Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nosztalgiázunk... idén nyáron lehet, nem lesz lazac meg faxom...
90-es években kezdtünk Adriázni. Akkor volt a módszerváltás, tombolt az új kapitalizmus, a Balatonnál elszaladt velük a paci - az Adria olcsóbb volt. A szolgáltatás meg jobb. Atán teltek az évek, Adria is felkúszott, de sztem mai napig nem (vagy alig) drágább, mint a Balaton. Egyedül a buzi pályadíjuk brutál, összemérhető a benzinköltséggel.
Mi kisgyerekekkel is mentünk, apartmant béreltünk, és a család főzött - mint itthon.
Aha értem.
Felborultál az Opellal?
Ezt irtam,alabbok kizart,egy 200x60 as alloszekreny gyötrelmesen de befer igy.
Kivettem a fel hajtható ülést így kényelmesen elférek benne több mint 2 méter a hely előre tolt első üléssel
Siettem mert meló volt.
Nekem kilog a labam,nincs 180 centi.Csak ha kiszrdem a hatso uleslapot es eloretolom a jobb egyet.
Gondolom átlósan. Szerintem a Ceed kombi nagyobb a Fasztránál, de simán hosszában az is csak 180 centiig jó. Igaz, 2 személynek is.
Belefersz?
Ittas a telefon. Pedig a fotók között rendesen áll...
Bódog névnapot minden Zsóttinak!
Otthoni látkép
Az astrában fekve, hiszen a kocsi is egy darabka otthon
Tegnap odajöhettél volna hozzánk.
Maradtam vóóna, de már késő.
Mindenki otthon marad.... rosszak vagytok vagy nem jók? majd szólok irdatlan bácsinak
http://youtu.be/VxhrVvrIsMw
Maradjatok maaaaa otthon bazdmeg.
Ott nix kaviár - miccs van. Imádom.
A sok liszt meg majd rátok rohad... mert csak a kaviár....
Persze.... meg kaviár és lazac....látom én.....
Csóróbbaknak - kalandvágyóbbaknak meg Erdély.
Mi folyik itt? Kicsit nem vagyok és mindenki nyaralni ment? Balaton meg Adria mi?
6ezer kilója a füstöltnek kb.
Nekem a távolságot leszámítva az Adria nagyságrendileg ugyanannyiba fájt.
Pontosabban a távolság és az autópálya díja.
A Balatonon ha rossz az idő SEMMIT nem tudsz csinálni, pláne ha kisebb gyerekek vannak. Elmész az Afrika szafariba? egyszer. Elmész a tavas barlangba? Pontosan 2-3 órát fogsz sorban állni a bejutásra, és a kisebb gyerekek kurvára nem fogják értékelni. Veszprémi állatkert? Egyszer. Persze, mehetsz Csisztapusztára is...
Megnézed a Tihanyi Apátságot? Egyszer. Kisebb gyerek? jó magasról leszarja.
Az Adrián ha visszagondolok, még egyszer nem áztam el, egyszer volt bóra a Rab szigeten, 2-3 óra és kész is.
Nem minden a pénz. Én szerencsés helyzetben vagyok, motorral 30 perc, autóval 50 perc alatt a strandon vagyok, ha szar az idő, el sem indulok. Ha előre kiveszek valami szállást egy hétre és kifogsz egy rossz időszakot, akkor megszoptad, de nem kicsit, nagyon.
Amúgy az utolsó alkalommal 6-7 éve Révfülöpön halál pontosan egy árban kaptam strandhoz közeli apartmant, mint ha lementem volna Omis-ba, 15 ezer /éj/apartman.
Mondom, csak a távolság az, ami különböző. Igaz, ha valaki Debrecenből vagy Egerből akar Fonyódra jutni, az pont akkora távolság, mint nekem Senj.