Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi...nem a mi agyunknak van ez kitalálva. Természetesen lehet véleményed ,de az semmit nem befolyásol....
Az enyém sem...itt a tények amik döntenek.
De a válasz ez, simán hagyják ha úgy érzik nekik az csak jó vagy semleges, a görögöket csak az € miatt mentették meg, de ott is nagy volt a vacillálás......nálunk az sem lenne.
Nem ez volt a kérdés.....
Nézd meg amit belinkeltem...
Alapvető higiénia szerintem ebben keresendő.
Ezen kár polemizálni, mindent hagynak amíg az érdekeik nem sérülnek, nincs moralitás vagy becsület (szerintem ennek a szónak a jelentését egy politikus sem érte) márpedig egy bezuhant gazdaság sokkal nagyobb lehetőség és több profit mint egy prosperáló. Mindannyiunknak csak annyi szerencséje lehet, ha egy kedvezményezett cégnél dolgozhat és megmarad a melója.
Én még mindig azt nem értem hogy bizonyos országokban miért ilyen nagy a halálozás és a fertőzés míg más országokban szinte elenyésző( a fertőzötthöz képest). Nálunk sincs robbanás szerű növekedés, lassan kúszik felfelé a fertőzöttek száma. Olaszoknál sokkal sokkal rohamosabban terjedt, itt miért nem ?
Hagyhatnának többet is akár, csak akkor a sok rokinyuggert, cigányt, 10-20 évet dolgozó szarzsákot nem kellene eltartani.
Dehogy számít igazad van...az a pár milliárd juró sem kellett volna....meg a támogatások...nem számít.
Nem biztos...ha lesz ellenszer akkor már nem gáz.
Ha én elkapom, akkor bele is döglök (szívbajok, magas vérnyomás, érszűkület...)
Amint láthatjuk az semmiben és semmit nem számít.
Van egy rossz hírem...
Nem tudsz elbújni előle. El fogod kapni! Csak nem mindegy mikor....
Ébresztő!
Nagy baj lenne ha bármit is könnyítenének - igazából még egyetlen nap "szigor" sem volt, kis körültekintéssel ma is azt csinálhatsz amit akarsz. Mi még nagyon az elején vagyunk szerintem. Olaszban van szigor, mégis napi 5-600 embert eltemetnek még mindig....
Jobb lenne ha nálunk is ojró lenne, de sokan nem örülnének multik stb...
Tagállam vagy...
Most vagyunk a választóvonalnál. Ezen a pár napon fog eldőlni mi lesz a jövőben. Tegnap,ma és holnap az emberek elmennek e locsolni,bulizni,bandázódni. Ha nem és 2 hét múlva sem robban be a vírus ,akkor Májusban könnyítések lesznek. Ha viszont 2 hét múlva berobban ,akkor szopni fogunk és szigorítások várhatók. Legyünk optimisták!
Szerintem de mert nem € van nálunk, azt védik, de a nemzeti valutákkal miért tennék?
Ha többet hagynának a zsebünkbe akkor lendülne be igazán a gazdaság. Több lótyi több vásárlás azt nem csak akkor cserél ki az ember dolgokat mikor már megellik, hanem vásárol...... Azt a termelés is emelkedne.
Unióban nem fordulhat elő...
Láttam a Matolcsy interjút..... nem hittem a füleimnek
....vagy jön a hiperinfláció, hiszen ennek az egész balhénak a költségeit valakinek ki kell fizetnie...
Inkább ne foglalkozz gazdasági kérdésekkel