No,ebbe elfer ket ember,ket motorral.
Ha nem lanyhul a virus tuti lesz idom a kozmunka program mellett kiprobalni az eletet egy ilyenben.
Es nekem 40 centivel hosszabb lesz. {os3 http://youtu.be/QiECijSkZEo
De, qrvára unalmas a horgászat, ráadásul ha nem a halért...akkor ez a része is kiesett. Vagyis marad a drága cuccal állatkínzás (ami ugye téged szórakoztat) és a nem akarok otthon lenni....
Mi több mint 15 évig lakókocsiztunk és nem egy szerencsétlen gyerekkel hanem legalább 4-el és elvoltunk, persze kényelmesebb lett volna szállóban mindenkinek külön szoba, de ez is bőven jó volt, most már, hogy kevesebben vagyunk van az apartman.
Én úgy vagyok vele, hogy a nyaralás alatt sem szeretnék kevesebb luxust vagy kényelmet mint otthon. A térhez meg hozzá vagyok szokva. Nekem a nappalim 45 nm....
Mert? Egy 20m2 -és putriban is elvannak tízen simán....csak hát van akinek az nem felel meg,van aki szerint meg meg férnének többen is. Ez ilyen sport....
A halfogást kösd össze azzal hogy unalmas. A hal engem sem érdekel különösebben. De a horgászat nagyon nem unalmas, ha tudsz horgászni es halat is fogsz.
Ha hosszu tavon gondolkodsz, es sajat magad csinalod nem draga, es ahogy neztem a booking arait nem biztos hogy olcsobb a szallas.
Jah es a hosszabb utakra sem labon mennek. Csinaltam.
Tavaly voltam életemben elöször camping-ban. Egy 45 nm-es (elvileg) konténerapartmanban (Mobile homes) . De nekünk még az is kicsi volt 4 före :-)
Nem tudom elképzelni, hogy több mint egy före hogyan tud elég lenni egy ilyen furgon.
Motornak ez felesleges. Az árából és a költségeiből évekig elalszol apartmanokban. És azért az kényelmesebb valljuk be.
Van ennek is tábora tudom .de igazából ez sem a spórolásról szól ,mint minden hobbi.
Szóval a horgász buzi
Kb így járhat gino 2 bites agya