Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kutya se olvassa vegig.
a csúnya beszédemre gondolsz Igen néha vulgáris a stílusom én nem tudok olyan cizelláltan és választékosan fogalmazni mint te
Rongyosbáró alias tokakirály ossza azt észt . Pont egy olyan hülye ,aki napokat sír itt mint egy fűrdőskurva
Pár napja írtam több rongyos cégnek vittem árút éveken át, na ott van pénz dögivel, óriási üzlet igaz a kiskert nem láttam, de gondolom ott is akadt eddig lé különben senki nem csinálná és most a válság elmúltával a kisembernek nem nagyon lesz pénze újra így megint óriási buli lehet ez nem beszélve arról, hogy sokszor a turis ruha sokkal jobb minőségű mint amit itt újként kapni.
érdekes elmonmdom leírom majd két nap múlva meg ugyanazt linkelitek mint újdonság
de hagyuk csináld a váltód
A következő kb. egy évben a puszta túlélés lesz a fő csapásirány, nem a fogyasztás. Számodra is és a hamarosan munkanélkülivé váló alkalmazottaid számára is. Hidd el, hogy neked fog könnyebben menni....
Már írtam...mert paraszt vagy!
A venyogashoz?
Termeszetesen.
Nem, semmi bajom veled csak a vég nélküli vernyogással, hidd el pontosan tudjuk mi a helyzet és csak magadat hozod kellemetlen helyzetbe mikor ez elmúlik, persze teheted, de akkor ilyen hsz-ek is lesznek.
tőled miért is?
Na kezdődik.....
szerintem nálad lényegesen többet értek hozzá esetleg abbnól is fakad, hogy nekem hozzáéértő szakemberekkel beszélnem is kell rendszerességgel
A horvát 8-asra gondoltam.....
Amúgy mindegy mit olvas az ember, a média tapasztalatom szerint ritkán találja telibe az igazságot... de nyilván ebből lehet tájékozódni, ahogy lehet....
Az emberek gondolkodásából, illetve annak hiányából sztem sosem lesz rend... ha vége 1-2 év és azt hiszik minden rendben van
Tőlem kérj elnézést te paraszt!
Mindezt rongyokból? Ne bassz már fel, akiket én ismerek és turiznak épp csak jobban élnek mint az átlag
na ezek amiket itt felsoroltál úgy hívják,hogy gazdasági fékek
A most felépített társadalmunk munkaalapú gazdaság. egy körforgás része aminek alapvető dolga a fogyasztás. ezt pénzből tudunk, pénzt meg munkából szerzünk. ha nincs munka nincs semmi ezt jól látja vitya. Csak jó lenne már valamit tenni is. Ennek a vadai pinának meg abban igaza van, hogy van a kormányzatnak gaudasági csoportja aki érdemben foglalkozhatna ezzel a kérdéssel nem mindíg azt a választ kellene adni, hogy előbb a vírus utánna a gazdaság Mert úgy gondolom a gazdasági minisztérioum munkatársai nem frontvonalban osztják a szájmaszkokat a korházakban
Inkabb csak ne vernyog, es ne elemezz vegelathatatlan gazdasagot, az elobbihez nagyon az utobbihoz kurvara nem ertesz. De mindkettot baromira hosszan muveled.
Ne bántsátok Pipit.... én megértem... most a félretett 50-70 misiből fe kell élni 3-4-t.. azért az kellemetlen
Már késő tesó, már kimondtad!

:-D
Melyik az a 8-as?
Motort én is most vettem, pontosabban cseréltem, autót szintén. Ami fontos, az egy padlószőnyeg csere meg egy festés, de csak anyagárban, meg kis optikai tuning a világítás terén egy helyiségben.
Kölcsönöm egy fillér sem, egészségem elvileg tuti, a munkahely is olyan, ha szándékosan nem rontom el, akkor biztos. Na most az, hogy ebben a helyzetben elmehetek-e külföldre, az már más tészta.
De az emberek nem tanulnak semmiből. Az okosabbja a máséből sem, a hülyébbje a sajátból sem. Én akkor csodálkoznék el, ha helyzet nem ilyen lenne az országban, amilyen.
Nem árulok el titkot, de nem szoktam vele jeleskedni, mert látom-tudom, hogy a zsindex fórumát nem kultiváljátok, de én néha benézek, mert az ember mindig tanul. Ha rosszat látok, abból is.
Hát ott most megy a háború. Mindig és mindenért a patás a hibás. Ha megmondják a számokat akkor azért, mert a kórházak pénzét őszerintük a stadionokba építette bele, ha kicsik a számok (a környező országokéhoz képest) akkor meghamisítják az adatokat.
Ezeknek az embereknek ez kell, ezt kellene mondanom, de nem mondom, mert ezt akkor mondják, amikor előrevetítik a okulást a történtekből, de itt erről szó sincs.
Elviszi az ördög a hülyéket, a prolikat és a reggel 6 órakor boltba menő nyuggereket, majd akkor talán kicsivel nagyobb rend lesz az országban.
Mert van aki elolvassa?
Pedig csak a valót irta le
Olvasd vissza a hozzászólásaidat, mondjuk fél évre visszamenőlegesen! Most!