Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig jobban gyorsul, mint egy Gixxer Egyszer lemértem (amennyire pontosan lehet) 0-240 -> 9mp.
Ebből nekem 2 dolog rögtön kiderül: 1) egy tisztességes házad lehet 2) nem voltál még 5* szállodában
Az ünnepi wellnest mi is kerüljük, de a család össze szokott jönni egyhelyre ilyenkor. Most ezt nem tudom, hogy oldjuk meg... Arra is kíváncsi vagyok, húsvétra mivel rukkol ki Viktor.
Lekoppintottad a kínaiak módszerét? Megvárod, míg összedől a budi, aztán megveszed gombokért?
Amúgy látom, megy a bót (K1660 ) ha kell, beszállok csendestársként...
Bankok sem rovid,egy Telavivot csinaltam,azt is utaltam.
Nem volt kötelező egyben lenyomni. Bangkokban az átszállást áttolhattad másnapra és egy egész napot csavaroghattál. Szálloda meg van dögivel...
A turista osztály iszonyú hering mod zsúfolt,szűk ülés,ausztrália meg minimum 24 óra,soha.
Faszom tudja.....nem jön be.......
Nem örülnék.
De elfogadnám....
Is
Ja,a vírus is a kínai repülős turikkal jött velencébe.
Miért, mi a baj a repüléssel?Biztonságosabb, mint motorozni.
Azért ha adnék 20 millát örülnél nem?
Ott már voltunk...
Az ausztrálok most dobták ki a turistáikat.
Másnak se.......
Felőlem triplájára is emelhetik, nem utazom repülővel
Az utazások meg nem azén műfajom.
Bár nagybátyám kinn él ausztráliába az hiv mindig, régen még ki is költöztett volna de messze van piszkosul. Az lehet érdekelne.
Alfáknak nem lehet betiltani semmit
Ja, mint a kommunizmusban le se tagadhatnád
Lenne megint piros meg kék utlevél, évente egyszer mehetsz nyugatra euró nuku
Nem tiltani kell, hanem meg kell drágítani annyira az utazásokat, hogy egy ember 2-3 évente bírjon csak külföldre menni nyaralni, nem évente 3-szor. Akkor is, ha az illető alfa....
httpMilyen fasza is a diktatúra nem?
Időszerű is lesz. Minden bajnak (a környezetszennyezésnek is) egyik legfőbb oka, hogy az embereknek túl sok pénzük van, és tök fölöslegesen csámborognak a világban.
Merőben át fog alakulni a repülés,szerintem drágább lesz.Most túl olcsó az utazás,ezt korlátozni fogják,és a repülőtársaságoknak is irdatlan veszteségei vannak.
Voltam már Bangkok -ban ,de nem ettem denevért akkor sem és most sem fogok. Bár igazad van...idén sehová!
Ezt a jövőben szerintem baszhatod.Már a távolkeleti denevérevést.