Nem javaslat, kötelező, most olvastam utána és az üzletek felelőssége ezt betartatni, gondolom a büntetéseket is ezért határozták meg ilyen magas összegben.
Amúgy én már akkor mondtam amikor pár beteg volt hogy ha mindenki otthon maradna 3-4 hétig és csak egy kis csoport hordaná a kaját, bent lakna a vízműben-erőműben stb akkor ez az egész vírus kihalna egy hónap alatt
Nem csak nálunk hanem világ viszonylatban
Ezen kívül a többi megoldás nem megoldás, ezek után már csak az oltóanyag ami fog bármit is érni
Amugy amíg nem hal meg falunként- lakótömbönként 8-10 vagy akar több ember is mindenki szarik mindenre
Pl én meg egy betegtől de tudok hogy lenne a közvetlen környezetemben így “szarok az egészre”
Nagyjából így gondolkodik az emberek java része
Én kb 8kor voltam egy kisebb bevásárlást csinálni a Tescoban
A biztonsági örök nem engedték be a szemmel is látható nyuggereket! Mondták majd 9kor kizavarják a "fiatalokat" utána mehetnek!
Nem csak nálunk hanem világ viszonylatban
Ezen kívül a többi megoldás nem megoldás, ezek után már csak az oltóanyag ami fog bármit is érni
Amugy amíg nem hal meg falunként- lakótömbönként 8-10 vagy akar több ember is mindenki szarik mindenre
Pl én meg egy betegtől de tudok hogy lenne a közvetlen környezetemben így “szarok az egészre”
Nagyjából így gondolkodik az emberek java része
Akkor még kevesen vannak
Ma lakás takarítás és motor pucera
Tegnap még tudtam menni egy karikát
A biztonsági örök nem engedték be a szemmel is látható nyuggereket! Mondták majd 9kor kizavarják a "fiatalokat" utána mehetnek!