Soha nem vettem fel semmi kölcsönt. Inkább vártam és összespóroltam ,vagy ha elérhetetlen volt a dolog,akkor elengedtem.
Viszont akiknek megmaradt a munkahelye most, ott gyűlik a pénz rendesen! Nincs mire költeni...nincs shoppingolás,nincs annyi üzemanyagfogyasztás és a nyaralás ára is megmarad. Simán összejön 2 Milla kb. Nem beszélve arról ,hogy ha akarsz venni valamit ami nagyobb kiadás lenne ,olcsóbban el tudod érni pár hónap múlva
Ezt a vírust a geci bankok miatt fújták ennyire fel
Minden bezár mindenki feléli a tartalékot, kiürül minden zseb
Aztán jön a bank megmenteni mindenkit újból beköszönt a jólét a kánaán csak mindenki legalább harmad fizetést a banknak utalja
Hallottam én is még jókat. Tavaly bementem szemügyre venni az r3-mat (élőben amúgy nem annyira csúnya), de azzal nyitottam hogy most még biztos nem veszek. Azért inkább bepróbálkoztak azzal, hogy hát vegyem meg most mert jövőre már meg is szüntetik a szériát. Persze nagyon kedvező finanszírozással :D
Meg amikor szóvátettem hogy a MountainBikeomon komolyabb fék van mint a 300ason, arra is volt kifogás hogy miért nem baj, meg már tart ott a technológia hogy ez nem számít
Hát én sajna nem. Egyszer állt mellém lámpánál egy ilyen motorral mint a Tiéd ráadásul több100 méter egyenessel... aztán mikor koppig húztam a szörnynek emmeg szépen kalabászolt a jobb csimmájával, miközben én abszolút fejben gépészkedtem hátha jól kinézek mellette... keresd meg magad azt az elrohadt papírt! (nem besérülni)
Ezért is nyitottam úgy, hogy van-e még rajtam kívül akinek ez a dilije. De rögtön meg is kaptam hogy homár vagyok
Rs4 125, yzf-r125 talán a két itthon képviselt nyolcados ami nem bicikli súlycsoport. Én sem vagyok nagyon otthon, azért mertem kérdezni (dehát kár volt ).
Viszont akiknek megmaradt a munkahelye most, ott gyűlik a pénz rendesen! Nincs mire költeni...nincs shoppingolás,nincs annyi üzemanyagfogyasztás és a nyaralás ára is megmarad. Simán összejön 2 Milla kb. Nem beszélve arról ,hogy ha akarsz venni valamit ami nagyobb kiadás lenne ,olcsóbban el tudod érni pár hónap múlva