Beruháztam ezt a magas összeget.Bízom a fényes jövőben.
Inkább azon törpölök hogyaviharba ennyi minor mindenhol 15-20e a másik hogy meg e küldik még idén.
van 8 darab samsung 2600as cellám, és van 6db panassonic 2350es cellám
ha együtt vannak a power bank házban mi történik?
a feszültség 4,10-4,16 között van ez kb kiegyenlítődik majd, de a teljesítményben jelent valamit a különbség?
szóval jobban járok ha a 2 csoport nincs együtt vagy tökmindegy, hiszem az összes minimum 10 éves cella és kurvára nincs már meg a gyári adat mértékű teljesítmény
ez a baj evvel, mert ha csak 3-5 naponként vinnék a kaja csomagokat, akkor is rengeteg ember kellene hozzá
de ez az egyedüli módszer hogy elmúljon egy hónap alatt a járvány
majd akkor lesz pánik amikor lesz minden faluban több megbetegedés-halál
addig csak bizonytalanság van
majd ha itt is hullik a nép mint a legyek ősszel akkor kezd el mindenki gondolkodni hogy ez jól elkúrtuk pedig tudtuk hogy ez lesz
de amíg az a szemlélet hogy a 2 gyerekes anyát másnap kirúgják amikor nem tud jönni dolgozni a vírus miatt (nincs óvoda) addig borítékolható a szopás
és nem csak úgy rúgják ki hogy most menj el munkanékülire aztán ha rendbe jön minden újra felveszünk, hanem már keresik az utódját(állítólag, saját elmondása szerint)
Az nem tűnik ennyire egyszerűnek, sokan újrafertőződtek már (tehát a "lábon" kihordott fertőzéssel nem szereztek immunitást): https://index.hu/techtud/2020/...
Igazából az otthoni szeparálás a legjobb,egy telepre zsúfolni az öregeket azzal csak azt éred el hogy végigsöör rajtuk mint a digó korházakon.
De minden nyugger mellé nem lehet rendőrt tenni.
hozzáteszem most pedig az államok pont az időt húzzák Mert ha megfelelő keretek között akarják hagyni a fertőződések számát na az a hosszú idő.
3 hétre simán el kellene dugni a rizikos korosztályt és átereszteni a vírust, akkor gyors lenne a kilábalás
Igen. Erre lehet számolni az első időszakban, ha sok ember utcára kerül és sok vállalkozás bedől ezért van óriási szerepe az időtényezőnek. Most minden vállalkozás amit súlyosan érint a válság próbál a techalott állapotban átvészelni. Ez azt jelenti, hogy a bevétel nélküli kiadásait a minimálisra csökkenti. Aztán maradni kell némi tőkének az újrainduláshoz is.
Pl pont az ilyen sztereotípia amit képviselsz miatt kurvára nincs kedvem senkit felvenni.Volt hozzád hasonló alkalmazottam.KB fél évig hallgattam talán 12 ben ahogy folyamat morog,így maszek úgy vállalkozó,08-as válságkor senkit nem rugtam ki,nem volt fizetésben még csúszas sem.Ez az ipse minden támogatást kisajtolt gyerekeknek tankönyv től kezdve.Havonta basztatott a fizetésemeléssel.A végefele már többet vitt haza mint én.
De elsőnek vette a kalapját a nap végén,mindegy hogy várni kellett egy szállítóra,persze kocsival járt be.
Egy idő után elengedtem mikor fenyegetőzött hogy kilép.
Kibaszott meglepődött.
