Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én másképp kalkulálok Virus ide vagy oda a válság már kb. egy éve elkezdődött ami még nem vagy alig érződött. Kb. akkor a bankosommal beszéltem úgy lehetett kalkulálni, hogy lassú de folyamatos de lesz. Én a munkaerő kicsi növekedésében láttam legjobban ezt az elmozdulást, már tavaly év közepén lényegesebben hamarébb taltam munkaerőt minbt az azt megelőző években. De jelei voltak a lakáspiac töretlen felfutási idejének a tetőzésével a bérleti díjak csökkenésével és az 5-6-8 száz embert foglalkoztató üzemek kivonulásának elkezdődésével. A vásárló erőn ez még jelentősen nem mutatkozott.
Most kaptunk egy pofást így ez az elkerülhetetlen lassú folyamat gyakorlatilag néhány hónap alatt végbe megy. Ezért gondolok arra, ha majd újból beindul a gazdaság ugyan már a régebben leírt okok miatt lassú felfutású lesz, de valószinú 1,2 max 3 évnél nem lesz tartósabb. Persze a felfutási időt jelentősen befolyásolja milyen állapotban jutunk el oda. Ha tényleg az utcán gyújtogató fosztogatói szintet lépjük akkor sem a válság a hosszú hanem a felfuási idő
Ezt hitelből oldja meg minden állam.
Nem arról volt szó eddig, hogy a gazdaság igen jó? Elvileg kéne lenni pénznek.
Na jo, de meddig és miből? Az államkassza se végtelen. Bár a járulékot beszedik tőlem, nekem nincs csökkentés de az nem lenne elég mindannyiótoknak. Nem akarok vernyogni, de én pont abba a körbe tartozok akire semmilyen kedvezmény nem vonatkozik. Most sem.
Ha kijárási tilalom lenne, akkor lehetne.... de addig nem lesz kötelezően bezárt cég, max állami, akiket meg amúgy is fizetnek... a cégeknek meg most kellene segíteni, vagy utcára kerülnek az emberek, nekik meg mar nem kell fizetest adni... 80%-t sem
Nálunk is, üres volt a város délben is.
Lehet paolo egy hete csuklik.
Hm, ez nem lenne rossz itt sem: https://www.napi.hu/nemzetkozi...
Felenk kurvara kiurult. Tizede a forgalom.
Mert nálatok komolyan veszik......
Forgalom nincs sok...
El is felejtettem, hogy Te is köztük voltál....tehát akkor három.
Én is :-)
Kimentem a kertbe unatkozni egy órácskát:
Legfeljebb lejjebb mennek az árak
dehogynem.... csak azért mert újból lehet....
nagy pecsét gyűrű a MAKKODRA !
Már rajta van.
Húzd a csutidra!
Én is vettem Aranyat... Mert szeretem.
A turizmus és vendéglátás az sok ezer apró kicsi vállalkozás összege, nem pár nagyhalé. Visszaállni nem hiszem hogy fog, vagy csak nagyon lassan. A legtöbben egyszerűen csődbe mennek majd. És újra kezdeni sem lesz olyan könnyű, mert kevesebb lesz a jelentősége az ágazatnak még évekig. Ezrek lesznek munkanélküliek, nem hiszem hogy az első dolguk lesz a járvány után utazni és éttermekbe járni.
Siman johet, honda percek neven, en feliratkoznek, lehetne nekem is de a valto lassan osszeall.
Viszont anyazok mernokot sokat.
Beszelek Imi haverommal, hogy csináljunk egy ilyet, csak Honda garázs sorozatot... csak ő nem beszél ilyen választékosan ellenben az egész videó tele lenne sípolással, a qrva anyját, megint egy ilyen szar, na ezt beszopta a tulaj stb. kijelentésekkel hónapokra lehet időpontot kapni hozza előre.... lenne anyag dögivel
Kis lazitas bmw percek.

http://youtu.be/Ngko_rACWvU