Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A halnak van farka. A buziknak is van farka
Szóval a horgász buzi
Kb így járhat gino 2 bites agya
Ittasan rögtön buzi lesz az ember vízparton? .....ilyenre nem emlékszem, tény halakra sem....
Túl a barátságon....
No,ebbe elfer ket ember,ket motorral.
Ha nem lanyhul a virus tuti lesz idom a kozmunka program mellett kiprobalni az eletet egy ilyenben.
Es nekem 40 centivel hosszabb lesz. {os3
http://youtu.be/QiECijSkZEo
Ha velem horgásztál volna nem lett volna unalmas..........és szomjas sem.
De, qrvára unalmas a horgászat, ráadásul ha nem a halért...akkor ez a része is kiesett. Vagyis marad a drága cuccal állatkínzás (ami ugye téged szórakoztat) és a nem akarok otthon lenni....
Mi több mint 15 évig lakókocsiztunk és nem egy szerencsétlen gyerekkel hanem legalább 4-el és elvoltunk, persze kényelmesebb lett volna szállóban mindenkinek külön szoba, de ez is bőven jó volt, most már, hogy kevesebben vagyunk van az apartman.
Az biztos
Nem nagy, de egy furgonhoz képest azért tágasabb...
Nem nagy...
Mondjuk 10% jattot mindig adok és ha nem éri el a 40€-t akkor 20-at, másnap kiszolgáltak? ....pedig én mindegyikőtökhöz képest csöves vagyok........
Én úgy vagyok vele, hogy a nyaralás alatt sem szeretnék kevesebb luxust vagy kényelmet mint otthon. A térhez meg hozzá vagyok szokva. Nekem a nappalim 45 nm....
Jahh..nemszóltam
Sporthorgásztnak hívják...
Akkor meg minden a szállás, ha nem mész a négy fel közé...?
Kicsit elorebb tartok.
Mondjuk a legtobb eletvitel szeruen furgonban lako egy-ket kutyat is tart, amit meg en sem ertek miafenenek.
Van ennek szép oldala is biztos. Bérelj egy lakókocsit és próbáld ki. Tapasztalatszerzésnek jó lesz.
https://www.facebook.com/20350...

Motoros és horgász is...karanténban :-)
Mert? Egy 20m2 -és putriban is elvannak tízen simán....csak hát van akinek az nem felel meg,van aki szerint meg meg férnének többen is. Ez ilyen sport....
Ügyesen, es nem a 4 fal kozt kell lenni.
A halfogást kösd össze azzal hogy unalmas. A hal engem sem érdekel különösebben. De a horgászat nagyon nem unalmas, ha tudsz horgászni es halat is fogsz.
Ha hosszu tavon gondolkodsz, es sajat magad csinalod nem draga, es ahogy neztem a booking arait nem biztos hogy olcsobb a szallas.
Jah es a hosszabb utakra sem labon mennek. Csinaltam.
Tavaly voltam életemben elöször camping-ban. Egy 45 nm-es (elvileg) konténerapartmanban (Mobile homes) . De nekünk még az is kicsi volt 4 före :-)
Nem tudom elképzelni, hogy több mint egy före hogyan tud elég lenni egy ilyen furgon.
Motornak ez felesleges. Az árából és a költségeiből évekig elalszol apartmanokban. És azért az kényelmesebb valljuk be.
Van ennek is tábora tudom .de igazából ez sem a spórolásról szól ,mint minden hobbi.