Az ünnepi wellnest mi is kerüljük, de a család össze szokott jönni egyhelyre ilyenkor. Most ezt nem tudom, hogy oldjuk meg... Arra is kíváncsi vagyok, húsvétra mivel rukkol ki Viktor.
Lekoppintottad a kínaiak módszerét? Megvárod, míg összedől a budi, aztán megveszed gombokért?
Amúgy látom, megy a bót (K1660 ) ha kell, beszállok csendestársként...
Felőlem triplájára is emelhetik, nem utazom repülővel
Az utazások meg nem azén műfajom.
Bár nagybátyám kinn él ausztráliába az hiv mindig, régen még ki is költöztett volna de messze van piszkosul. Az lehet érdekelne.
Nem tiltani kell, hanem meg kell drágítani annyira az utazásokat, hogy egy ember 2-3 évente bírjon csak külföldre menni nyaralni, nem évente 3-szor. Akkor is, ha az illető alfa....
Időszerű is lesz. Minden bajnak (a környezetszennyezésnek is) egyik legfőbb oka, hogy az embereknek túl sok pénzük van, és tök fölöslegesen csámborognak a világban.
Merőben át fog alakulni a repülés,szerintem drágább lesz.Most túl olcsó az utazás,ezt korlátozni fogják,és a repülőtársaságoknak is irdatlan veszteségei vannak.
Amúgy látom, megy a bót (K1660 ) ha kell, beszállok csendestársként...
De elfogadnám....
Az utazások meg nem azén műfajom.
Bár nagybátyám kinn él ausztráliába az hiv mindig, régen még ki is költöztett volna de messze van piszkosul. Az lehet érdekelne.
Lenne megint piros meg kék utlevél, évente egyszer mehetsz nyugatra euró nuku