Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szóval higgagjatok le,kijött a 3. takaró is,mindenki fasza alfabetagamma,szóval jöhet 10 óra crab rave.

http://youtu.be/-50NdPawLVY
hagyjuk is.
És ezt vedd akkor megbecsülésnek.
Személytelen. Ezért leugatsz bárkit, bármikor. Csak azért, mert azt gondolod, személyesen te lennél az erősebb. És ha úgy van, attól igazad lenne? Jelentene az bármit is?
Hogy mekkora egy fasz vagy te, istenem...
Profi így szerel
Változik a világ. Ez nem is baj, meg természetes, a baj, hogy gyorsulva változik, az emberek ahogy idősödnek, azok meg lassulva veszik fel az ütemet.
Az idősebbek erre csak hisztivel tudnak reagálni, egyszerűen ők nem tanulták az őtőlük idősebbekkel, ezt "várnák" el, csak hát ez nincs már és ezt képtelenek feldolgozni, meg tulajdonképpen nem is akarják feldogozni.
A társadalomban nő az individualizmus, ezt az idősek kétszeresen megszopják, mert egyrészt azért ők is részben változnak, de ezzel párhuzamosan a más változását nem akarják elfogadni.
Egyfajta önzés ez, ez enyém jó, a tiéd (ami ugyanaz) az már nem. Kijelenteni nem merik, megfogalmazni úgy, hogy legalább elfogadható legyen, azt meg nem tudják. Az individualizmusukat szégyenlik, ezért mindig többes számban beszélnek önmagukról. Erről ti is meggyőződhettek, olvassatok csak vissza egy órányit.
Ez mellett kézzelfogható módon (na jó, olvasható) látható az egyéni felelősség lerúgása, a nagyon hülyék már előre megteszik ezt. A saját gondjaikat, tehetetlenségeiket egyfajta külső erő számlájára írják vagy a körülményeknek.
Mit tegyek, nekem ez a sorsom, mit tegyek, engem megátkoztak, nem tehetek róla, nekem ilyen génjeim vannak... Hova zabálsz, te zsírdisznó? Én csak csipegetek, de a hormonháztartásom miatt minden egyből a hasamra megy - olvashatjátok és hallhatjátok ezt sokszor.
Miért cigizel buzi, meg fogsz dögleni! A papám napi négy mezítlábas Kossuth-ot szívott és 98 éves korában a vonat ütötte el, míg a szomszéd Pista csak zöldséget zabált és ózonnal fertőtlenítette a ruhát, meg nem is cigizett, de 22 évesen halt meg tüdőrákban... Ezt lefogadom, mindenki már vagy tucatszor hallgatta, ugye?
Hát ez a mai társadalom. Azt én vallom, hogy amíg nem hazudok, addig baj nem lehet a mondataimmal. Esetleg kellemetlen. Úgy kell élni, és nem nyihogni.
Vagy viselni a pofonokat.

A legjobb példa erre itt Ini. Azt én még most sem tudom eldönteni, hogy tényleg igaz-e a munkabírásával kapcsolatban, mert bennem azért van egy kis fura érzés, de őt különösebben soha nem hallottam sírni, csak leírja azt, amit megél.
És bírja.
Hello Ini, drukkolok neked!
Még szerencse.
Ki így..ki úgy...nem vagyunk egyformák.
Hogy rohadj meg tervező,a bal oldali feszek szoptatott,a csavarok az új kerül bele.Gigaszívás.
Ez így van, de itt sokan ismerik egymást személyesen is. De ismeretlenül is az anyázást kihagyom. Ezen kívül mehet bármi...
Úgyúgy...a régi szép idők. Hogy elvertek párszor
Most visszaadom
Mert a net személytelen!
Ha mi találkoznánk személyesen ,megadnám a tiszteletet . Nekem is megadná más ,hidd el hogy nem kezdene el hírózni és beszólogatni. Személyesen azonnal van minden tettednek következménye ,itt meg elbújnak és mernek ugatni. Hogy mi a fegyver ellenük itt? Kinek mi. Nekem az ,hogy elküldöm a jó büdös kurva anyjába...ha már ilyen bátor ember
Volt itt egy hatalmas fórumozó aki arra verte magát ,hogy ő már itt van régóta. Összezörrentünk picit és megbeszéltük hogy személyesen,ellenőrzött keretek között lemeccseljük. Megadták neki egy számot hogy beszélje le a találkát ,amit fel is hívott . Aztán nem jött el...csak üzenetet küldött. Ott megkapta az én eredményeimet ,ezután úgy gondolta hogy nem lenne fair a meccs. Megértem...de legalább férfi módjára viselkedett és ezt tisztelem!
Várpalota?
én meg elfelejtettem telefont vinni a motorozáskor
beüzemeltem az 50es sendát és körbejártuk a dvcs partot, felderítettük a karantén helyeket
Kulturált viselkedés része!
elég ritkán mondom el a véleményem akkor amikor anyázásra lenne szükség
ilyenkor kb semmi értelme bármit is mondani
A pofakönyvre nem járok! Valamiért ellenérzésem van azzal a fórummal!
Ez a dolog 1954-ben történhetett, mert csak homályosan és töredékekre emlékszem!
Jogos! Viszont néztem várat is.
Akkor csak egy kérdésem van, de annak is csak a kiváncsiság, ismeretlenül meg miért? Azt gondoltam hogy az a mértéktelen egymás semmibe nézése és tiszteletlenség csak az utánunk jövő, neten nevelkedett nemzedék kapcsolattartási formája. A régiek még a közvetlen találkozásokból merítenek, de azt látom hogy nem mindig igy van. Egyfajta tanulás a fiatalok szokásaiból?
Tényleg csak kiváncsiság, ne gondolj bele semmit
Amikor még a Nagymamám (legyen áldott az emléke) kenyeret sütött, (ezelőtt 63 éve) a kovász vászonzacskóban lógott a gerendán! Arra is emlékszem amikor a zsidó bolsevisták miatt az ágyba vetette be az egy zsák lisztet, hogy ne vigyék el! Apám a két bocival húzott szekérrel kivitte a búzát a malomba engem feltett a zsákok tetejére, majd a lisztet hazahoztuk, és felhordta a padlásra, majd jöttek a csizmás emberek lehordták onnan , és elvitték, "beadásba" a rohadék zsidó Rákosi-Rosenfeld alatt ! És a nagyanyám ekkor ágyazott be egy zsákkal!
Druszám! Valamiért te jutottál az eszembe erről.

https://www.facebook.com/sando...

Ezen már rég túl vagyok...10 perc volt kb 1 hónapja...