Ha te attól jobban érzed magad, tedd. Én semmi ilyesmiről nem írtam. Én nem érezném pofonverésnek ha megszűnne az olcsó repülés, vagy a tengerjárós utazás...
Jó az a futómű, anno mikor Tenet előttem ment a bájerrel ramaty úton simán lapraszerelve én meg majd elharaptam a nyelvem a kemény duksi alatt. Le is maradtam a pitába, jókat nevetett...
Az az öreg nácibárkánkról való mikor cseréltettem motorház tetőt, veséket, mindkettő első sárvédőt, akkor már propellert is, meg lefújattam a lököst is. Nem járunk putrival kérem, na meg szeressük is.
Az 1150 Rockster azon kevés BMW-k egyike amit csak azért vennék, hogy legyen egy :-) Állítólag menni vele nem olyan jó, de egy nagy különc. Nekem ilyen még az 1100 S is
.
Na nem merték meglépni mégsem. Itt a nyomdában van ismerős és ő szólt tegnap hogy elkezdték nyomtatni a tilalmi lapokat,mert szóltak nekik “fentről”. De mivel rengeteg önkormányzat meglépte hogy nem fogad vendégeket(lezárták a parkolókat stb) ,így elmaradt a szigorítás. Úgy vélik ennyi is elég...legyen igazuk
Sokkal szebb, sokkal kívánatosabb, sokkal több érzelmet szül, de azért a futómü, fékek tekintetében nem sok Enduro van a GS ligában és a Scrambler biztosan nem. De ettöl még egy j´ó példa arra, hogy a kevesebb bizonyos esetekben lehet több. Nekem is jobban kellene egy 1100-es Scrambler, mint bármilyen BMW
Egy másik kolléga szintén. 1200 GS után vett egy Ducati Scrambler 1100-at.
És sokkal jobban élvezi. Valahogy több az érzelem. Nyilván, hitványabb és gyöngébb, de pont ettől kicsit több inger éri a motorost. És néha ez az öröm forrása...
Dehogy vagyok irigy. A környezetet féltem. Magamtól is, meg tőlük is. Eljött az idő, hogy lépjünk vissza két jó nagyot. Néha egész jó. pl én ezt a Korona időszakot is élvezem, Sokkal kevesebbet költök és mégis megtalálom a magam szórakozását... vagy pl a motorozásban. Hányan mondták már, hogy a kevesebb néha több. Egyre nagyobb, nehezebb, erősebb motorok, aztán az érzés meg egyre csökken. Megy magától.
Kollégám vett a lányának egy Mt-7-et. (1250 GS tulaj) és lelkendezett, hogy azzal milyen betyár jó motorozni, milyen könnyű és milyen élvezetes :-)
Ezeknél még veszélyesebbek, károsabbak a fapados olcsó légitársaságok. Nagyon sok embert ismerek, akik nem azért utazgatnak, mert valamit meg akarnak nézni, valami dolguk van valahol, vagy mert annyira jól megy nekik, hanem unalom ellen, mert annyira olcsó. Simán elmegy egy hétvégére Európa tetszőleges nagyvárosába, csak mert van olcsón jegy. Lehet hogy meg sem néz ott semmit. Egy olcsó Hostel, pózolás valami Hard Rock Cafe vagy Starbucks előtt, esetleg az adott város legismertebb látványossága előtt, aztán ennyi. Ugyan így vannak már filléres buszjáratok is, mint a Flixbus. Egyszerüen generálják az utazási igényt azzal, hogy olyan olcsók...Az utasok nagy része csak úgy utazik, mert miért ne?
Lécciiiii
.
És sokkal jobban élvezi. Valahogy több az érzelem. Nyilván, hitványabb és gyöngébb, de pont ettől kicsit több inger éri a motorost. És néha ez az öröm forrása...
Kollégám vett a lányának egy Mt-7-et. (1250 GS tulaj) és lelkendezett, hogy azzal milyen betyár jó motorozni, milyen könnyű és milyen élvezetes :-)
Én azért tovàbbra is "karàmban"tartom a jòszàgot,pedig màr nagyon nyerît,menni akar.