Fél milláért nem kapsz lazacot papám. Szalámit igen a svédasztalról! Szerinted miért mennek sokan külföldre? Picit hozzádobok és tengerparton vagyok. De a gyerek míg kicsi volt ,a Balaton maradt...fostunk vele külföldözni.
Sajnos ennyi. Mi félpanzióval szoktuk kérni ,mert délben nem vagyunk szállodaközelben. Szeretünk tekeregni kastélyokban,várakban,megnézni a környék látnivalóit. Ez mind pénz...belépők,ebédek ,benzin,hajókázás,strandolás ,ital stb.
A balatont akkor latom mikor elmegyek mellette. Szerintem utoljara altalanos vandortabor zankan voltam par napit utoljara. Akkor nem koltottem sokat.
Bar mivel igen tag fogalom a mennyi ugy hogy nincs hozzakotve hogy extra wellnes szallo minden nap lazacos kaviar vacsora vagy lidlben vasarolt lecso, meg jo a horgaszcsonak vagy csak az 50 fos yacht a meno, igy nehez.
hát de nem arra vagyok kíváncsi hogy a booking mennyiért mit ajánl,hanem hogy mennyi egy balatoni nyaralás egy családnak,2-3-4-5fő,tökmindegy mennyi.a bookingon nincs fent hogy a család elmegy strandra hajókázni meg mindenféle fiszem-faszom.
én arra lennék kíváncsi hogy ha valaki itt volt a balatonon nyaralni az mibe fájt neki.
Ha leegyeztetjük majd , akkor megúszhatjátok sokkal kevesebből is, ha hoztok magatokkal hálózsákot . A hálózsák csak azért kell, mert ágyneműt nem akarok mosni ! A baj csupán annyi, hogy körben a Balaton lakott területekkel van kerítve, ahol én már fizettem a rám rótt adagot, pedig ez a dolog nem mostanában volt! És akkor érdeklődhettek a szállás árakról is! De nem ok nélkül javaslom a hálózsákot! Épületben lenne az alvás .
a nyaraláshoz hozzászólva,árulja már el valaki hogy a balatonnál mennyiből lehet most kihozni egy nyaralást,mármint hogy a koronát leszámítva mennyi egy balatoni nyaralás,úgy mindenestől?
azt hittem ezzel csak én vagyok így.a mani jön a kiadás meg kevesebb.az első héten volt gáz,mikor a sok hülye felvásárolt mindent,aztán ha az ember főzni akart valamit akkor már mindenből csak a legdrágább volt a polcon,most meg 900-ért veszem a lapockát.
szerencsére a másodállás pörög ugyanúgy,a tűo.-meg hát....tudjuk nem sok a pénz de bármi történik is az van.
Bar mivel igen tag fogalom a mennyi ugy hogy nincs hozzakotve hogy extra wellnes szallo minden nap lazacos kaviar vacsora vagy lidlben vasarolt lecso, meg jo a horgaszcsonak vagy csak az 50 fos yacht a meno, igy nehez.
én arra lennék kíváncsi hogy ha valaki itt volt a balatonon nyaralni az mibe fájt neki.
...de nem baj, kollégád így is tudta, hogy öccá!
szerencsére a másodállás pörög ugyanúgy,a tűo.-meg hát....tudjuk nem sok a pénz de bármi történik is az van.