Aztán amikor utoljára hallottam felőle betonelemeket vakolt egy betonüzemben.Azóta minimum milliókat spórolt nekem csak bérben és járulékban.
igen a járulékköltségek szerintem aránytalanul magasak. Át lehetne ezeket is reformálni. Inkább a dolgozó kezében adni több bért. Mondjuk az az összeg ami lejönne a járulékból ilyen utalványozási formában lehetne odaadni a dolgozónak az jelentősen növelné a belső fogyasztást. Aztán át kellene gondolni a fogyasztást büntető gínesz rekorder áfánkat is
Igazából a pénz csak máshogy lenne elosztva de jobban élénkíteni tudná a gazdaságot, többlet fogyasztást generálna ezzel többlet termelést is
pedig 2 havi helybenjárás után illő lenne elgondolkodnia
ahogy nő a pénz úgy jut pénz azokra a tárgyakra amik úgymond feleslegesek az életben maradáshoz
szóval kicsi pénzből csak kaja pia lesz
értem csak ez majd nem kívánságműsor lesz. A mkkv sem fog globálisan gondolkozni. Ő úgy fog gondolkozni, hogy most minimálbérért fel tudja tölteni a munkaerőkészletét, mert vállogathat a piacon ennyiért. (persez főleg a kereskedelemről beszélek meg nem speciállis szaktudásról mérnöki végzettségről) Azt kell megérteni egyéni az érdek és a mkkv eddig lát. Majd egyik szemünk örül, hogy lesz olcsó munkaerő (kiadásokat csökkentetünk) a másik szemünk meg sírni fog,hogy nem elég a kereslet Ennek kell majd beállni ismét, hogy működjön a gazdaság na ehhez kell a több idő. Az,hogy ez mennyire pattan el a földről nehéz megjósolni. Azok a cégek akik kihuzzák és valamilyen formában állományban tudják tartani az alkalmazottaikat(várhatóan) nem fognak lényegesebben kevesebbet fizetni a dolgozóiknak, talán vissza is rendeződik a bér idővel. Ez vonatkozik a nagyfoglalkoztatókra is. ha ezt vesszük összeségében lehetne sokkal rosszabb is a helyzet. bízunk a gazdasági élet mielőbbi feltámadásában.
Inkább azon törpölök hogyaviharba ennyi minor mindenhol 15-20e a másik hogy meg e küldik még idén.
ha együtt vannak a power bank házban mi történik?
a feszültség 4,10-4,16 között van ez kb kiegyenlítődik majd, de a teljesítményben jelent valamit a különbség?
szóval jobban járok ha a 2 csoport nincs együtt vagy tökmindegy, hiszem az összes minimum 10 éves cella és kurvára nincs már meg a gyári adat mértékű teljesítmény
de ez az egyedüli módszer hogy elmúljon egy hónap alatt a járvány
kicseszett fura ez a grando.
https://thegrando.hu/termek/bl...
addig csak bizonytalanság van
majd ha itt is hullik a nép mint a legyek ősszel akkor kezd el mindenki gondolkodni hogy ez jól elkúrtuk pedig tudtuk hogy ez lesz
de amíg az a szemlélet hogy a 2 gyerekes anyát másnap kirúgják amikor nem tud jönni dolgozni a vírus miatt (nincs óvoda) addig borítékolható a szopás
és nem csak úgy rúgják ki hogy most menj el munkanékülire aztán ha rendbe jön minden újra felveszünk, hanem már keresik az utódját(állítólag, saját elmondása szerint)
https://index.hu/techtud/2020/...
De minden nyugger mellé nem lehet rendőrt tenni.
3 hétre simán el kellene dugni a rizikos korosztályt és átereszteni a vírust, akkor gyors lenne a kilábalás
Érdekes meglátás, olaszból hogy látják a magyar helyzetet
De elsőnek vette a kalapját a nap végén,mindegy hogy várni kellett egy szállítóra,persze kocsival járt be.
Egy idő után elengedtem mikor fenyegetőzött hogy kilép.
Kibaszott meglepődött.
Aztán amikor utoljára hallottam felőle betonelemeket vakolt egy betonüzemben.Azóta minimum milliókat spórolt nekem csak bérben és járulékban.
Igazából a pénz csak máshogy lenne elosztva de jobban élénkíteni tudná a gazdaságot, többlet fogyasztást generálna ezzel többlet termelést is
ahogy nő a pénz úgy jut pénz azokra a tárgyakra amik úgymond feleslegesek az életben maradáshoz
szóval kicsi pénzből csak kaja pia lesz