Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tokával?
na semmi új megyek pecázni ma is
Ha vége a vírusnak és nem gatyásodok le akkor nyomok egy olyan dolomitok kört hogy......hogy.....hogy................
Ha felelősen állsz hozzá a helyzethez, akkor nem. Bár mindenki ezt tenné.
Tudok mást tenni?
Nem javaslat, kötelező, most olvastam utána és az üzletek felelőssége ezt betartatni, gondolom a büntetéseket is ezért határozták meg ilyen magas összegben.
Me cihopatákok!
Má megint fojtogatjátok egymást?
Mi sem megyünk szinte sehova. Asszem majd délután egy sétára... Meg nekem még dübörög a gyár... egyenlőre.
Amúgy én már akkor mondtam amikor pár beteg volt hogy ha mindenki otthon maradna 3-4 hétig és csak egy kis csoport hordaná a kaját, bent lakna a vízműben-erőműben stb akkor ez az egész vírus kihalna egy hónap alatt
Nem csak nálunk hanem világ viszonylatban
Ezen kívül a többi megoldás nem megoldás, ezek után már csak az oltóanyag ami fog bármit is érni
Amugy amíg nem hal meg falunként- lakótömbönként 8-10 vagy akar több ember is mindenki szarik mindenre
Pl én meg egy betegtől de tudok hogy lenne a közvetlen környezetemben így “szarok az egészre”
Nagyjából így gondolkodik az emberek java része
Ha neked nem baj hogy a nyár 70%-ba csak tologatod a motorod a garázsban az a te dolgod. Rajtad kívűl szerintem mindenkit érzékenyen érint...
Huhh,nem olvad el,majd ha lezajlik az apokalipszis.
Az utóbbi időben munka után, reggel 6 körül megyek vásárolni.
Akkor még kevesen vannak

Ma lakás takarítás és motor pucera
Tegnap még tudtam menni egy karikát
Majd megszokják. Az alkalmazottakon mulik mennyire tartatják be.
Bammeg
De ha te bemennél 10 órakkor a sok nyugger meglincselne
Ja az óraállítás, most esett le!
Akkor 9-ig ott csoportosulnak az ajtóban, és maszk nélkül beszélgetnek egymással?
Így kellene...
Hiba...
Én kb 8kor voltam egy kisebb bevásárlást csinálni a Tescoban
A biztonsági örök nem engedték be a szemmel is látható nyuggereket! Mondták majd 9kor kizavarják a "fiatalokat" utána mehetnek!
Mert nem fogod tudni használni...azéé
Bele is szarnak.
Mert nincsenek kitiltva. Nem.szentírás, javaslat volt