Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balaton?
Azt ne hasonlítsuk inkább egy tengerhez. Max az árakat amiket elkérnek a strandon.
ha kicsit is látnánk a jövőbe és biztosak lennénk hogy az lesz itt mint olaszban(sejtések vannak ezügyben) akkor érdemes lenne pár vödör fehérjeport beszerezni
évekig eláll szóval ha mégsem lesz káosz akkor se romlik rá az emberre
Nem most, általában.
Nem szakadnak meg. Pont mint a görögök, azok a turizmuson kívül az égvilágon semmit nem termelnek, az Uozo-ból nem lehet megélni, meg a pár kecskenyájból meg a sajtjukból sem.
Még a saját ellátásukra valót sem tudják megtermelni.
A KSH statisztikailag bele veszi a 4mrd-os ingatlant is, úgyhogy átlagban megvan.... olyan mint az átlagbér... a tűzoltók is 300 korul keresnek ha a statisztikát nézzük
Van egy csomó boltban...meg használtan a Vaterán is.
Nekünk is ott a Balaton..de ha igy marad..nem lesz halászás..de még strand sem...
Tessék Ini..ez jobb szerintem.
http://youtu.be/1nFGj6fRHMQ
110 volt a keserű mintaboltjában legutóbb, csak el lett baszva mert haver nem járt épp arra egy ideig
ha tudom hogy ekkora balhé lesz elmegyek érte pestre az a +5 ezer nem számít
Ini,

két hónapra való kaját SENKI nem tárol otthon.
A háztájiban disznót nevelőknek talán-talán, de amúgy senki.
De ez nem is opció, annak idején még Leningrádba is vitték a kaját, hogy mennyit és milyent az más kérdés, de az ellátást megpróbálták megoldani. És azért most nincs háború.
Nekem sincs 2 hónap kajám, pláne nem az eddigi fogyasztást feltételezve.
Akinek van esze, az táplálékkiegészítőben gondolkodik, mert amikor esetleg tényleg fejadagok lesznek, akkor az aranyat fog érni. Na, abból már azért vettem egy valamennyit. ha normalizálódik a helyzet, akkor is elfogy idővel.
Ilyen van itt is. Egybeesztergált cucc megy bele,hátra a lőszer,elé a gumi. Van 120 körül is...használtan a neten!
Most sehogy nem dolgoznak...ezért nincs pénz..és ezért van éhezés...Már a tv2-ön is volt a hirekben..pedig a kormányközeli csatorna..nem hinném..hogy pánikot akar kelteni...
Minden évben megyünk...jól nyomják a teraszokon!
A lóvé miatt?
Jártál már Olaszországban?
Láttad, hogyan dolgoznak?
amit akartam az nem volt már, több helyen is meg lett kérdezve
a hoki fos amit 3 perc tölteni olyan volt
ez egy pillanat alatt újratöltöd:
https://www.fegyverellato.hu/t...
Nem...a bevétel abból van! Nagyrészt....
Menjenek halászni...nekik legalább van tengerük
Kezdenek fogyni a tartalékok...és már most éheznek..És az éhes embert..semmi nem fogja megállitani...A virus sem...A turizmus..most ott a sor végén van...
sajnos a saválló sok esetben nem jó megoldás
egyrészt mert nem akkora a szakító szilárdsága
másrészt meg ha a másik fél rozsdás akkor fél siker, ha van idő belerohadni bele is fog
a zsír bár jó ötletnek tűnik nagymértékben növelni tudja a csavar elszakadását, még nyomaték kulccsal is
Addig lemegy a java...a maradékot aki nem fertőződött meg ,elbírja az egészségügy
Na bazz...azok is bezártak? Szerintem 15 óráig nyitva vannak. Főleg most hogy megy az üzlet
Addig fog.
Legvégső esetben visszaindítják a gazdaságot és hulljon aki gyenge.
szerintem 100 emberből 95 nem bírna ki 2 hónapot otthon, még valami 1000 kalóriás diétával se lenne annyi kajája amivel kihúzna ennyi időt
amúgy meg ha letelik a 3 hónap munkanélküli a sok embernek akkor lesznek bajok, mert ha lenne kaja a boltban akkor se tud majd vásárolni
Már aki.kinyit.
Lehet kapni most is...
Akkor még több beteg lesz
Az Olaszoknak annyi..a turizmusnak vége!
Minden csak idő kérdése. Jóval a tél beállta előtt rendeződni kéne a helyzetnek.