az nem olyan egyszerű. Azért az üzemeltetés egyre egyre drágábba került. ezt észre vettem a saját vállalkozásomon is, de már árat nem tudtam hová emelni a konkurencia meg egyre szaporodott. amikor egy felszolgálónak 5 kilót kellett odaadni a szakácsnak meg 8-at, mert különben nics akkor nem lehetett szotyiért adni a szolgáltatást.
pont ezt a nyomást lesz nehéz kiküszöbőlni egy fizetőképtelen társadalomban
https://www.szeretlekmagyarors...
Na akkor elmehet a picsába a sok nyugger, mert ők nem úgy szokták meg.....Mondom hogy leszarnak ezek mindent, sose lesz úgy jó ahogy van
de johnny gold-tól(Arany János) Ez az egyik kedvencem
Egy magyar faszi aki német pólóban angolul énekel velencében párizsról http://youtu.be/2s30gmG1ZAE
szerintem lesz. Itt enni nem lesz pénz eladó-kiadó lesz most az egész világ és ár alatt
A befeketők nem fogják ostromolni a lakáseladókat mint akár 1,5 éve. Eméxem úgy álltunk sorba a lakásért mint postán a csekkbefizetésért.
azb első 3 at amire hívott az ingatlanos meg sem tudtam nézni,mert előttem voltak már foglalózták is. A legelső amit nem vittek el és be is jutottam az egy 5 emeleti lift nélküli társasban volt. Én mondtam a pinának fel se menjünk ide biztos nem mászok fel a bérleti díjért ha készpénzes De folyamatosan erőlködött már pedig nézzem meg mert nagyon szép a lakás Illendőség kedvéért rábólintottam. De csak a 3-ik emelet feléig tudta dícsérni a lakást mert onnan már elfogyott a levegője Egyre sűrűbben álltunk meg pihenni Mivel nem vagyok udvariatlan megkérdeztem, hogy a mentőt hívjam e vagy inkább már a papot mert úgy szuszogott mint egy szelep
Felértünk egy fiatal pár fogadott a lakás tényleg patent volt. A látogatás végén megkérdeztem, amikor felérnek az 5-ikre és akkor derül hogy az autóba marad véletlenül valami azért visszamennek e? Nemlegesen csóválták a fejüket Akkor mondom tudják, hogy nekem miéert nem kell
A 2008-as pénzügyi válság egyik napról a másikra robbant, nem tudott senki semmit tenni... nem arról volt szó, hogy lehetett-e rá készülni, hanem hogy most ésszerű lépéseket lehet tenni, amennyire tudnak.... nálunk is....
hát mi? Mire tudtunk felkészülni? Annyit tudtunk, hogy válság majd lesz ill. már folyamatban volt szép lassú lecsengésű lesz amihez mindíg időben tudnak korrigálni a vállalkozások. De hát mi történt? Egy gazdasági üstökös csapódott a föld nevű bolygóba és kb. zéró perc alatt tacsra rúgott mindenkit Mi ez ha nem derült égből villámcsapács Az egyik nap még vígan sütögete mindenki a kis pecsenyéjét a vállalkozásában az elvárt megszokot módon azt másnap meg már senkinek nem kellett az a pecsenye csak a liszt a cukor a konzerv meg a slozipapír
Na mindent lehetett erre csak felkészülni nem.
Persze... az IMF mar ki is nyitotta a zsákot.... máshogy nem is lehet. Az EU is felfüggesztette a szabályokat, most a negatív hullám minimalizálása a legfontosabb mindenkinek...
Ja, akkor jó. Szerintem korlátlanul biztos nincs. Ha meg hitel akkor kitől? Elvileg mindenhol szarban vannak, van ahol jobban.
Na mindegy, engem különösebben az se érdekel ha minden állampolgárnak alanyi jogon osztják a pénzt, legfeljebb visszamenekülök a feketegazdaságba, mert hogy rajtunk fogják behajtani az is biztos.
pont ezt a nyomást lesz nehéz kiküszöbőlni egy fizetőképtelen társadalomban