Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez?
Valszeg.
Mit takarítottál? Mikor jöttél vele akkor is patika tiszta volt.
2.2?
Azért csak-csak találtam olyan lakókocsit amiben elférnék :-)
https://www.willhaben.at/iad/g...
Szinte ingyen volt.
Harmad áron adták
Horgász?
Ez az igazi,ez a lelkesedés.
Ja,és szerdán vettünk egy peugeot boxert.
Tetőkárpitot szedtem ki. Még vissza kell raknom.
Szoval hobbi monyákoló vagyok.
A picsába
Ma csak motor takarítás volt....
Aki ma nem motorozott... az tudjuk mi.
Fene tudja
Inkább a vadászat ami miatt lelkesedni tud az ember, az ürítési folyamat már annyira nem másabb
Idegen hüvelyben edződik a kard.
Én 27 éve reszelem az asszonyt különböző lelkesedéssel. De ha a puska bírná én meg most is letámadnám minden nap reggel-este
Sajnos mostanában mar a naponta se mindig jön össze
Itthonról dolgozom - nekem ez alapból demoralizáló. Ha majd egész nap itt lesz mellettem a zasszony, az elég beteg dolog lesz....
Lehet ott csak széttett szék lábak vannak ....
32 év házasság után? Biztos van olyan is....
Vagy olyan asszony kell hogy az ember siessen haza. Mit is szoktak mondani? Meleg vacsora széttett lábak, csak ennyi kell nem több.
A motorozás miért nem jó?
Én egyáltalán nem horgászom, de ha az asszony nyugdíjba fog menni valamikor (nők 40), akkor tuti rászokom. Hogy ne legyek itthon... ....szerintem a horgászok többsége csak ezért rohad a tűző napon.
Jól van, horgászok, most már csak azt írjátok le, MEKKORA halat fogtatok! És főleg mikor, és milyen gyakran... Mi járunk a Tiszára napozni, fürdeni, aludni (megjegyzés: az összes ártéren krosszmotorozó rezós hülyegyerek baxxa meg az anyját ) és látom a horgászokat, ladikban ücsörögnek egész délután. Általában nem fognak semmit, pedig az egy etetett népszerű hely de biztos élvezik A legjobb, mikor órányit pofáznak a ladikban mobilon, én meg hallom a parton 100 m-ről, mintha mellettem lenne - a vízfelszín nagyon viszi a hangot Lehet, nem köti le őket eme nemes Sporthorgászat?
Én nem vagyok buzi. És most is horgászok
Amúgy igazad van mert az debreceni alfa írta
Ahhoz képest, hogy semmi ilyesmit és ehhez hasonlót nem mondtam/írtam a témához.
Szóval magad láttad a tükörben...