Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soha nem vettem fel semmi kölcsönt. Inkább vártam és összespóroltam ,vagy ha elérhetetlen volt a dolog,akkor elengedtem.
Viszont akiknek megmaradt a munkahelye most, ott gyűlik a pénz rendesen! Nincs mire költeni...nincs shoppingolás,nincs annyi üzemanyagfogyasztás és a nyaralás ára is megmarad. Simán összejön 2 Milla kb. Nem beszélve arról ,hogy ha akarsz venni valamit ami nagyobb kiadás lenne ,olcsóbban el tudod érni pár hónap múlva
Miért nem? Még 1 hónappal ezelőtt ő is megmondta, hogy sokkal több kölcsönt kell felvenni a magyaroknak: https://mandiner.hu/cikk/20200...
Én meg a világ nyugdíjbiztosítóinak globális összefogását sejtem a dolog mögött....
Nem veszünk fel kölcsönt.
Ezt a vírust a geci bankok miatt fújták ennyire fel
Minden bezár mindenki feléli a tartalékot, kiürül minden zseb
Aztán jön a bank megmenteni mindenkit újból beköszönt a jólét a kánaán csak mindenki legalább harmad fizetést a banknak utalja
Literest venni meg olyan mint megházasodni. Előre tisztán látni hogy túllősz vele a célon. Mégis sokan csinálják
Kisköbcentis sportmotort venni, pont olyan logikátlan, mint szoláriumot nyitni Ózdon. Egyik se fog menni.
Nekem egy borz sem kell, nemhogy egy egész alom
Katasztrófa.
Borzalom.
Te jó Isten... akkor most mi lesz?
Mindjárt mondok valami szépet
Azt mindenki megkapja, de csak azért mert reménykednek
Vágod ez a lényeg...
Én benne vagyok!
Nincs ebben semmi összezavaró. Én is a tűzpiros Mustanggal járok csajozni, a TZR csak dísznek van.
Szerencséd!
Csináltass ha nem lesz meg, azt kanyargászunk egy jó szakaszon...
Ezt párszor elolvastam, hogy meg is értsem!
Hátha találkozott vele valaki...
Ha meg nem, jövő héten okmányiroda és csináltatok újat!
Hallottam én is még jókat. Tavaly bementem szemügyre venni az r3-mat (élőben amúgy nem annyira csúnya), de azzal nyitottam hogy most még biztos nem veszek. Azért inkább bepróbálkoztak azzal, hogy hát vegyem meg most mert jövőre már meg is szüntetik a szériát. Persze nagyon kedvező finanszírozással :D

Meg amikor szóvátettem hogy a MountainBikeomon komolyabb fék van mint a 300ason, arra is volt kifogás hogy miért nem baj, meg már tart ott a technológia hogy ez nem számít
Mindenkit.
Ezzel most osszezavartad.
Nem vagy homár!
Hát én sajna nem. Egyszer állt mellém lámpánál egy ilyen motorral mint a Tiéd ráadásul több100 méter egyenessel... aztán mikor koppig húztam a szörnynek emmeg szépen kalabászolt a jobb csimmájával, miközben én abszolút fejben gépészkedtem hátha jól kinézek mellette... keresd meg magad azt az elrohadt papírt! (nem besérülni)
Ezért is nyitottam úgy, hogy van-e még rajtam kívül akinek ez a dilije. De rögtön meg is kaptam hogy homár vagyok
Rs4 125, yzf-r125 talán a két itthon képviselt nyolcados ami nem bicikli súlycsoport. Én sem vagyok nagyon otthon, azért mertem kérdezni (dehát kár volt ).