a turizmus és szálloda ipar majd visszaáll.... nálunk nagyon sok Viktorék kezében van, legfeljebb most felújítanak, meg infrastruktúrát fejlesztenek és megveszik azoktól a maradékot, akik nem bírják.... de ezek az ágazatok is vissza fognak lendülni, ahogy a többi is. A gyógyszer ipar eddig is kaszált, az egészségügyre meg ráfér. Szépen vissza all majd minden, csak hosszú lesz a folyamat... ahogy az emberek kikerülnek a nagy veszély helyzetből el fognak kezdeni utazni....
Lesznek ágazatok akik hatalmasat szopnak, szinte meg is szűnnek , mint turizmus, vendéglátás, repülés. Még sok más ágazat meg meg sem érzi, mint mezőgazdaság és élelmiszer ipar, hisz ugyan annyit eszünk, mint eddig. Aztán lesznek akik még talán profitálhatnak is belőle, mint a gyógyszer ipar, egészségügy.
hát ha ezt tudod akkor 30 ért eladod most meg összel megint lehetett volna venni 15-6 ért
De hát ez az amit nem tud az ember előre
Én is eladhattam volna 23-24 ért őjket fél év alatt kerestem volna legalább15 misit. majd összel ismét megvehetnémn szaré húgyé
A mi gazdasági számaink kerekitesi hibának sem jók.... a béka segge alól papíron nagy % még mindig a béka segge.... a nemet és francia piacot figyeld, ott féljél.... de nagyon kicsi a valószínűsége, mert sokkal nagyobbak és mindenhol tesznek gazdaság segítő lépéseket.... talan majd nálunk is, ebben bízok....
Nekem csak egy lakásom van, de abban élünk. Ugyan nem eladó, de jó volt nézni, ahogy ment fel az értéke, de hogyha most esni fog, sem hat meg, hisz még vagy 20 évig szerintem megtartom...
Már hogy ne érteném Nézd tudom nekem mibe fájt akkor amikor megvettem Aztán nem nehéz kiszámolgatni, hgoy a bérleményből befolyt összeg ez ennek az összegnek a hány %-a Azt meg tudjuk,hoy a bankok mint adnak.
Az a lakás, amit 2017 őszén 15,9M-ért vettem, tavaly 32m volt, most 27m s megy le, olyan 21-22m fele várom az alját.... de tok mindegy, mert úgysem eladó. Most meg hoz tisztán 130e-t havonta. Amikor megint kiadtam tavaly, a környéken nem volt 150e alatt albérlet, ki is vették gyorsan, ár alatt adtam ki, de én mindig a befektetett összeget néztem, akik meg 160e-ért akartak kiadni, ma is üresen all.... na az a bukó... ha te 80-ért tudod most gyorsan kiadni, annyiért kell, hagy termeljen. Majd egy év múlva arat emelsz, vagy kiadod másnak....
lehet furcsán hangzik ez az én számból de valahogy az értelmesebb fajtából valónak látszol Az egyik bankosommal már beszéltem ő nagyon nyugtatgatott,hogy minden rendbe van Neked van e valamikonkrét véleményed erről. Én az államcsődtől nagyon tartok ha az bekövetkezik akkor tényleg a tsanyi által javasolt kötél lesz
egyébként a 2008 as válságban is a bankok megmentésével kezdtek, hogy feltőkésítik őket aztán sok bank köszönte szépen nem kérte.
Ezen remegek a legkevésbé, hogy most mi mennyi az ingatlanok közül Ez mindíg is úgy volt,hgoy egyszer fent egyszer lent de az ingatlan mindíg jó befektetés. Amikor én megvettem tavaly előtt decemberben őket ahozz képest 3-4 hónap alatt az árak még emelkedtek 4-6 m ft-ot Az már tényleg gusztustalan volt,hgoy egy 50-60 nm es lukért elkértek 24 m is De hát vették Nyílván nem az volt a hülye aki ennyiért eladta Azztán nyár végén el kezdett lefeléáldozni. Előszőr csak úgy,hogy egy eladásra hirdetett lakás nem 1 nap alatt lkelt el hanem 1 hónap alatt. Aztán nagyon óvatosan elkezdtek csökkeni az árak de éppen egy lehelletnyit. Az albérelti árak ekkor már meredekebben csökkenő tendenciát mutattak. A zsí felújított lakásom a csúcsba 120-130 ment volna ha kész lett volna(ingatlanos szerint) most 95 ért múltkor fel sem hívtak Szerintem ha egyáltalánki tudnám adni olyan 80 körül menne el. De egyszerűen megduplázódott a kiadó albérletek száma még most annyiért semlenne könnyű kiadni. Most nem volt kedvem vele foglalkozni de lehet a jövőhéten meghírdetem
Ha a globális pénzpiac bedől az arany Is értéktelen lesz, mert a sárga fémet sem jobb megenni, mint a sárga havat de ettől azért nem kell félni, mert öntik a pénzt a bankokba, hogy finanszírozni tudjak a gazdasági válságot.... úgyhogy ne vegyel aranyat most.... olyat vegyel ami most lefelé megy, mert az később felfelé
nekem is van szuperkötvény. Azt amikor már lekötöttem is max reállértéken volt képes tartani a pénzt Mert az infláció kb. annyi volt. Aztán ennél a haváriánál bőszen el fog szállni az infláció Ha csődöl az állam akkor meg kb. annyit ér,hogy be lehet sodorni cigarettának. Ez az amitől a legjobban tartok,hgoy mi tévő legyek., még most vegyek dupla áron aranyat azt bukom felét vagy amúgy lehet bukom az egészet.
neked a közel 10%-os haszon az nem rossz. Azt akkor régebbenkellett venned olcsóbban. nekem 5%-ot termeltek amikor még 100-110 ért kiadhaóak voltak. bár nekem tokkal vonaóval ügyvéd, illették miegymás 18-19 be fájtak ha jól emléxem
De hát ez az amit nem tud az ember előre
Én is eladhattam volna 23-24 ért őjket fél év alatt kerestem volna legalább15 misit. majd összel ismét megvehetnémn szaré húgyé
De mondtam,hgoy jövőhéten úgy is intézem
egyébként a 2008 as válságban is a bankok megmentésével kezdtek, hogy feltőkésítik őket aztán sok bank köszönte szépen nem kérte.
neked a közel 10%-os haszon az nem rossz. Azt akkor régebbenkellett venned olcsóbban. nekem 5%-ot termeltek amikor még 100-110 ért kiadhaóak voltak. bár nekem tokkal vonaóval ügyvéd, illették miegymás 18-19 be fájtak ha jól emléxem