Hiányzom, picim? Sajnálom, de mondtam már, hogy nálam nincs esélyed! Még arra is figyelek, hogy nehogy egy zuhanyzóba menjünk - amúgy más dolgom is van, mint itt feszegetni a virtuális izmaimat
Azt láttátok, mennyire megélénkült a gumilövedékes piac? Hihetetlen, minden szart 2x áron adnak... az adás-vételes topicok is fullra pörögtek.
de jó, hogy pont a múlt hónapban láttam a keserú 19M-t, hogy kéne venni - erre most beüt a hiszti Na sebaj, ha túlélem, és elül a vihar, fél év múlva féláron lehet majd ezeket megvenni
Tegnap kisegítettem egy citroenyest bikakábelt keresett, mondom van el is indítjuk? Mondtam neki mesélje el otthon, hogy egy köcsög béjjemwéés húzta ki a szarból. Röhögött azt köszönte szépen.
Pont nem, mert aki kint van az végre tudja neki nyomni.
Amúgy még mindig egy a rinya?
Sírjunk inkább az óra átállítás miatt.
Engem nagyon megviselt, pedig szabin vagyok és 9 előtt a takarót sem rúgom le magamról
nálunk nem lesz ilyen. Már annyi kiderült,hgoy az a 140 objektum ami nemzeti erőforrás amit katonáknak kell majd védeni azok a multi élelmiszerüzletláncok. Vitya már készül erre, hogy letörje az éhséglázadást.
Azt láttátok, mennyire megélénkült a gumilövedékes piac? Hihetetlen, minden szart 2x áron adnak... az adás-vételes topicok is fullra pörögtek.
de jó, hogy pont a múlt hónapban láttam a keserú 19M-t, hogy kéne venni - erre most beüt a hiszti Na sebaj, ha túlélem, és elül a vihar, fél év múlva féláron lehet majd ezeket megvenni