Nem rémlik, hogy darabosan menne, de sztem ezt nem is néztem... majd holnap. Azt próbáltam, hogy akku rá, rándul egy nagyot, és fordul pár fokot. Nagy áramot vesz fel, mert ívet húzott a drót, 20-30 A biztos volt a szikra hangja alapján Mostmá' hogy tudom, mi ez, talán megtalálom a specifikációját is - bár ha OEM, akkor nem
Köv. feladat, hogy túrok neki hátulját és akkor jó lesz e-biciklinek (van vagy 2000 W )
gondoltam felhívlak, de végül nem igazán kanyargós túra volt így letettem róla no meg hirtelen jött délelőtt viszont jólesett végre gurulni egy kicsit, talán 2 hét múlva megint jó idő lesz és nem dolgozok.
Bassza meg úgy látom jól beleszartam a ventillátorba :D
Szalon motort szeretnék, de olyasmit ami oldschool mentalitásban készült. Egy ideje az R3 a kiszemelt, de nem tudok szívből lelkesedni érte, azzal a hightech első fékkel, meg a simsonos üléspozícióval...
Köv. feladat, hogy túrok neki hátulját és akkor jó lesz e-biciklinek (van vagy 2000 W )
Szalon motort szeretnék, de olyasmit ami oldschool mentalitásban készült. Egy ideje az R3 a kiszemelt, de nem tudok szívből lelkesedni érte, azzal a hightech első fékkel, meg a simsonos üléspozícióval...