Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem érdekel, beletörődtem. Majd ősszel....
legalább van időd pecázni
Mi a halálnak kezdtek hidegháborús fegyverkezére játék cuccokkal?
Nincs polgárháború,teház felesleges.
Ha lesz akkor gumipuska és csúzli meg házi jatagán nem elég,tehát felesleges.
Ha lesz polgárháború nagyon hamar fog heverni gazdátlanul egy csomó normális fegyver mindenhol,tehát feleslege.
Amúgymeg ha polgárháború lesz,egy csomó fegyver fog az utcán heverni és még fel is veszitek akkoris használni a legfőbb itteni alfa is csak úgy fogja hogy lábonlövi saját magát vele.Nagyon idegen az átlagnak emberre lőni még ha fórum fotelből ő a legkeményebb agresszív hörcsög is.Szsóval felesleges.
Maradj otthon,hallgasd pipi vernyogását és átvészeled azt a 2 hónapot utána elindul az élet.Már ha nem lövöd magad főbe gumipuskával a túl sok pipi vernyogás miatt.
Solton még volt pénteken
Kérdezd Meg őket
Most pedig be tudnák hozni a lemaradásukat. Itt 1-1,5hónap minimum az nkh vizsga forgalombahelyezés. Haverom március elején kért időpontot motorra(ismerős van) és mégis április közepére lett időpontja...
próbáljuk ki rajtad!
felénk hetente két napra csökkentették a kereslet vissazesése miatt.
(1) Saját és családja érdekében a 65. életévét betöltött személy az élelmiszerüzletet, drogériát,
piacot vagy gyógyszertárat 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben látogathatja.
Kalocsán sem vállalnak műszaki vizsgát egyik helyen sem - már egy hete. Április közepén jár le az autóé.
De lehet, hogy mégis, ha erről van szó
http://www.kaliberinfo.hu/fegy...
Nem ismerem , de nem hinném, hogy huzagolt lenne.
Azokban szerintem nem érvényes, mert az a munkálatok miatt javallott a vállakozóknak. Abból meg kevés van 65 felett.
Bogyò bá megelõzõtt a hozzászòlàssal.Engem meg az elöbb hivtak hogy a szerdàra bejelentett müszaki vizsga elmarad.Csak Tapolcàn van ez a szigor?
Az utósboltba lehetett menni,gazdagabb lettem egy 5-6 szinkronkészlettel és egy csc-vel.
Sehova se lehet menni - délig nyuggertájm van a boltokban is... Tudom, téged ez nem érint, de azt hiszem, minden kereskedelmi egységre vonatkozik (nekem pl. pont szerszámbolt kéne)
A Keserű Snipert véletlenül nem ismeritek? 5,5 ólmot köp 6 mm startpatronnal, kb. 30J, flóbert kategória. Az érdekelne, huzagolt csövet raktak-e az átalakított Armed 410-be?
#maradjotthon
Ma is qrvaszr idő van, A szél fúj, az eső esik le van szórva, jó, ha gyalog menni tudok!
Ha nem is mélyebb van, de a kialakítása miatt lehetetlenség az eltávolítása. Az egyik pl mindjárt a cső elején van kettő szemben egymással de az kicsit szűkit, a másik a cső kimeneti végén van az elég massziv, fentről lóg be kb 3 mm mélyen két mm szélesen meg kb 3 cm hosszan Elvileg hozzáférhető mindkét végén lévő, de esélytelen kireszelni is.
Acél. Többnyire puhább anyagba ágyazva.
Egyrészt elég bent van, másrészt meg a környezete sokkal lágyabb anyag
Pl kifúrni esélytelen
és milyen akasztó az, hogy nem viszi se reszelő, se Dremel?
Tudom. Egy részük másolat és némi átalalkitással éles kőszer kilövésére is alkalmassá tehető, másrészt csapágygolyót se kéne lövöldözni velük. Az akasztó majdnem félig belóg, azon épségben nem sok minden megy át.
Na B+, de nagyon. Ha a rendelet szerint jársz el, tankolni sem szabad, csak (!) felkeresni az üzemanyagtöltő állomást. Vásárolni dohányboltban azért lehet:
"
l) az üzemanyag-töltőállomás felkeresése,
m) a dohányboltban történő vásárlás,
"
Hát itten ottan nagyon ciki az értő olvasás hiánya. Szabályalkotóéknálmegazírásképességé.
Amúgy egy vastagabb plexi pajzs megfelelően alátámasztva és már kb szart se ér a gumi lövedék
Lehet azt is csinálok egyet- kettőt
Végül csak a kard lesz itt az isten