Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh,jooooo.
Így van.
Köszi! Akkor minden marad a "régiben": ha nem csoportban vagyok, akkor kb. azt csinálhatok amit akarok, ugye?
Na jo,de ez az index.
Meg kellett terveznem egy kis műhelydarut - fél órája küldtem ki az árajánlatot.
Befagyott a pokol hogy nem novelted a kattintasszamot naluk?
Tényleg, Viktorunk jelentett már be valamit az ünnepekkel kapcsolatban? Ma eddig nem értem rá Indexet olvasni....
Egy hosszu potos kamion beszopja nalunk mert zsakutca a bolt,szoval nem tud bemenni,7,5 esek igen,meg hst ket felpotkocsit se tudok hova tenni.Meg nem is akarok.Ha minden kotel szakad befejezem,kiarusitok es megyek kozmunkara korlatot festeni.
Szerintem elment síelni egyet így szezon végén Tirolba.....
Belefúlt a rongyába.
Lásd pipivel is mi lett?....tényleg mi lett?...lehet ahogy Bogyó mondja a liszt túlterheléstől elsüllyedt a Tisza-tavon....
Jóvanna, x@r napom volt / van.....
Ne kezd mint pipi druszám.
NIncs azzal semmi baj, hogy a lakosság egy jelentős részének tellik kínai, thaiföldi utakra, meg osztrák sítúrákra - de a tömegesség miatt most azok fognak (miattuk!) nagyobbat szívni, akiknek eddig sem tellett. Nekik nincs érdemi megtakarításuk egy egyéves munkanélküliség túlélésére.
Hááát, ahol most lakunk ott valóban ez a felfogás uralkodik, gyakorlatilag mert mi évente megyünk (legalábbis eddig) nyaralni valami közeli országba valami fehér hollófélék vagyunk, itt csak a hétvégi szomszédolás megy némi sütögetéssel, nem baj ez csak ne akarjanak a maguk életfelfogására ítélni minket, mondjuk ilyet eddig rajtad kívül senki nem akart.
Ha nem lenne ez a világutazás-mánia, akkor most nem lenne rajtunk a világjárvány, meg a teljes gazdasági összeomlás....
Felesleges?....nem, nem az mert az életet azért éljük, hogy jól érezzük magunkat és nem azért, hogy mások érezzék jól magukat főleg nem, hogy azért sanyargassam magam mert attól talán majd jobb lesz valakinek a jövőben...........nekem sincs pénzem utazgatni főleg nem messzire, de ha tehetném a világot bejárnám mindenféle utazási eszközzel (kivéve gyalog ) viszont nem irigylem azoktól akik ezt megtehetik, azért mert én nem tehetem meg, hogy a világ túlfelén lébecoljak más se tegye?......valahogy ez eszembe sem jutott, én pl. azért nem szeretek nyomorultabb vidékekre motorozni mint az országunk ha külföldre megyek mert nem azt akarom látni ahogy éltünk vagy élünk hanem azt ahogy szeretnék élni......
A "fölösleges", tömeges, nagy távolságú utazgatások jelentik a legnagyobb környezeti kárt / terhelést és - mint a járvány terjedésén látjuk - a legnagyobb egyéb bajokat is a világnak. Félre ne érts, én is szeretek utazni, kirándulni, bár nem sok pénzem van rá, de ez ugye egyéni szoc. probléma.
Az irritál egy kicsit, hogy "Olasz, meg Ausztria már uncsi", DE AZÉRT MINDEN ÉVBEN ELMEGYÜNK ODA IS. Pluszban minden évben egy egzotikus út, a világ túlsó felére. Ez manapság már szinte elvárás a "középosztályban" (a "prolinak" jó ha teli belföldi egyhetes nyaralásra). Mondom én: túl sok a pénz az embereknél, vagy túl olcsók ezek a - tíz-húsz éve még luxusszámba menő nyaralások.
A bérvontatás filléres, már 200/km + útdíj alatt is találni vontatót.
Menj motorral, azt a kis vizet meg hajóval és még az utazás is király lesz.
Ha ezt komolyan gondolod mi gátol meg abban, hogy hívd azonnal a főnököd és kérd, hogy legalább megfellezze a pénzed, de még akár kevesebbel is beéred? Azért mert nem szeretsz utazni a mások örömét vennéd el? ....én meg nem szeretek dohányozni, így akkor emeljék az árát mondjuk a 10, nem 100X-ára csak, hogy ne tudjanak annyit dohányozni.
Ahhoz még az is kell, amivel húzza.... oda ahova akarja.
Vegyél 3-4 olcsó ponyvás vagy dobozos kamionpótkocsit és pakold azokba, 2-300000 körül lehet már olyat kapni ami nem ázik be és oda húzzuk ahová akarod.
Műszaki hiba esetén nem igazán tudsz félregurulni....

Mondjuk árokba nem mész, fának nem mész, eléd nem kanyarodak ki.... stb.