Mert mind úgy van megcsinálva hogy kemény cuccot ne lehessen vele kilőni
Amúgy bőven elég lenne ha négyzet lenne az eleje aztán nem menne szét a golyó
Vagy 2 stift 2-4 oldalt
De néha olyan buzi nagy aki belóg hogy eltépi
Pánikol a nép, ezt meg kell érteni, bár szerintem inkább szánalmas. Emberre lőni az egy külön műfaj, a legtöbb koca puskavásárlónak nem menne - de legalább biztosnságérzetük lesz tőle
A weboldalukon minden gumis piros x-el szerepel... lehet, nem tartják frissen? A férfijátékboltot hívom először, ott mutat készletet. Sajna, úgyis csak Pesten lesz, ha lesz valahol, úgyhogy a kijárási tilalmat is meg kell szegnem fegyót nem postáznak.
Najó, de mi a francnak? Ha nagy balhé van, oda kevés, ha nincs balhé felesleges.
Vagy unatkoznak és játszani veszik?
Mondjuk én is gondolkodtam hogy venni kéne egy rendes íjat
Sajnos ez a fa íj, nem bírja a nyúzást. Picit elvált az egyik karon a réteg, aztán félrehord.
Ezt csak tőled hallottam eddig - fura, mert akkor miért vesznek meg minden xart dupla áron azonnal a fórumon? Na, ha kisüt a nap, megeresztek 1-2 telót a boltoknak - majd leírom, mi a tényleges helyzet.
Szükségem nem lesz rá, csak tetszik, igazi fegyver, nem egy spiáter szar. A három profi légesem mellé kellett volna dísznek - meg aztán jó, ha van...
Ha nem lesz, se baj, legfeljebb az egyik légest megcsinálom 30J-ra, az is jó lesz védelemre acélmagvassal ha oda kerül a sor, hogy használni kell, már nem a fegyvertörvény miatt fogok aggódni
Amúgy bőven elég lenne ha négyzet lenne az eleje aztán nem menne szét a golyó
Vagy 2 stift 2-4 oldalt
De néha olyan buzi nagy aki belóg hogy eltépi