Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiányzom, picim? Sajnálom, de mondtam már, hogy nálam nincs esélyed! Még arra is figyelek, hogy nehogy egy zuhanyzóba menjünk - amúgy más dolgom is van, mint itt feszegetni a virtuális izmaimat

Azt láttátok, mennyire megélénkült a gumilövedékes piac? Hihetetlen, minden szart 2x áron adnak... az adás-vételes topicok is fullra pörögtek.
de jó, hogy pont a múlt hónapban láttam a keserú 19M-t, hogy kéne venni - erre most beüt a hiszti Na sebaj, ha túlélem, és elül a vihar, fél év múlva féláron lehet majd ezeket megvenni
Próbaidős volt még. De várják vissza ha lecseng a gebola...
F@sza....
Igen jött asszony is. Van idelye most mert lapátra tették.
Kocsival voltál tegnap várat látogatni? Azt hittem hogy a kéthengeres csörömpládával.
Tegnap kisegítettem egy citroenyest bikakábelt keresett, mondom van el is indítjuk? Mondtam neki mesélje el otthon, hogy egy köcsög béjjemwéés húzta ki a szarból. Röhögött azt köszönte szépen.
mert nekem is van
Vasárnap nekem is elment a kedvem, amikor néztem, hogy milyen sokáig aludtam..... 1/4 7-ig.... de azután leesett, hog uugy 1/4 6 csak átálltak az órák
A városban való motorozasra írtam
Pont nem, mert aki kint van az végre tudja neki nyomni.

Amúgy még mindig egy a rinya?
Sírjunk inkább az óra átállítás miatt.
Engem nagyon megviselt, pedig szabin vagyok és 9 előtt a takarót sem rúgom le magamról
Meg felesleges is
Na most kell trafipaxolni
De amúgy elég unalmas így a városban motorozni, hogy nincsenek mozgó akadályok.
Srácok olyan kihalt minden, hogy most akárhol meg lehet rendezni a Man TT- t
sokkal
De honnan tudod, hogy van szakmunkásbizonyítványom?
akkor már tiszteletel megkérdezem a te szellemi színvonalad az mitől lenne különb az enyémtől a szakmunkásvizsgáddal?
ezek mind kamu hírek általában. Aztán még mindíg benne lehet az ,hogy nem olyan sűrgős ezt megtalálni ha az összeesküvés elméletekből indulunk ki
nálunk nem lesz ilyen. Már annyi kiderült,hgoy az a 140 objektum ami nemzeti erőforrás amit katonáknak kell majd védeni azok a multi élelmiszerüzletláncok. Vitya már készül erre, hogy letörje az éhséglázadást.
Nekem is küldték...Azt mondják..Kina találta meg....Pipi vasalhatja a használt gatyákat ha igaz...
jaj magyarországon is van 2 m beteg számára elegendő ellenszer csak még nem alkalmazzák
Ezt már beharangozták volna...szerintem kacsa. De ne legyen igazam
Állitólag ez az ellenszer...Nem nagyon hiszek benne..
Az..koszmilliárdos...
Persze persze ...