Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki volt katona annak az egyöntetű véleménye hogy minden szarra megtanították csak embert ölni nem.
Akkor semmi extra nem történt ,csak ott is rájöttek hogy egy hülye vagy
Na én avval a buzi pisztollyal a céltáblát nem találtam el
Valamelyik kitelepülésen rám aggatták a géppuskát és ahhoz járt pisztoly a gépkarabély helyett
aztán avval is kellett lőni
Meg pár lövés után csövet cserélni a géppuskán mert ha túlhevül ahhoz volt pót cső is
Az én évjáratom volt az utolsó,még engem is soroztak,csak én jelentkeztem hogy sietnék ezt a hülyeséget gyorsan lezavarni mert mennék dolgozni,így soron kívül elengedtek.
hát ezek meg voltak nekem is. gránát dobás egy külön sztori ha megérdemlitek egyszer elmesélem most nincs időm előjárójában annyit, hogy a dobató tiszt belerugdosott a fedezékül szolgáló homokbuckába és hangosan beszélt nem szépeket rólam Azt a 2 hónapot kibírtam könyv nélkül is
De legaláb ha jólirányzottan vágtad hozzá az ellenfélhez, hatásos volt
Ja, ezt nem tudtam
(És sisakot)
Ilyeneket mi is játszottunk. Mivel tiszti környzetben mozogtam, kértem pisztolyt is amikor a tiszteket vittem lövészetre
A béna szar pa pisztoly kivételével egy emberi alakot bármivel el találok 15 méterről
Szerintem az ak-t még most is szét szedném és összeraknám egy percen belül
1 évvel idősebb nálam a zsírdisznaja
Szerintem vitték volna csak alkalmatlan volt mert nem találtak rá megfelelő méretű m65 ös gyakorlót
Félsz kislányom? Szarok egyet és mögé elbújhatsz...még melegen is tart
Ezt az operativ törzzsel beszéld meg
Én dobtam gránátot is meg robbantottam trotillal. Amd-vel meg lőttem pisztlyom nem volt. Most meg van kettő légpityum.
mert mentem volna de nem mertem nehogy meglincseljenek a nyuggerek
Tehát a vírust az időseknek átadni kizárólag ezeken a helyeken lehet amit felsoroltál Értem
Azért látok ebben a korlátozásban némi hiányosságot.
A minénk igen, de pl. a Zolié már nem hiszem.....
Szerintem lelőni valakit nem nehéz, ami utána jön az a rosszabb
Egy egészséges embernek okozni fog pár álmatlan éjszakát
Amúgy egy kés nem sokat ér, de ha neked van a másiknak még az sincs akkor csak jó dolog

Igazándiból nem kell ám ehhez a járvány hoz sok plusz és máris hihetetlen nagy káosz lenne. Pl egy olyan mutáció ami 3 emberből elvinne kettőt.... vagy akár egyet
Akkor azért minden ismert dolog nem lenne többet, tényleg nyilakkal futkosnánk mint 500 evvel ezelőtt
a korosztályunk még volt katona
Mi van vele? A rendelet ezt a négy árusító helyet nevesítette. A többire nem vonatkozik, bár a posta már mindent IS árusít......
Különösen úgy, hogy éles fegyver az életben nem volt a kezében, illetve nem lőtt ki egyetlen golyót sem.
posta?
A motor jàr le àpr 30.-àn.
Vannak müködö müszakiztatò helyek most is,de nekem a legközelebbi is 100km.
A vészhelyzet utàn 2hétig meghosszabbodik az érvényesség,csak akkor van gond ha balesetet okozol..Biztositòja vàlogatja az elbîràlàst