Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

horgászni lehet Én ott is éjszakáztam csak reggel jötem haza 2 ponty
mostanában folyamatosan szurkálsz sanyi fogalmam sincs, hogy miért ha véletlenül megbántottalak valamivel amit észre sem vettem akkor elnézésedet kérem
Ott sincs szabad fegyvertartás sajnos. Ha lenne, tuti főbe lőtte volna magát.
Mondjuk a büdös paraszt a vonat elé lépett, ezzel is megallitva a szallitast... a vonat vezetőt biztos hogy trauma érte stb.... szóval az utolsó pillanatban meg egy geci húzást csinált
Én alig várom, hogy kinyisson a kedvenc éttermem... nagyon jó hely ... legalább a 8-ason is lehet majd motorozni....motor csere amúgy is 2 év múlva, autót meg most vettem, úgyhogy 4 év... telefon is új, úgyhogy pár évig rendben vagyok
Na hó viccet félre téve, lehet átrendeződnek a prioritások, de igazából a 2008-asból sem tanultak az emberek
a lényegen nem változtat legfeljebb manikűrös helyett pedikűröst mondok csak nem veteti le a büdös zoknimat, hgoy megnézze
ha ez nem így lenne az konkrétan a mai fejlett világ végét jelentené
Nem vazze.... az utakon nincs nagy forgalom, de pl a 15 kerben a kis erdőben nem lehetett látni a fát az emberektől.... családok piknikeztek gyerekkel stb
Majd otthon főznek a népek, elmennek étterembe amikor esküvő van.
Majd leszoknak a cigiről.
Majd karácsonykor nem versenyeznek, ki veszi a legnagyobb baromságot.
Majd nem cserélgetnek autót pár évente.ű
Majd nem mennek százezrekért a tengerre.
nem vesznek majd több százezres telcsit.
Lehet ezt folytatni.
ebből kár ilyen következtetéseket levonni
nálunk nem lesz ilyen lelkiismeretes politikus
voltam etetni a dvcs-n annyi nép csatangol kint hogy ennyit múlt nyáron összesen nem láttam
nem hatja meg a népet a kijárási korlátozás
Én nem így emléxem. Amerikából indult 2008 ban a hitelezés bubor eldurrantásával. Ide csak 2009-be érkezett látványosan
De oszkó úr volt pénzügyminiszter úr véleményét már leírtam ami elmagyarázza, hogy pont fordított ez a válság mint az volt. Ott pénz nem volt itt meg van pénz szarásig csak a vírus miatt megállt a termelés. Az eredmény ugyaanaz munkanélküliség
Most nem lesz ilyen gond.... olcsó lesz a munkaerő
egyébként most a pénzel nincs gond jelen pillanatban van pénz szarásig. 100 szor jobb állapotban estünk ebbe bele mint 2008-ban a bankosom szerint. Itt az idő ami kérdés. Fél évig komplett finanszírozni a járványügyet és a gazdaságot valószínű nonszensz még úgy is, hogy a gazdasági hiánycélt szabadjára engedhetjük adósodhatunk elfelé bünti nélkül
Aha, most néztem kiadó kecót Szlovéniában szeptemberre a tengerparton egy hosszú motoros hétvégére, ezek vagy nem foglalkoznak az árakkal és hagyták az utolsó bejelentkezésük óta, vagy valami olyanban bíznak, ami nincs is.
Az az igazság, hogy már senki nem olvassa végig amit írsz mert mindenki tisztában van vele, amíg csak hülyeségekről írtál hosszan azt ritkán végigbogarászta az ember hátha lesz min röhögni (mondom ritkán!), de most olyan evidenciákról puffogsz végtelenül amikkel mindenki tisztában van így már érdemben sem reagál senki rájuk, amúgy ezeket évekkel ezelőtt többször többen leírtuk. Az meg továbbra is visszás, hogy rísz mint akit kivégzésre visznek utána még azon az oldalon tárgyalod, hogy mennyiért kéne új lakást venni ha megint olcsó lesz......másoknak szerintem a tiednél sokkal nagyobb a gondjuk, de ekkora palávert senki nem csap miatta.
azonnal lenne fogyasztás a vírus végén így a keresletre ismét lenne kínálat munkahely és fizetés és ezáltal adóbefizetés.
Akárhogy is vesszük ez munkanéálküli segély lenne de ez gazdaság élénkítő hatású. Pikk-pakk helyíretenné a gazdaságot mert nem kivéreztetve élnénk meg a végét
Igen az.
Ez szép : https://www.life.hu/hirek/2020...

.......és az is, hogy milyen autóba száll be a nővér....
oké kiderült tényleg nem olvastok vagy ma vagy tegnap ezt már leírtam Ez nem csak arra lenne jó, hogy ne haljon közvetlen éhen a polgár hanem arra,hogy a vírus lefutása után nem 0-án vagy mínuszban szalad bele a gazdaságba gazdasági szereplőként hanem azonnal tud fogyasztani és ezáltal sokkal gyorsabban talpraálla gazdaság, mert lesz vállalkozás munkahely fizetés. Ennek az összegét magyarországon kiszámolták ha bevezetnék 100 ezer ft lenne/fő. De pénteken gulyás gergely annyit mondott majd az állam teremt nagy foglalkoztató munkahelyeket mert ha mindenki segélyen lenne az egyenlő lenne a katasztrófával n aztán erre írtam,hgoy az állam a versenyszférában 1 db. munkahelyet nem teremtett még csak lehetővé tette a tőke számára a betelepülést adókedvezménnyel és vissza nem térítendő támogatással De szerintem 3-szorra már nem írom le
Nekem úgy rémlik, minta azt hogy hova mész nem kérdezhetné, csak azt hol voltál?! De lehet, rosszul tudom.
náélunk meg mintha senki nem nézne tv. meg internetet. Lehet engem másolnak. Na mindegy is bandáznak a központon kijött a jóidő ennyi ember nem volt még az idén az utakon nálunk
Szerintem ha ezt komolyan akarják gondolni akkor komoly intézkedéseket is kjell hozni
Ha engem valami balfasz megállít azt kérdi hová megyek tuti azt mondom, hogy műkörmöshöz
Nagyon régen jártam arra! Még 15 évesen!