Kb 12 éve tapasztaltam meg első kézből milyen az ha elkezdünk kínaiakkal üzletelni, a cég akinek dolgoztunk azok tették, gyakorlatilag a vezetés kollaborációjával simán elvitték a gyárat és a technológiát kínába a sok magyar melóst meg kivágták mint a taknyot (pedig pont az ellenkezőjével etették a melósokat és vitték ki kínába betanítani a kintieket). Azóta sok cégnek dolgoztam mint fuvarozó és ahová betették a lábukat a kínaiak ott csak a baj lett a magyaroknak persze néhányan biztos jól jártak. Remélhetőleg megfordul a trend és egyre több nyugati cég visz haza termelést vagy legalábbis szomszédos országokba, ma már se nem annyira olcsó és kurva messze is van amit ez a járvány jól szemléltet.
nem állítom, hogy nem jó fej az alfa meg tőle nem is szokatlan ez a stílus de hát őt így szerettjük. Azért mindenkitől mindent nemkell átvenni szerintemnem így ismertelek
Mondjuk a sírásod továbbra sem értem, pár hónapja, hete még azon rimánkodtál, hogy alig várod a következő válságot, hogy megint legyen minimálbér alatti dolgozó és olcsón vehető lakás amit majd megint jól kiadsz, hát most itt van........
nem tudom, hogy hol a fenébe lax én szombaton elindultam pecázni,mondom itt a dél elszaladok grillhúst vásárolni a tóparti grillezéshez. Hát nálunk észre sem lehetett venni, hogy kijárási tilalom van tele a központ bandáznak az emberek kint ücsörög a padon idős fiatal Bemegyek a boltba nem volt fúlig de voltak a lidibe rendesen. egy kopasz gyerek volt az ajtonálló,gondolom annak kellett megállapítani ki hágy éves ma reggel jötem haza a pecából mert már annyian voltak a vízparton mint soha még előtte én meg a tömeget nem szeretem ha horgászok Ha ez a kijárási tilalom akkor nálunk ez nemsikerült Ja a rendőrautók a rendőrség előtt beparkolva nem is járőröztek
azt arra fogták rá,ha 3 hónapon belül már lehet össze sem tud ülni a parlament a kiesések miatt Van benne valami. De szerintemis megoldható lett volna ennek a mindenki számára megnyugtató rendezése. Bár arra megint jó volt, hogy lám az ellenzék ebben a helyzetbenis csak a saját politikai célját akarja erősíteni.
Saját sírjukat ásta a nyugati világ a még több haszon reményében
A kínaiaknak lopni se kellett a technológiát mindent megkaptak ráadásul nem ingyen hanem még fizettek is érte
Kicsit olyan érzés mint amikor a galaktikus birodalom megalakult
azért mert nem volt nyílvánosságra hozva kína már legaláb 10 évre zsebrevágta amarikát
Az amerikának onnan van pénze, hogy a fed gyártja neki elektronikus jelként de nincs mögötte teljesítmény
ismerem a srácot aki szép felvételeket szeretne látni a tiszatóról megkeresheti a jutubom. Ezen a tiszatvavi karanténon én is elgondolkoztam már talán le is írtam. Oda nem kell a c2 se
Madárdalos pálinkás szép jó napot Nektek Motorosok!! Thor növessze hosszúra és keményre mindenkinek! Reggel szólnom kellett neki,:"Gyere elő, csak hugyozni kell!"
A kínaiaknak lopni se kellett a technológiát mindent megkaptak ráadásul nem ingyen hanem még fizettek is érte
Kicsit olyan érzés mint amikor a galaktikus birodalom megalakult
Az amerikának onnan van pénze, hogy a fed gyártja neki elektronikus jelként de nincs mögötte teljesítmény
Övék lesz a világ.
Amerikát zsebrevágta már most.
Kiszórtam a szemetet.