Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem érint már mondtam. Eszük ágában nincs elmenni innen. Szerinted nem kérdeztem meg?
De Pipikém ...a feleségem dolgozik ,én is dolgozom...hitelünk soha nem volt. Pont leszarnám ha el is mennének
Legalább lenne időm kifestetni őket..még örülnék is.
aztán nem csak az eladó lakások szaporodtak meg hanem a kiadó lakások is. 3 napja még 10 oldal volt az a paraméter amik nekem van most 16 oldal van tele. Szépen hazaköltözik mindenki anyucihoz,. Majd kezdenek eltünni az emberek anagyvárosokból munka megszűnésével.
Barmozhatsz cigányozhatsz meg ugathasz is de ez lesz, van nállatok is. a tényeken nem változtat sem nagyerdő sem semmi f.szom. Ha még vannak albérlőid akkor próbáld megtartani őket ne ilyen stílusban nyílvánulj meg mint ahogy itt szoktál. bár a te dolgod. 90m2 albérlettel meg különösen gondok lesznek a magasabb rezsi és a magasabb albérleti díj miatt nem lesz keresendő kategória. Ha továb ellátnál az orrodnál akkor láthatnád,hogy kb fénysebességgel ürül lefelé a nagyvárosokból azok az emberek akik kis településekről költöztek oda a megélhetés miatt. Ez az albérlők nagyjából 50-60 %. 10-20 % az iskolák miatt bérelnek de azok sincsenek,mert nem kell bejárni tehát azok is felmondják a bérleményt. Majd az szeptembertől lehet visszatér de a bérleti díjakk addigra már nagyjából a béka sege alatt lesznek annyi albérlet közül válogatnak amennyiből akarnak. Aztán a hajdúszoboszlói kiadásnak is jó esélyel vége a szezonban. meg a következő 2-ben Pénz akkor még nem a nyaralásra kell majd
Nyílván valóan ezen hatások alól te vagy a kivétel az egész országban, mert hát úgy is ezt fogod mondani. Ahhoz képest bp. ami azért egy picit nagyobb volumenűbb ( még) mint debrecen 30 %-al nőtt a kiadó és az eladó lakások száma, kb. ugyanennyit csökkent a az ára és a bérlemény díja. A arbn gyakorlatilag megszünt így beis dőlt a pesti ingatlanpiac is. Bár tudom,hogy a távolkeleti debrecen az kivétel mert az olyanqrva messze van mindentől, hgoy oda még a vírus sem ér el
Na mond akkor....mi a bajod?
Kezdés a menstruációs görcsöket.
De baszhatod.
Nem érsz annyit.
“Arany”...elírtam.
Virtuálisan télen kell motorozni Zolika...nem 20 fokban
Nyiss magadnak egy motorbontós topicot ,vagy egy “hogyan mentsük meg az elemeket” topicot ha ez nem tetszik
Mindig az a lényeg, hogy a matek jó legyen
Arányban is van befektetve...az meg naaagyon durván hoz most
Atika,a többiek érdekelnek mérsékelten.
De a válság téma az már túl van tolva legalább virtuális fotelmotorozas legyen nyomokban.
A mostaniak nagyon jól termelnek, most kiszámoltam, átlagosan 9,8%/év
Ha az allmpapir plusz hoz most rossz esetben 5%-t évente 5 évre, akkor ez majdnem a duplája.... de ha százalékosan évi 5% nyereség felett lehet kiadni, akkor mar pluszban vagyok.....
Úr Isten...
Zolika...tegnap megvolt ,ma meló van.
Nem unjatok?Motorozzatok.
Az enyém 90m2 -esek. Látod...tudni kell befektetni. Igazi buta barom vagy. Nem akarsz venni házakat Hajdúhadházon a cigánynegyedbe?
Olcsóóó...vegyed..vigyed...
Nem lényeges, majd visszamegy.... a befektetett pénzhez kell nézni százalékosan, hogy mennyit termel. Ha olcsó a lakás, lehet lent a bérleti díj is
annyira féreg vagyok, hogy két albérletemért sem kérek pénzt mert megértem, hgoy nem tudják most fizetni. Kisgyerekes családok. utcára nem fogom őket tenni mondtam legalább a rezsit fizessék.
mint ahogy az albérleti árak is
Ezeknek az ingatlanok bérleti díjai 1 hónapja még 100 alatt nem voltak
Nem én...MI.
halvány fogalmam sincs ezt miből szűrted le
Még mindig remélem, hogy a kkv szektornak is járulék kedvezményt adnak, az lenne nagyon nagy segítség. Akkor a srácok léte is biztosítva lenne.... ha nem, akkor van mar b és c forgatókönyv is.... ha meg azok sem segítenek, vagy az ugyfelek elkezdenek nem fizetni, akkor sajnos jópár embertől meg kell váljak, de ez most egy ilyen játék.... tartok mindenkit a végsőkig....
nekünk amikor a 2008 as válság volt ami igazából 2009-begyűrűzött be jó volt. Viszonylag gyenge minőségű de rendkívűl olcsó ruhát árultunk akkor a boltjainkban. Csak akkor a fizetések a járulékok a bérleti díjak is töredékei voltak a mostaninak. Ha most kellene olcsó ruhát árulni akkor boltonként napi fél tonnát kellene eladni,hogy fedezzen mindent meg maradjon is belőle. Ez kb. nonszensz. Tehát ugyanazt nem lehet megismételni. Mire ennek az egésznek itt vége pénz meg nem lesz senkinél nem, hogy ruhára élelmiszerre sem. majd katonák fognak örködni,hoy ne törjön ki parasztlázadás kb. ennyi.
Néhány országban elkezdték az embereknek adni segélyként az alapjövedelmet. A vírusválság lefojásáig Ezzel hamarébb talpra tudják állítani a gazdaságot mert az embereknek nem a hitelből kell vásárolniuk, így nem ganéznak ki maguk alól, ezért azonnal tudnak fogyasztani ezért lesz gyorsan termelés é szolgáltatás és kereskedelem ezzel együtt munkahely.
Gulyás geri pénteken nem általkotta azt mondani,hgoy majd a kormány fog tömeges munkahelyeket teremteni Mert ha mindenki segélyre megy az katasztrófa lenne.
Nem tudom mire gondol Közmunkára??? Az állam fersenyszférában még nem teremtett 1 db munkahelyet sem. Legfeljebb lehetővé tette nagytőkés ágazatok betelepülését n amit néhány évi adómentességel segített elő + pár mrd vissza nem térítő állami támogatással. El sem tudom találni az állam milyen munkahelyeket tud teremteni ami versenyszféra
Egy féreg...eltaposna bárkit hogy neki legyen jó. Embertelen nyomorult ...
A vírus katalizálja a válságot, most előbb jött meg és nagyobb lett... viszont a múltkori pénzügyi válság volt amiből gazdasági lett, most fordítva indult, de a legutóbbiból tanulva, rögtön elkezdtek pénzt pumpálni a bankokba, hogy pénzügyi válság ne legyen. Tanultak az esetből, úgyhogy meglepetés nem ért senkit....
Figyelem a lakás árakat és amikor kell, majd lépek....
A gazdasági válság ilyen méretű megugrása sajnos az alkalmazottakat érinti nagyon, ezért is próbálok mindent megtenni, hogy a srácoknak megmaradjon a munkahelyük.... ezért dolgozom hétvégén is....
Alakul,a jövő héten talán összeáll.