Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reméljük ezek már használhatók is lesznek...
Az a 2000 lélegeztető gép meg a pár millió gyorsteszt azért jobb.
Bár a kezelőszemélyzet képzést is felpörgetik gondolom.
Ezek miatt azért reménykedem a julius előtti lecsengésben.
Téged irtalak volna elsőnek
Persze hogy nem láttál, én csak rövid időkre voltam a zuhanyzóban, amíg fürödtem. Nem ott nézelődtem egész este
Ok Rambó
Akkor le fog menni az ára, mondjuk 3500-ről vissza a régi párszázforintra?
később meg 1-t
Én a tanulás miatt csusztam le a 1,5 évről, kétszer halasztottam, egy év lett belőle.
Közéjük tartozom már többször kiveséztük ahogy azt is, hogy a mainak semmi köze az akkorihoz, ma már érdemes annak lenni.
A határvadászokkal csináltunk egy versenyt Pesten Adyligeten. Ott is szigor volt ahogy láttam...
Én majdnem elkerültem, de 88-ban a képesítésem meg a foglalkozásom miatt mégis berántottak 23 évesen. Én voltam a legöregebb, és az utolsó 1,5 éves... úgy látszik, akkor még pont kellett ember.
Nem tudom...akkoriban nem láttam lányokat a seregben ,max a büfést. Emlékeznék rád...x láb,kis keszeg segg,sörösüveg váll...és folyamatosan szopni akartál volna....nem voltál
Neeeem, csak azért irtam, hogy ott komolyan vették a katonásdit rendesen, nálunk laktanyán belül csak jobbára az aranycsillagosoknak tisztelegtünk a köszönésen kivül. De naálunk nagyobb volt a lazaság is, az igaz.
Egy igazi hős vagy
Ez igy van, én is így látom. CSak az értelmetlen túlzásokba vitt ultrázásról volt szó. Nálunk nem sok volt, az is az elején pár anyuci kedvence miatt mert rá nem vonatkoznak dolgok, nem csinálja, visszapofázik, okoskodik, stb.
Egyszer jártam Szolnokon, (elismert bagázs volt az tény), egy hülye TSZ-es tizedessel futottam össze, akkora hisztit kivert mert nem tisztelegtem neki, aztán amikor kiröhögtem még idegesebb lett, ment panaszkodni
Nem tudom, ezt honnan vetted, én voltam katona. Beszéltük is már.
Te senkit nem ismersz,max a buzibárakból...de arra itt nem adunk cuncimókus
Na hagyjuk ezt a témát hogy mit “hallottam”.
Ez olyan mint mamlas nemi élete.....szar...szó szerint
Én sok olyat ismertem, akiből a közösség valami emberszerűt faragott - sok anyuci kicsi fiából, aki végig sírta az első pár éjszakát.
Ja. A 80-as években még elég nehéz volt kikerülni, pláne az elején. Aztán a pénztelenség begyűrűzött oda is. Nem volt keret semmire, unatkozni meg minek vigyék be az embert. el kell tartani addig is.
Mondjuk akkor ő nem oda került ,mert nincs kiképzési idő...folyamatosan kiképzés van ott.
Pihenj...ülj le...egyes!
Amikor te sorköteles lettél, addigra már dobálták ki a kis pöcsöket minden indokkal nem volt kunszt "megúszni".
Folyt a végbélsár folyamatosan a seggedből azért nem vittek el? A fater keményen bánt veled