És ki az aki látja? Ő is ilyen elbaszott kis buzi mint te?
Nem felejtek...nem felejtek...mert mit csinálsz te fogyatékos? Megeszed a szaromat?
Kb ennyit tudsz tenni ,de ezt is csak akkor ,ha ÉN hagyom!
Emlékezz mit mondtam....nem felejtek! Ez kurva jó
Nő még ilyet nem mondott nekem...tetszik
A Keresztapát nézted ma?
Nem felejtek!Őőő..emlékezz!!! Beszarok
Te qrvanagy tévedésben vagy... az hogy valaki nagyarcú, nem érdem...és nem cél. Nem ismersz egyáltalán, pont leszarom, mit gondolsz, de emlékezz, mondtam, nem felejtek. Ezért pusztán szórakozásból szopatlak kicsit néha, mikor eszembe jut - te persze ezt nem így érzed, mert semmi stílusod nincs. De akinek van, az látja - és egyelőre nekem ez elég
Neked a világ 99%-a nagyarcú. Kb ennyien jobbak nálad ahogy a megnyilvánulásaidból lejön. Haragszol a világra mert lenéznek és nincs tekintélyed.
Meghunyászkodva éled az életed...biztos szar lehet. Lánynak neveltek a szüleid ,a nevelőapád meg megrépázott rendszeresen.
De tudod mit! Állj fel! Feledd el a múltat és élj teljes életet! Mert élni...ne úgy mint eddig..mint egy féreg ...hanem mint egy ember!
Szólj bátran én segítek....eskü!
Na látod, ezt az Atist szeretjük
Sztem te látens homoszexuális vagy, mindig ezzel jössz elő (meg el is szóltad magad már) Nem baj, én nem vagyok homofób (na jó, egy kicsit ) nem ez a bajom veled.
Te akadtál itt ki, hogy Pipi mennyit sír - másokat meg a te nagyarcú dumád zavar. 1:1.
Nem írtam hogy az anyázhat...kezdem érteni miért dolgozol otthon 6 éve...mert hülye vagy?!
Most keményet mondtál..de innen is látszik hogy egy kis jellemtelen fasz vagy. Hisz nem fogunk találkozni ez igaz,nem járok pizsipartikra ,de te így már el is mondod mit gondolnál rólam. Ennyire kis buzika vagy látod. A kis lukadból ugatsz behúzott farokkal ...kis csicska
Nagyon meg szokott baszni a feleséged a felcsatolható műfasszal te kurva?
Nahh...lábhoz te palotapincsi!!!
Miért mondanám? nem fogunk találkozni... de ha mégis, akkor is azt fogom gondolni rólad, hogy egy nagyarcú pöcs vagy, csak nem mondom. És nem azért, mert remegek tőled, hanem mert ha összeverekszünk, te akkor se leszel kisebb fasz úgyhogy semmi értelme nem lenne
...de látom, továbbra is azt gondolod, hogy az anyázhatja a másikat, aki többet nyom fekve ennyire egyszerű vagy. Nyugi, ettől nem vagy különleges, sok ilyet látni az állatvilágban.
Ez nem arról szólt volna hogy kinek van igaza. Ez átment személyesbe. De most nehogy már én legyek a hibás mert sportolok.
Amúgy nem vertem volna el ha ez megnyugtat....csak picit kesztyűztünk volna,semmi komoly.
Azért nem kicsi komplexusod van haver
Sokan bántottak nagyon...vagy csak kinevettek? Tudod engem nem izgat ez..ez a te bajod. Nem azért mert erősebb vagyok,de szerintem értelmesen leírtam...és meg is értették . Kivéve a kis komplexusos hülyét ,aki egyből azzal jön hogy “mert erősebb vagy”
Nem azért ...hanem mert akármilyen kis elbaszott fogyatékos kis szar vagy ,akkor is tisztellek...mert így is ember vagy te buzi!
Azért egy aktiv sportolóval, pláne küzdősportban értelmetlen amatőrként kiállni
De az meg ugye nem érv, hogy kinek van igaza mert erősebb vagy ügyesebb
Nem felejtek...nem felejtek...mert mit csinálsz te fogyatékos? Megeszed a szaromat?
Kb ennyit tudsz tenni ,de ezt is csak akkor ,ha ÉN hagyom!
Emlékezz mit mondtam....nem felejtek! Ez kurva jó
Nő még ilyet nem mondott nekem...tetszik
A Keresztapát nézted ma?
Nem felejtek!Őőő..emlékezz!!! Beszarok