Na én avval a buzi pisztollyal a céltáblát nem találtam el
Valamelyik kitelepülésen rám aggatták a géppuskát és ahhoz járt pisztoly a gépkarabély helyett
aztán avval is kellett lőni
Meg pár lövés után csövet cserélni a géppuskán mert ha túlhevül ahhoz volt pót cső is
Az én évjáratom volt az utolsó,még engem is soroztak,csak én jelentkeztem hogy sietnék ezt a hülyeséget gyorsan lezavarni mert mennék dolgozni,így soron kívül elengedtek.
hát ezek meg voltak nekem is. gránát dobás egy külön sztori ha megérdemlitek egyszer elmesélem most nincs időm előjárójában annyit, hogy a dobató tiszt belerugdosott a fedezékül szolgáló homokbuckába és hangosan beszélt nem szépeket rólam Azt a 2 hónapot kibírtam könyv nélkül is
A béna szar pa pisztoly kivételével egy emberi alakot bármivel el találok 15 méterről
Szerintem az ak-t még most is szét szedném és összeraknám egy percen belül
mert mentem volna de nem mertem nehogy meglincseljenek a nyuggerek
Tehát a vírust az időseknek átadni kizárólag ezeken a helyeken lehet amit felsoroltál Értem
Azért látok ebben a korlátozásban némi hiányosságot.
Szerintem lelőni valakit nem nehéz, ami utána jön az a rosszabb
Egy egészséges embernek okozni fog pár álmatlan éjszakát
Amúgy egy kés nem sokat ér, de ha neked van a másiknak még az sincs akkor csak jó dolog
Igazándiból nem kell ám ehhez a járvány hoz sok plusz és máris hihetetlen nagy káosz lenne. Pl egy olyan mutáció ami 3 emberből elvinne kettőt.... vagy akár egyet
Akkor azért minden ismert dolog nem lenne többet, tényleg nyilakkal futkosnánk mint 500 evvel ezelőtt
A motor jàr le àpr 30.-àn.
Vannak müködö müszakiztatò helyek most is,de nekem a legközelebbi is 100km.
A vészhelyzet utàn 2hétig meghosszabbodik az érvényesség,csak akkor van gond ha balesetet okozol..Biztositòja vàlogatja az elbîràlàst
Valamelyik kitelepülésen rám aggatták a géppuskát és ahhoz járt pisztoly a gépkarabély helyett
aztán avval is kellett lőni
Meg pár lövés után csövet cserélni a géppuskán mert ha túlhevül ahhoz volt pót cső is
Szerintem az ak-t még most is szét szedném és összeraknám egy percen belül
Szerintem vitték volna csak alkalmatlan volt mert nem találtak rá megfelelő méretű m65 ös gyakorlót
Tehát a vírust az időseknek átadni kizárólag ezeken a helyeken lehet amit felsoroltál Értem
Azért látok ebben a korlátozásban némi hiányosságot.
Egy egészséges embernek okozni fog pár álmatlan éjszakát
Amúgy egy kés nem sokat ér, de ha neked van a másiknak még az sincs akkor csak jó dolog
Igazándiból nem kell ám ehhez a járvány hoz sok plusz és máris hihetetlen nagy káosz lenne. Pl egy olyan mutáció ami 3 emberből elvinne kettőt.... vagy akár egyet
Akkor azért minden ismert dolog nem lenne többet, tényleg nyilakkal futkosnánk mint 500 evvel ezelőtt
Vannak müködö müszakiztatò helyek most is,de nekem a legközelebbi is 100km.
A vészhelyzet utàn 2hétig meghosszabbodik az érvényesség,csak akkor van gond ha balesetet okozol..Biztositòja vàlogatja az elbîràlàst