Sanyi...nem a mi agyunknak van ez kitalálva. Természetesen lehet véleményed ,de az semmit nem befolyásol....
Az enyém sem...itt a tények amik döntenek.
De a válasz ez, simán hagyják ha úgy érzik nekik az csak jó vagy semleges, a görögöket csak az € miatt mentették meg, de ott is nagy volt a vacillálás......nálunk az sem lenne.
Ezen kár polemizálni, mindent hagynak amíg az érdekeik nem sérülnek, nincs moralitás vagy becsület (szerintem ennek a szónak a jelentését egy politikus sem érte) márpedig egy bezuhant gazdaság sokkal nagyobb lehetőség és több profit mint egy prosperáló. Mindannyiunknak csak annyi szerencséje lehet, ha egy kedvezményezett cégnél dolgozhat és megmarad a melója.
Én még mindig azt nem értem hogy bizonyos országokban miért ilyen nagy a halálozás és a fertőzés míg más országokban szinte elenyésző( a fertőzötthöz képest). Nálunk sincs robbanás szerű növekedés, lassan kúszik felfelé a fertőzöttek száma. Olaszoknál sokkal sokkal rohamosabban terjedt, itt miért nem ?
Nagy baj lenne ha bármit is könnyítenének - igazából még egyetlen nap "szigor" sem volt, kis körültekintéssel ma is azt csinálhatsz amit akarsz. Mi még nagyon az elején vagyunk szerintem. Olaszban van szigor, mégis napi 5-600 embert eltemetnek még mindig....
Most vagyunk a választóvonalnál. Ezen a pár napon fog eldőlni mi lesz a jövőben. Tegnap,ma és holnap az emberek elmennek e locsolni,bulizni,bandázódni. Ha nem és 2 hét múlva sem robban be a vírus ,akkor Májusban könnyítések lesznek. Ha viszont 2 hét múlva berobban ,akkor szopni fogunk és szigorítások várhatók. Legyünk optimisták!
Ha többet hagynának a zsebünkbe akkor lendülne be igazán a gazdaság. Több lótyi több vásárlás azt nem csak akkor cserél ki az ember dolgokat mikor már megellik, hanem vásárol...... Azt a termelés is emelkedne.
Az enyém sem...itt a tények amik döntenek.