Sziasztok!
2007(régebbit nem akarnék)és 2010(újabb meg valszeg nem jönne ki a büdzséből) között gyártott 600-as sornêgyesek közül melyik tipus az, amelyik komolyabb felszereltsêggel bír(fék, futómű, stb)? Kawa, Suzuki vagy Yamaha(bár r6r ha létezik 2006-tól, akkor az is jó lehet)? Supersport motorokra gondolok. Szóba jöhetne más tipus is, de 2 m alatt maradjon az ára. Köszi
Szeretem a Ducatikat is, ha a 848-as megbízható, akkor az is êrdekes lehet
Ez nem annyira meglepő. A Tekla gyakorlatilag alvázas konstrukció, ha leszeded (vagy mint esetünkben lezúzod) a burkot, ami az autó formát adja neki, működőképes marad...
Jártam egy magyar Tekla szerelő műhelyében, igaz, csak S-t meg X-t láttam, 3-ast nem. Egy aluöntvény-ragasztott szendvics kádban vannak az akkuk, a 4 sarkára meg fel van csavarozva a futómű... sokkal primitívebb, mint ahogy kívülről az autó kinéz
Ezt simán megveszik és helyrehozzák, sokszor dolgoztam 2-3 társulatnak akik usából hoztak be szanaszét tört és kevésbé tört autókat konténerben (az utolsó2 évben míg csináltam szinte csak villanyokat így ültem teslában is) és már a kipakolásnál a kasztnisok várták a kontikat és vitték helyrehozni.
Mellesleg amennyire finnyás voltam a matt fényezésre, azt kell mondjam, hogy nem is olyan kényes!
Csak langyos vízzel törölgetem, 1-2 helyen nedves ronggyal áztatom is, és nem is foltos
A bogár belsőség is hamar eltünik
Ducatihoz penz es szerelo kell sok es jo.