Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki kardot ragad, kard által vész.
Vascső meg akad ot thon
Boszniában jártam háborus muzeumokban, voltak házilag hegesztett,, tákolt puskák pisztolyok, de tényleg ilyen hegesszünk valamit gyorsan amivel negyedóra mulva lőhetünk is kategória, nem sok minden kell hozzá. Nem mesterlövészetre készültek, hanem védekezésre, pár méterre.
Szerinted az aki beugrik lopni hozzád tudja milyen egy igazi puska? Megnyugtatlak....NEM!
a második lövés után már csak a kard segíthet.......
Van ebből rövid is... nagyon mokány
Amit két lövéstől nem tudsz megoldani, valószínűleg mar nem fogod tudni.... de a home defender 10 lovetu és 100j felett tud.... bárkit megállít... elég jó kis cucc
4 lövéses ...a tárat meg kell fordítani
evvel is az a baj hogy egyből látszik hogy nem igazi puska
Ha már kinézet, akkor ilyesmi
https://ferfiakjatekboltja.hu/...
egy puska legyen szép, ocsmány szart itthon is tudok csinálni tized annyiból
igazándiból egy gumis puskát meg lehet csinálni 20 ezerből ha csak az számít hogy szakítsa a céltáblát
egy winchester elsütő szerkezet kialakítás 2 óra reszelés, láttam pár videót a felépítéséről, ha nem kell a töltő rész akkor van benne pár alkarész
Ez most másodlagos lesz
Nem.rossz ahogy néztem. Ráadásul nem kell töltögetni, mert két lövés nem tul sok.
Bazdmeg...nem szépségre megyünk,hanem hatásosságra nem? A te kardod se szép,de hatásos...ez a lényeg
Na..mondom én
ez nagyon ocsmány cucc
a dupla csövű 19m nagyon szép
Igen, igen.
Liofilizálni kéne tudni, az lenne a tutiság. Minden gond eltűnne, illetve hát akkor is meg kéne venni azt, amit így tartósítanánk
Közösségeknek kell összeállni, hogy ehhez az eljáráshoz szükségeseket megvegyék.
Péntek reggel voltam. a fegyverellátóban.... minden van és nem emelte duplájára az árakat mint a többi
Ez amúgy olcsó...és gyors a töltése,erős is...jobb vétel mint amit Ini nézett (szerintem).
Nem figyeltál...Azt irtam...ott is..
Csak példának irtam ...A lényege az volt..hogy hiába van..a 8.-on nem lesz elöny...a belvárosban...
Boltban is van...
Vaterán nem vennék. Ott már basztak át kishibás fegyverrel, azóta nagy nehezen javíttatva lett, de a többit utánna már csak boltban vettem.
TV2-t Inkább ne nézz.... az meg az indexet is 1000x alul múlja
Van aki sokkal többet,de van aki sokkal kevesebbet. De átlagban kijön!