pina nélkül
Az meg mire is jo?
Igyál koffein mentest.
Fene tudja, én is rászánnám a pénzt otthonra.
Ebben nem foglalok állást, mert mindenkinek más az elképzelése a kávérol is, de már nézegettem valami ilyesmit, lehet pont ilyet boltban. Én megvenném magamnak, de egyrészt sajnálom kiselejtezni a mostanit, másrészt meg lehet mégiscsak azt a sokat tudot venném meg de az meg dupla ennyi
Automatázni elég nyűgös ám Érzékenyek mindenre meg el is romlanak hamar. KV-t azt ad gyorsan, egy perc alatt felfűt, aztán mégegy, mire darál-csapol...
Biztos nem vennék 100 rugóért, oda való, ahol több KV fogy, kisiroda, stb.
Inkább valami pumpás Delonghi, az sokkal kevesebb pénz, és megbízhatóbb. Ha még darálót is veszel, és frissen darálsz, annál jobb nem is kell.
Nekem megfelel, mert csak az íze, és az illata miatt iszom, pedig nem lenne szabad, csak szagolni az illatát és nézni, mondta a doki , mert magas a vérnyomásom! Nem nagyon, de ha egy fél adagnál többet iszom, azonnal van 150/100!
Kösz, akkor karácsonykor meglepem vele magunkat.
Amúgy a konkrét típus (tartóssága) jó? 100 ezer a fájdalomküszöböm, nem vennék drágábbat, meg használt / felújítottat sem.
Persze. Csak egy vagy két csészényit füt fel. Közben már darálja is, meg adagolja befelé.
Bedobjak a roncsot a furgonba.
Ja, csak az nem kávé, hanem moslék....
ezekbe a extra gépekbe vidd a vizet valami kurva lágy vizű artézi kútból
kiskőröson van ilyen víz ha abból van főzve szinte semmi vízkő nincs benne, legalábbis haver azt mondja azóta nem kell a vízkővel meg az érzékelőkkel baszakodni
Ha gyorsan akarsz meleg kávét inni, akkor melegítsd meg a vizet a mikróba, és bele a "nescafé" -t és azonnal kész! Max 1 perc!
Hidegről indítva?