Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tőle akarom felvenni
Pontosan.... holnapra hívtam össze a teljes céges meetinget.... sztem mindenki érteni fogja, hogy csak akkor lépem meg, ha feltétlenül kell...
Viszont akinek ellenőrzése van, az most kiderül és nem lesz ide való.....eddig a piaci átlag felett kaptak olyan 30-40%-al full bejelentve.... a jobb kereskedők többet vittek haza, mint én.... de ezt nem sajnálom.... most kevesebbet lehet kivenni a kalapból, de nem is tudnak beletenni.... sztem ezt meg kell értse mindenki....
Az uzsora, ettől még a provident is jobb
ne de ha te mondod
Értem. A cég rövidtávú életbentartása a dolgozók érdeke is lehet, de persze amig tud mindenki próbálja a megszokottat adni.
Ok
Havi 10%-ra mondta, és küldi az embereit ha nem adom vissza... mondtam küldd a pénzt, majd jöhetnek az embereid is
Majd mond, a helyet.
Én mar ki vagyok jelentve ingyen....
A 4 órás és a bérminimum is tervben van, de csak akkor elek vele, ha nagyon muszáj
Kérd el Pipi sztárbankárjának a számát...
Pipi igért valami kölcsönt, adj rá neki jó kamatot aztán mindketten boldogultok
Na kösz
A céget le fogom nullázni, az mar látszik.... de most nem ez a fontos, a cég is egy család....
Még kb 20M-t kellene találnom bele gyorsan, 2-3 heten belül
Be tudja kapcsolni, csak utána nem boldogul
Aki egy okostelefont nem tud bekapcsolni ,attól ne várd el hogy emberek jövőjét megmentse...ehhez ész kell!
Saját járulékodat tudod csökkenteni, mint ügyvezető. Jelentsd át magad két órásba. Ez egy lehetőség, az alkalmazottaknak meg aki nagyon kezd szarba lenni visszaveszi a munkaidejét mondjuk 4 órásba. Nekem ez egyik se járható sajnos.
Pipi...valahonnan ismerlek...baromi ismerős voltál már a kezdetek óta,de nem jöttem rá hogy honnan. De MA megvilágosodtam!
Nagymamám mondta mindig az udvaron egy marék kukoricával a tenyerében ,hogy pipipiiipipiiii...és jöttek a szárnyasok. Innen is az jön le ,hogy egy állat vagy nem ember
Én nem akarok rosszat Pipinek... őt is értem.... nekem is jár az agyam, hogy miként tartsam meg a srácokat és a cég likviditasat is.... jelenleg a ketto együtt nagyon nehéz feladat, de vhogy megoldom....
Pipi........most, hogy elbizonytalanodni látszik a nagy pénzügyi szakember, urrá lett rajta a teljes tanácstalanság.
Mindenhol azt olvasom hogy az összes horgász buzi...nem tudom...de azt már tudom ,hogy hülye!
Ki a fasz hallgat egy betanított bankár szavára ,aki a saját érdekeit nézi??? Van ilyen állat?
Most mér mondtad el neki?Eddig bizott benne...és szerencséje volt
A privát bankár arra jó, hogy telefonon megmondod neki, mikor mit csináljon, így nem kell bemenni személyesen... A többi csak duma a jutalékért....
Látod Itt nyavikol mióta mondták neki a bankban hogy uszni fog a pénze
Most fel vagyok frissülve mert edzettem egy jót...olyan pörgőt rugnék Pipi tokájára hogy beszarna