Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolgozom...
Te nagyvárosi suttyó menj motorozni!!
Hát nem akkor kell menni Egyszer volt a Zasszonynak egy zseniális ötlete, hogy gyereknapon vigyük el a kindereket a vidámparkba Eleve, mire leparkoltam, az 3/4-ed óra volt aztán tömeg, mindenre 20 perc sorbanállás - de arra jó volt, hogy azóta az egész család ezen röhög, ha szóba kerül! Emlékezetes gyereknap lett!
Már megint hülye vagy. Ez főváros lesz nemsokára. Te vidéki paraszt!
Menjetek Albániába, ott kevesen vannak vagy Boszniába, ott is rengeteg szép hely van és nem zsúfolt, át kell nézni azon hogy szemét van és csak a széppel foglalkozni.
Egyetlen hely ahova előbb odaérsz Debrecen... világvége marad
Egyszer voltam azon a szar karneválon,de többet oda se megyek!
Én meg 6...világvége nesze...
Jó, OK, de mikor már 3x vagy ott, akkor pl. a világítótorony se akkora buli... marad a víz. Jesoló tényleg tömeghely, de ázni, pizzázni, parti sétálni pont megfelel (oda se megyünk többet kb., a 2x elég volt )
Meg el lehet ugrani Velencébe, felkapott, igen, de az mindenkinek látnia kell... meg legutóbb elmentünk Gorizia környékére, I.vh-s emlékhelyekre.... szóval mindenütt talál az ember látnivalót, ha keres.
Amióta van autópálya, 10óra alatt kiérek Gyergyóba, oda viszont kell a pálya.
100 juróból 8-an ettetek-ittatok? Hát az nem egy prémium hely volt akkor...
Mi sehová sem napozni megyünk. 1 nap part (pihi,hajó,búvárkodás..stb), 1 nap csavargás. Azért jó ez a hely,mert kevés a Magyar. Jesolo olyan mintha a Balatonra mennék..minden második ember Magyar. Sperlonga viszont még nem vesztette el a stílusát. Nagyon szép az óváros és a világítótorony környéke,illetve helyrajzilag tökéletes a kirándulásokhoz. Róma,Pompei,aVezúv meg a régi kereskedelmi útvonal is ott megy (rengeteg látnivaló)
Soha nem megyünk olyan helyre ami turisztikailag nagyon felkapott...
Az Isztrián sok a nyugat-ejrópai, meg az olasz, oda nem a magyarokat várják elsősorban. Azért valljuk be, mi magyarok általában nem beszélünk nyelvet, és fillért baxunk , egy menő Rovinj-ba pont nem hiányzunk Ennek ellenére én nem tapasztaltam bunkóságot. Inkább bunkó magyarokat, X6-os BMW-vel, és olyan hozzállással, hogy nekik jár minden, mert fizetnek érte. Ez egy erősen nacionalista népnél, mint a horvát, nem nagyon jön be
Kb. 10 évet Zadar alatt (ott volt a céges nyaraló) kövi. 10-et meg mindenhol Zadar-Dubrovnik közt... direkt nem ugyanoda, mert azt a fajtát már kipróbáltuk addigra.
Az olasz helyed messzi van, sztem csak víz mellett napozni nem érdemes addig elmenni. Ami olasz volt, az Jesolo, Grado, de mi jobban szeretjük a füves-sziklást, mint a homokot.
Persze megvolt az Isztria is, körbe.
Igazából sosem értettem azokat, akik mindig ugyanoda mennek - ha van más lehetőség is... abban nem sok fantázia van.
Ini. Nem azért megy az ember nyaralni,hogy pizzát egyen (kivéve Olasz).
Itthon pizzát kell enni ilyen nyaralós helyen
Sise ettem meg start és igazándiból sehol sem drága
Persze egy hétig pizza szar de 1-3 nap elmegy
Gyere Erdélybe akkor...meglátjuk ki mikor kel reggel
Nem kell a világvégén lakni
Ha sietek akkor beallitok egy ébresztőt 5-re, 7-kor nagy nehezen elindulok és ha ebédelek valahol akkor kb 7-re Kotorban vagyok nem kell ide autópálya, csak nem a világ végén kell lakni
A hülye! Most meggazdagodhatott volna...
horvát tengerpart étterem..... 8-an ettünk-ittunk... végén kérem a számlát eur-ban. hozza a csaj, 95eur. 95 eur-t tettem le papírban, 5 eur érmében (2x2+1)...
jön a csaj és flegmán elmagyarázza, hogy érmét nem fogadnak el... mondom semmi baj és az érméket elvettem... utána esett le neki, hogy bukta a jattot azt a fejet...
Csak szar kijutni. Nyomhatnának már autópályát végig
Repülő sem megy...úgyhogy amíg ez nincs megoldva,nekem nem buli.
Én is ezt mondom, kibaszott bunkók lettek a horvátok, főleg Isztria és itt fent, délen már másabbak kicsit, ott olcsóbb is a nyaralás. Bosznia, Montenegró ne is beszéljünk azokról az árakról 3eurós borravalót hozta utánunk a pincér hogy az sok.
Nem járok sokat a Balatonra, lehet csak mert Ft-ban van megadva és nem pontosan számolom át de szerintem most is drágább a Balaton. Vendéglők, fagyizók szinte minden. Legalábbis így érzem. Van amikor elszalad kint a ló és halat eszünk az drágább, volt hogy 60eurót fizettünk ketten, de az átlag ebéd a tengerparton nem szokott 20eurónál több lenni, sörrel kávéval. Itthon ha kicsit oda is figyelek hogy ne legyen túl drága, a vége mindig 5000 felett van
Persze úgy vagyok vele hogy ha vendéglőbe megyek akkor olyat eszek amit nem tudok itthon, a házban megcsinálni.
Erdély is szép hely ,pár évig oda is jártunk sokat. Zetelaka volt a célállomás
Porecsbe mentünk mindig...szerettük. De annyira parasztok lettek a Horvátok,hogy kilett velük a faszom. Meg az árak is felmentek ahogy te is mondtad. Picivel kerül többe Olasz. Ott meg Sperlongában szoktunk nyaralni . Picit lejjebb van ,de megéri