Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szaromi nem ér annyit. Ok hogy a gagyi között a legjobb ,de azért ez már nem kis pénz egy szarra.
Nézegetem a lakás árakat, szépen mennek lefelé
Embereket szoktak...nem ilyen cigány senkiket
Amúgy élvezem már a sírásod. Kezd már el megint hogy milyen rossz neked ,had röhögjem ki magam
Nemzeti öntudat az nagyon van..... szóban
sajnos ez is benne van a pakliban
tíltsá
Fegyverellato.hu
Pedig tönkre fogsz Tokahontas...ha visszaindul a gazdaság szerinted a te használt rongyaidat fogják venni?
Így nem lesz mozgólépcsózés a családnak ünnepnapon
Baccameg, akartam venni puskát (az van készleten), de se skuló, se gumibogyó nincs hozzá. Így meg nem kell. (Mondjuk amúgy is csak egylövetű).
https://www.combat-zone.hu/eng...
Én a motortalan köcsögöket nem szeretem látni egy motoros oldalon. Húzzál már a faszba innen te fogyatékos senki!
azt mondjuk nem úgy képzeltem el,hogy én teljesen tönkremegyek hanem változatlan feltételek mellett
és az oregánó?
UK londonbol. Szoval b20 EU verzio.
inikém amit az emberek az elmúl hetekben bevásáróltak szerintem november végéig kihúznák
ott hamarosan nem lesz aki fölkeljen mindet leverte a korona
Tényleg, a tiéd EU-s vagy Global verzió? B20 van? (Az enyém EU-s)
Érdekes....
A múlt heti hard reset után nem akar frissíteni.maradt a 9 es.
Elég öreg vagy ahhoz hogy mondjon neked valamit a hideg háború
Most is zajlik csak nem mondja ki senki sem
Már palackozó gépeket is Kínából rendelnek nem csak zoknit meg pólót
Ja, és nem fogok 6_" fölötti készüléket venni a későbbiekben sem, nekem már nem nő a kezem mérete.
Én sem akarok: mióta kijött az android 10 a 9 SE-re, már van - barkácsolás nélkül is - Android Autó a készüléken, tehát minden elvárásomat teljesíti még akár 2-3 évig is. (Nem játszom rajta, nem kell erősebb hardver - AMOLED kijelző, jó akkuidő, jó kamera, jó kinézet - mi kellene több egy átlag usernek? Pláne 90 ezer forintért, mint amennyiért vettem.
Minek basszak el tobb penzt?
Az csak felső-középkategória, vagy még az sem.