Pontosan.... holnapra hívtam össze a teljes céges meetinget.... sztem mindenki érteni fogja, hogy csak akkor lépem meg, ha feltétlenül kell...
Viszont akinek ellenőrzése van, az most kiderül és nem lesz ide való.....eddig a piaci átlag felett kaptak olyan 30-40%-al full bejelentve.... a jobb kereskedők többet vittek haza, mint én.... de ezt nem sajnálom.... most kevesebbet lehet kivenni a kalapból, de nem is tudnak beletenni.... sztem ezt meg kell értse mindenki....
A céget le fogom nullázni, az mar látszik.... de most nem ez a fontos, a cég is egy család....
Még kb 20M-t kellene találnom bele gyorsan, 2-3 heten belül
Saját járulékodat tudod csökkenteni, mint ügyvezető. Jelentsd át magad két órásba. Ez egy lehetőség, az alkalmazottaknak meg aki nagyon kezd szarba lenni visszaveszi a munkaidejét mondjuk 4 órásba. Nekem ez egyik se járható sajnos.
Pipi...valahonnan ismerlek...baromi ismerős voltál már a kezdetek óta,de nem jöttem rá hogy honnan. De MA megvilágosodtam!
Nagymamám mondta mindig az udvaron egy marék kukoricával a tenyerében ,hogy pipipiiipipiiii...és jöttek a szárnyasok. Innen is az jön le ,hogy egy állat vagy nem ember
Én nem akarok rosszat Pipinek... őt is értem.... nekem is jár az agyam, hogy miként tartsam meg a srácokat és a cég likviditasat is.... jelenleg a ketto együtt nagyon nehéz feladat, de vhogy megoldom....
Viszont akinek ellenőrzése van, az most kiderül és nem lesz ide való.....eddig a piaci átlag felett kaptak olyan 30-40%-al full bejelentve.... a jobb kereskedők többet vittek haza, mint én.... de ezt nem sajnálom.... most kevesebbet lehet kivenni a kalapból, de nem is tudnak beletenni.... sztem ezt meg kell értse mindenki....
A 4 órás és a bérminimum is tervben van, de csak akkor elek vele, ha nagyon muszáj
Még kb 20M-t kellene találnom bele gyorsan, 2-3 heten belül
Nagymamám mondta mindig az udvaron egy marék kukoricával a tenyerében ,hogy pipipiiipipiiii...és jöttek a szárnyasok. Innen is az jön le ,hogy egy állat vagy nem ember