Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi már akkor beszéltük ezt F2-vel ,mikor a korona még sehol nem volt. Csak halkan megjegyezném....
Ez visszás számomra is.......bőven van túlélő potenciálja, de csak magát sajnálja a többit csak marginálisan, de csak a saját szemszögéből......
Látszik hogy sunyi kis geci...
Igen, Te is egyike voltál annak a kettőnek aki várta ezt, a másik meg a......
Ezt mondta ő is?
Én is tegnap beszéltem az ingatlanossal
Mondjuk a turkálók pont a válságokban mennek jól, gondolom az lendítette fel pipit hisz amúgy is szereti mások nyomorát főleg ha haszna van belőle.
Keresőbe írd be r knall
Tegnap beszéltem az “emberemmel” aki benne van ebben. Áll a piac nagyon. Nem mennek a vevők ,mert félnek a járványtól. Az eladók is visszaléptek sokan ,mert nem akarnak idegeneket a lakásukban nézelődni. Akiknek anno volt kis megtakarításuk ,ingatlanba fektették. Elsőnek ezeket fogják eladni ,csak nem lesz vevő. Lejjebb fognak menni az árak ,mert sokaknak kelleni fog a kp nagyon. Ugyan ez lesz a gépjárműveknél is...
Én csak 8 mm-eset látok készleten: https://www.fegyverellato.hu/t...
nekem ez valamiért nem olyan vicces. El vagyok keseredve és kétségbe is vagyok esve. Fogalmam sincs mit hoz a közel és a távoli jövő. bár lehetnek ezzel így még néhányan
Linkeld! Most!
Most is van, eredeti áron
Megvenném...de putri helyen van az a baj. Innen is látszik hogy zizi a srác.
nem szerintem én is inkább veszek még.
De te akkor sem fogsz éhen dögleni. Azt majd a kirúgandó alkalmazottaid fognak....
Pénteken voltam ott, tele volt
Még....még...
És megveszed a Pipi-ét, negyed áron? Nagy fless volna!
Sztem is..... de a tendencia most adott. Majd a számok megmutatják, mert hiába nem kell most fizetni, ha a sok csok-osnak nincs munkahelye, nem fogja tudni fizetni... sokan piacra fogjak dobni a moratórium lejárta előtt sztem
rossz nekem azt látom tönkremenni amit életemben építgettem és minél továb elhúzzák ezt a hisztit annál kevesebb az esélyem felállni
20 mm-es gumibogyó van, 9mm-es riasztó skuló ott sincs.....
Őszig várunk....