Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit küldött a könyvelő:

Abban az esetben, ha nincs munka, bevétel egy lehetőség azoknak a tulajdonosoknak, akik társas vállalkozóként dolgoznak saját cégükben, hogy egy taggyűlési határozat keretében ha módosítanak, a jövőben az ügyvezetői feladatukat csökkenetett munkaidőben (2 óra) munkaviszonyban látják el.
Azok, akik munkaviszonyban látják el, csökkenteni tudjuk a munkaidőt.
Így járulékot tudunk addig spórolni, míg vissza nem indul az élet.
hát benne vagyok 3 kftben 1 hez kötelező vagyok bejelentve lenni. ha az egyikből kijelentkeznék mint munkavállaló autómatikusan belekerülnék a másik kft-be 8 órás bejelentéssel.
Ha ezzel kapcsolatban van valami új infód érdekelne. mert olyan fasza a helyzet,hgoy minden cég áll
Bankja válogatja, hogy hívják....
Akor mit sirsz. Van pénz dögivel......
Lehet. Pénteken küldte a könyvelőm. Ha csak ügyvezető vagy, tudod csökkenteni.Ha tevékenyen is részt veszel akor nem annyira. Cserélj könyvelőt.
Az enyém mióta eza faszság van folyamatosan bujja a rendeleteket, jogászokkal beszél, hogy mit és hogyan lehet szabályosan.
igen tudoooommm de nekem el kellmaghyarázni mi miért most miért ez most miért az. vonnakl jutalékot rendesen dolgozzanak érte. nem privát vagyok prémium
Be vagyok jelentve a másik cégbe minimál bérre
Hagyd, majd Attis elintézi ezt a részét......
ezt hogy csináljátok mert nekem a könyvelő azt mondtza mivel a cégbe benne vagyok nem lehet lecsökkenteni vagy levenni a járulékokat 8 óra a kötelező.
Tisztában vagyok vele, milyen helyzetben vagy.... nem is bántalak most vele viccből sem.../
Ahelyett hogy otthon maradnál.... neked semmi keresni valod nincs kint
hát ha te tudsz még munkát felhajtani akkporsz szerencséd van, nekme spec március közepe óta 0 a bevételem ugyan is bezártam az üzleteket.
Mint ahogy a konkurencia is tette. A nagy háda kft márc 16 -án elvesztette a forgaléma jelentős részét márc 18 -án 400 dolgozónak mondot fel. Na ott nem tétlenkedtek kellett patron a nyomtatóba
Rendeltünk is plusz egyet ezekben a nehéz időkben
milyen kurva jó nekem, semmire nincs gondom
míting nem a fasz tudja mivel szaroltok, én meg inkább tekergek a csatorna parton
C2-n is?
Szegény banki előadó.....Ezt aszájbarágósat itt szerintem mindenki el tudja képzelni Amint kiteszed a lábad a bankból lélegeztetőgépre kell tenni azonnal
Ezen én is gondolkodtam.
A portfolió online nyomon követhető, bármikor át lehet nézni
Bocs
én szeretm átnézni a portfóliomat szájbarágosan. Ha valami lejár át kell tenni az megy tewlefonon ha nincs semmi extra den most aszért van extra. megállt a gazdaság államok dölhetnek be a tőzsde egyik nap a padlón a másik nap az egekben nem kiszámítható A KÖRNYEZET
Az nem érdekel.... ezek voltak a feltételek.... sok ember elfér a cég belső kertjében... legalabb szebbek lesznek a növények
Ezen rágódok percek óta. Mijafaszt ellenőriznek a dolgozókon?
ellenérzése
Én nem küldeném az embereket.
Kérném a cég és a lakás adásvételi papírjait, aláírva dátum nélkül.
Minek az erőszak?
azt mennyiért adod ki egy hosszúhétvégére mennénk vadászni a haverokkal