Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 9TPro is valami 120 korul van.
En khuuuuurvara felek.
Meg nem tudom, hogy Európában annyiért ki fogja egyáltalán megvenni? A pénzesebb emberek vannak annyira sznobok, hogy akkor is az iPhone-t vegyék, a csóróbbaknak meg felesleges, értelmetlen luxus volna ez is, nincs is rá szükség igazából. Amolyan tech-demonstrációnak tűnik az egész.
Majd jovore veszek egy mi 11 se - t.
De igazándiból nem ez a lényege a mondanivalómnak
Hanem az hogy ha nem viszi oda sem ki sem a gyártást akkor nem lenne kínai telefon vagy ha igen nem lenne azonos minőségben a “nyugati” dolgokkal
És most nem kellene felni tőlük, mert akinek esze van az már fél Kínától
Perste nem a bútor boltos meg a traktoros féljen hanem állami szinten
Nem tudom itthon mennyi lesz az ára (B20-szal, stb., európai kivitelben), mert még itthon nem kapható. Gyanítom, hogy mind árban, mind tudásban és minőségben az iPhone fölött lesz. Belejöttek a kínaiak a fejlesztésbe is.
Most.
Régebben olcsóbb volt és Kínában meg olcsóbb mert egy csomó biszbasz nincs benne b20 meg hasonlók
Azt nem mondanám: a Xiaomi legújabb csúcsmodellje - Kínából rendelve is - 370.000,- forint + VÁM + ÁFA.
https://www.geekbuying.com/ite...
Amíg nem záratták be a konditeremet, négyszer másfél óra egy héten.
Ha ezt lehet aktívnak nevezni.
De már csak a plázák vannak nyitva, de ott meg mozgólépcső van
heti kettő a minimum, de inkább három villámgyors menet, havi kettővel már én is idegbeteg vinnyogó görcs lennék mint te
ki sportol itt aktívan? Max én sport horgászok
én mindíg erre alszom el
most már bukta van, a nemzeti öntudat a népek többségénél a béka segge alatt van, szóval senki sem vesz magyar pólót 3500ért amikor ott a kínai 1800ért
pedig hosszú távon csak a magyar póló.nadrág-stb vásárlásával lehetne a varró szakmát megmenteni, de senki sem tervez hosszú távra
más ország sem jobb, pl a nagyon drága és nagyon menő-egyedi-fasztudja milyen jelzőkkel illetett istenkirály ájfón is kínában készül pedug azt gondolná az ember ami ennyire isteni meg úttörő megoldásokkal rendelkezik(rendelkezett) csak nem adják ki a kezükből a technológiát......aztán csak kiadták, és meglett a xiaomi(meg még sok más) harmadáron
aztán amikor az első pár lépcsőfok megvan utána saját észből is lehet fejleszteni
mert egy rizsföldön élő paraszt sosem lesz képes semmilyen fejlődésre, hiszen basztatja a kaját egész évben amivel annyit ér el hogy nem hal éhen és felnevel 1-5 ivadékot akiknek pénz és egyéb érték híján semmi esélyük nincs kikerülni a mocsári melóból
de ha odamegy egy multi és mondjuk bőrfocit varr a papa-mama, már lesz egy minimális kis pénzük, lesz esély arra hogy a gyerek iskolába járjon, kitanul egy szakmát amivel egy másik multinál már tud keresni annyi pénzt ami az ottani rizsföldes bevételek mellett már egy hihetetlen minőségi ugrás, neki a gyereke már lehet épp mérnök lesz egy harmadik multinál(vagy épp az elsőnél de ez most nem lényeg) aztán nincs megállás jöhet a külföldi iskola-munka-tapasztalat szerzés és 3-4 generáció után meg is van az a nagyobb tömegű tanult réteg ami a nyugati félen
irígylemis a higgadságáért Na ő pont az a faszi aki szarik mindenre Elég neki az élettől annyi,hogy legyen egy kanapé tele bendő havont kétszer odapiszkíthasson az asszonynak és nincs többre igénye
Mondjuk így én is tudnék nyugott és kiegyensúlyozot lenni
ezen nem is csodálkozok Kapnál egy akkora taslát akárkitől is, hogy azt sem tudnád merre van az előre
Valaki múltkor linkelt egy ilyen kerítés mögül csaholó kutyákat Aztán amikor kinyílt a kerítés nagy lett a csönd
Na amit írtál arról,most pont ez jutott eszembe
Pszt! Majd azt mondjuk neki, hogy van benne zabpehely....
na nekem ez még soha sem sikerült Megpróbálom majd sütőben gép nélkül
én is ilyen projekten gondolkozom
De hogy merted ezt ide feltenni? Alfa nem szereti itt látni az ilyesmit
Visz kardot magával, nem ,lesz gond visszafoglalnia.
Hacsak más addig el nem foglalja és örül az etetésnek
Talán azért tapasztaltad ezt, mert még nincs kijárási tilalom
tegnap kinéztük a helyeket, már megyek etetni minden nap, szombaton meg kitelepedünk, megcsináljuk a területet aztán elkezdünk pecázni
A fing jó, segít a távolságtartásban.
Szerencsére ettől csak akkor kell tartanunk ha közel vagyunk egy meztele fertőzött valagához: https://index.hu/tudomany/til/...
Pakolj. Bojlit is vigyél!