Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tőled ezt már a reggeli köszönésnek vesszük
pakoljak?
Kb 12 éve tapasztaltam meg első kézből milyen az ha elkezdünk kínaiakkal üzletelni, a cég akinek dolgoztunk azok tették, gyakorlatilag a vezetés kollaborációjával simán elvitték a gyárat és a technológiát kínába a sok magyar melóst meg kivágták mint a taknyot (pedig pont az ellenkezőjével etették a melósokat és vitték ki kínába betanítani a kintieket). Azóta sok cégnek dolgoztam mint fuvarozó és ahová betették a lábukat a kínaiak ott csak a baj lett a magyaroknak persze néhányan biztos jól jártak. Remélhetőleg megfordul a trend és egyre több nyugati cég visz haza termelést vagy legalábbis szomszédos országokba, ma már se nem annyira olcsó és kurva messze is van amit ez a járvány jól szemléltet.
szerintem a karanténban tőltött idő Az éhséglázadásra előszőr mentálisan kell felkészülni most szerintem épp ez a fázis van
nem állítom, hogy nem jó fej az alfa meg tőle nem is szokatlan ez a stílus de hát őt így szerettjük. Azért mindenkitől mindent nemkell átvenni szerintemnem így ismertelek
Mondjuk a sírásod továbbra sem értem, pár hónapja, hete még azon rimánkodtál, hogy alig várod a következő válságot, hogy megint legyen minimálbér alatti dolgozó és olcsón vehető lakás amit majd megint jól kiadsz, hát most itt van........
nem tudom, hogy hol a fenébe lax én szombaton elindultam pecázni,mondom itt a dél elszaladok grillhúst vásárolni a tóparti grillezéshez. Hát nálunk észre sem lehetett venni, hogy kijárási tilalom van tele a központ bandáznak az emberek kint ücsörög a padon idős fiatal Bemegyek a boltba nem volt fúlig de voltak a lidibe rendesen. egy kopasz gyerek volt az ajtonálló,gondolom annak kellett megállapítani ki hágy éves ma reggel jötem haza a pecából mert már annyian voltak a vízparton mint soha még előtte én meg a tömeget nem szeretem ha horgászok Ha ez a kijárási tilalom akkor nálunk ez nemsikerült Ja a rendőrautók a rendőrség előtt beparkolva nem is járőröztek
azt arra fogták rá,ha 3 hónapon belül már lehet össze sem tud ülni a parlament a kiesések miatt Van benne valami. De szerintemis megoldható lett volna ennek a mindenki számára megnyugtató rendezése. Bár arra megint jó volt, hogy lám az ellenzék ebben a helyzetbenis csak a saját politikai célját akarja erősíteni.
ki a tököm az a szabad lászló?
En siman birom a kinaiakat, jobbak mint a szírek. Csak le kell szoktatni oket a denevérevésről.
"Elsőre milliárdosnak olvastam - azt hitem, " Tudod, ez úgy mondjuk falun, : "éhes sertés makkolna!" Sajnos nemén voltam a "szerencsés" !
Saját sírjukat ásta a nyugati világ a még több haszon reményében
A kínaiaknak lopni se kellett a technológiát mindent megkaptak ráadásul nem ingyen hanem még fizettek is érte
Kicsit olyan érzés mint amikor a galaktikus birodalom megalakult
és ezt én már hányszor leírtam de akkor meg sírok
azért mert nem volt nyílvánosságra hozva kína már legaláb 10 évre zsebrevágta amarikát
Az amerikának onnan van pénze, hogy a fed gyártja neki elektronikus jelként de nincs mögötte teljesítmény
Elsőre milliárdosnak olvastam - azt hitem, Te vitted el a főnyereményt a lottón...
Szerinted ez véletlen?
Övék lesz a világ.
Amerikát zsebrevágta már most.
"kici ügyesz kínai, megél így isz"! Otthon begyakorolta!
Az üzlet az üzlet. Mindig azt kell eladni amire kereslet van. Neked is ezt kéne szem előtt tartani
ismerem a srácot aki szép felvételeket szeretne látni a tiszatóról megkeresheti a jutubom. Ezen a tiszatvavi karanténon én is elgondolkoztam már talán le is írtam. Oda nem kell a c2 se
jó csinálja kína Megfererőzi az egész világot majd gyártja nekik a lélegeztető gépet meg a szájmaszkot
Madárdalos pálinkás szép jó napot Nektek Motorosok!! Thor növessze hosszúra és keményre mindenkinek! Reggel szólnom kellett neki,:"Gyere elő, csak hugyozni kell!"
Szia Zsótti!
Kiszórtam a szemetet.
Hova lettek a feltöltéseid?