Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En nem te vagy, es a pelda mutatja mas is megoldja.
Ki olcsobban ki dragabban.
Sok ismerősömtől hallom, hogy ők nem a halért mennek ki és vissza is dobják.
Hát ez remek, szenvedteti, megsebzi a halat, majd elengedi..... ez gyakorlatilag állatkínzás!
Ha pedig a halért megy ki az ember, akkor eléggé zsákbamacska, hogy mit és fog-e egyáltalán. De ehhez akkor is meg kellett venni a nem éppen olcsó felszerelést.

Egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb a boltban kiválasztani...mert ott látható, hogy mi lesz a zsákmány.... és nem kell drága felszerelés hozzá.
Ha meg valaki nem akar otthon lenni a családdal és csak magányra vágyik, hát ahhoz nem kell drága felszerelés és indok, hogy elmenjen otthonról!
Mint ahogy már mondtam,a házasság és a gyerek kompromisszumokkal jár. Én elvagyok egy ilyenben is simán egyedül,de már hármunknak kicsi.
Kell egy kis magánszféra ....
Láttam már olyan lakókocsit amiben elindulnék a családdal ,de az csilliárdos oldalra kibővülő faszom. Annak az árából fényesre szopják a faszomat teljes ellátással egy szállodában évtizedekig....
Ez csak arra pelda hogy mr kenyes gyerekkel nem, de lehet.
Az en szemszögembol egy furgonba beteszem a motort, oda es akkor megyek ahova akarok, annyi idot vagyok amennyit akarok. Nem vagyok bookinghoz kotve.
Kempinghez sem, mert egy feher furgon senkinek nem szur szemet ha leparkol mondjuk a pordoi tetejen este, reggel meg kitolom a motort, delutan meg elmegyek egy masik helyre 150 km el arrebb.
persze ehhez tobb ido kell nem egy hosszuhetvege aug 20.an,de arra se rossz.
Próbáld úgy is, hogy halat is fogsz közben, aztán akkor nem unalmas...
18 Euró.
Egyszer pecáztam 3 órát egyedül gyerekkoromban. Annyi elég is volt.... ennél unalmasabb hobbit... nem beszélve arról, hogy a vérhobbi pecás mind idióta
És milyen módszerrel lehet bárakármit is találni ott amit olcsónak lehet nevezni?
5, 50 Euró
Hááát...ezt kihagynám ha lehet
Ebben mi a jó? Drága megvenni. Haladni nem lehet vele, fogyaszt is sokat. Bárhol aludni se. Lakni kényelmetlen (és csak a kijelölt helyen). Útdíj, parkolóhely mind több neki.
Sztem egy mobil nettel meg Bookinggal több helyen lehet megszállni, mint ezzel
Ez nem tetszik...semmi jót nem látok .
Szerintem leírtam....
Lost biker mi?
https://goo.gl/maps/uRf1cweAU6C4hscH9

Ide elmennék, csak mert olyan közel van :-)
Picivel kerül többe Olaszország? Melyik része az? Mert én csak olyan helyen jártam eddig ahol minden brutálsokkal volt drágább. Egy sör 5.50 Euró és csak 0,4 l? Pályadíj? Szállás?
Legyen mar fantaziad, nem a wellnes-aquapark az egyetlen út, gyerekkel sem.
http://youtu.be/mo6H8c7wcjc
Esztergom- Visegrád között van a Szúnyog sziget,az unokatesóméké...egy picike házikó van rajta,egy stég és borostyán...meg kb 15 milliárd szúnyog.
Ott szeretek nomádban pecázni uncsimmal.
Asszony,gyerek...kocsiban alvás jahhh...
Nem szoktam nyaralni több napig
Meg unom az életem 3. Nap után
Egyszer voltam nyugger fürdőn 4 napot de már az ideg szét vágott pedig minden nap délelőtt tekeregtünk
Felsétáltam kínomban a pécsi tv toronyba onnan állatkert meg a fasz tudja hova még
Motorral is az jött be amikor lábon megyünk és ott alszunk ahol este van
Egyedül a nomád peca amin elvagyok több napig egy helyen
Korzika-szerdinia vonalon egy darab turi nincs a belso tenger nelkuli reszeken nemhogy magyar.
Ha nomad kocsiban alvos akkor meg olcso is.
Amikor még Jugó volt, lementünk szinte nyílegyenesen Csongrád megyéből délnek Dubrovnikba... akkor közelebbinek tűnt. Most Horváton körbemenni Zágrábon át 2x akkora táv, meg vagy 30 ropi pályadíj - de át a jugó utódállamokon is szopás, azt csak motorral vállaltuk be pár éve. Autók minden határon torlódtak kilométereket
Nincs a faszt! Ilyenkor mindenki égeti a szemetét a kertekben. Kurva sok helyre mentünk mostanában. Ma remélem nyugi van...
Nekünk +4 óra szopás...
Dehogy dolgozol... itt írkálsz, nincs tűz. Vagyis lopod az adómat
Lesz a faxt, marad az tirpákia (tudom, ne kezdd el )
Neked otta halál faxán nagy szopás az Adriázás - mint nekem is... Tavalyelőtt szlovén Piran: Letenye messzebb volt tőlünk, mint letenye-Piran Mindig az jut eszembe, mennyit mennék a tengerre, ha dél-nyugat Magyarországon élnék (meg többet olasz-osztrákba is)