Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig sokkal egyszerűbb lenne saválló csavarokat tenni bele zsírral!
lekéstem a gumis puskát, tervben volt, ha ez a baszom vírus egy hónappal később jön meglett volna
mondjuk akkor még nem a vírus okozta anarchia miatt akartam venni csak azért mert tetszett
Nem hiszem hogy itt beindul a fosztogatás. Az hogy valaki szegény,nem azt jelenti hogy mások életére is tör!
Ok lehet lesznek lopások,betörések...de gyilkosságok nem .
Akkor az olaszok is a rossz végén vannak...mert már ott is durvul a helyzet...a lóvé miatt...Már népfelkelésröl beszélgetnek...
Mert nekünk puskák van...
Mert neki nincs lőfegyvere
Erröl beszéltem itt..ugy 2-3 héttel ezelött...Voltak..akik azt mondták...ettöl nem kell félni...Egyedül ini kezdett el kardokat gyártani...
Ez mind butaság. Az éves fizetésembe lemerném fogadni, hogy az írója a pöcs rosszabbik végén van.
Mindig a másikkal kell foglalkozni, hogy kinek mi-jut a hó végére. Foglalkozzon mindenki a saját problémájával, azt hiszi majd ettől megboldogul, hogy jól kiírja magából a társadalmi igazságtalanságot, amit látni vél?
Áramot raksz a kerítésbe?
Lehet így van...ha az ingóságait is számolják
nem ok nélkül reszelem én a kardokat......
valami szigetelő anyagot kellene még keresni ami jól leszigeteli az áramot a kerítéstől.....
már ha lesz áram......ha nem akkor baszhatjuk
jah ez igaz...olyan mintha mamlas beszélne a férfiasságról. Na jó...hagyom azt a szerencsétlent
Mar megint csak a túlzások
Ez az írás téved.... a KSH szerint 9m van mindenkinek, úgyhogy itt kérem senkit nem fenyeget a válság
Nem vitatom...
https://www.imc500.com/2020/03...

Ezt most olvastam, van benne igazság, már ami a celebjeinket illeti.
Olvastam.... Csak később... ettől meg ez így van
Téged értelmes embernek tartottalak ...gondoltam tudsz olvasni is. Ha tudsz ,akkor kérlek olvass vissza hogy mit írtam erről. Hogy hol lett volna ez a bunyó! Köszönöm...
Na ez hiányzott
Neghallgatták
Látod, működik
Jöhet.... úgy látom igény van ra
Pláne mert ha vki igazoltan képzett bármilyen harcművészetben, az egy testi sértésnél fegyverhasznalatnak minősül, nincs kérdés, csak börtön. így akik képzett sportolók nem is vetekednek utcán....
Jó éjt hölgyem!
Egyszer próbáltam veled vitatkozni, és jött az anyázás... akkor kiismertelek - és azt nem felejtem el mondtam akkor, meg most is. Most már hiába tepersz
Külön mulattat, hogy ismételgeted általad elképzelt tulajdonságaim - gondolom, ettől még alfábbnak érzed magad, mondogasd csak ha jólesik.

Látod buzikám, megint csak elqrtad: jössz itt a szemüveges 40 kilóssal - mert szerinted CSAK AZ számít, ki hány kiló. Komolyan, szinte sajnállak, hogy így elszólod magad... na jó, csak szinte, mert igazából nem sajnállak, hanem szórakoztat
Megyek TV-t nézni, írj csak valami szellemeset, majd holnap lehet, elovasom
Látom magam előtt...
Űl az asztalnál egy 20 kilós szódásüveg szemüvegben,az egész ember székestől 40 kiló tele lelki sebekkel és ír egy ilyet. Közben a fél keze ökölben,és a fogai összezárva..szája remeg az idegtől.
De rég röhögtem ekkorát baszod...ejjj de egy elbaszott ember vagy te...de jól áll..tetszik