Na kávésok, segítsetek!
Gondolkodom egy ilyenen (black friday-kor kerek 100 ezer szokott lenni az ára): https://www.elektroside.hu/spd...
- Szóval teljesen hidegről indítva mennyi idő alatt kapok kávét egy ilyennel?
- Ha felfútve kell tartani (nem tudom...) akkor mennyi áramot zabál egy hónapban?
Napi 2 db kétszemélyes és napi 2 db egyszemélyes adaghoz kellene.
A gyari is televan ilyen gumis sarga trutymakkal,nem rozsdas,csak a paradzt lerohasztotta a dobbetete es kettenyernyi reszt a zegzugban cserelni kellett emiatt.A tomitot levakartam,potolni kell.Rendesen vakolva volt a gyarban.
faluhelyen úgy megy hogy fazékba van főzve a kávé és leszűrve
nekünk a lakodalomba bazi nagy lábosba lett főzve a kávé, olyan erős volt mint a rambó kettő
Ott nem gyözték volna fözni, egymás után kértek 20-30 kávét. De eldobhatosba adták igy nem hült ki. Volt három ilyen másfélliteres kotyogoja azokat csucsidöben folyamatosan fözette.
zsigulit kihúztam anno ilyesmi tömítővel, ami a németekhez ment markoló kanalak annak a hegesztését kellett vele behúzni alapozás után
nekem nem jött be mert kirohadt alatta itt-ott aztán alig bírtam felszedni mert java része tartotta
nekem a gumiszerelés cucc fontos, nem egyszer kellett defektet szerelni az évek során
ezen kívül még sosem kellett semmi, egy gyertya, meg egy pót kuplung bowden szál a csomag tartalma meg pár csavar mert hagytam el az oldal konzolból már
plusz kuplug-fék kar mert az is tört már el
Mondjuk az enyém szerintem mind magyar. Egyik büfésnél láttam akkorát, hogy egy füles termosznyit fözött le egyszerre.
Azt mondta szarvason gyártatta de bármwkkorát megcsinálnak.
Ha eredeti Bialetti, és súlyszelep is van benne, akkor azért jó de a másolatok is használhatók, csak mivel a gőz nyomja fel, bőven 100 fok felett üzemel. Az érzékenyebb, finom aromájú Arabica kávékat meg is öli rossz nem lesz, de messze nem olyan, mint egy komoly gépen lehúzva 95 fokon.
Gondolkodom egy ilyenen (black friday-kor kerek 100 ezer szokott lenni az ára): https://www.elektroside.hu/spd...
- Szóval teljesen hidegről indítva mennyi idő alatt kapok kávét egy ilyennel?
- Ha felfútve kell tartani (nem tudom...) akkor mennyi áramot zabál egy hónapban?
Napi 2 db kétszemélyes és napi 2 db egyszemélyes adaghoz kellene.
nekünk a lakodalomba bazi nagy lábosba lett főzve a kávé, olyan erős volt mint a rambó kettő
nekem nem jött be mert kirohadt alatta itt-ott aztán alig bírtam felszedni mert java része tartotta
ezen kívül még sosem kellett semmi, egy gyertya, meg egy pót kuplung bowden szál a csomag tartalma meg pár csavar mert hagytam el az oldal konzolból már
plusz kuplug-fék kar mert az is tört már el
Azt mondta szarvason gyártatta de bármwkkorát megcsinálnak.