Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem az cukkini.
A középső képre nézve ez jutott először eszembe!
Tényleg jó, tele is van mindig, de másutt is kb. ezek az árak. Kisváros... 8-900 közt is találnék, de az nekem igénytelen, +100ast megér a jobb.
"piócát"
Ez jól néz ki, bár én nem uborkát meg piócát tennék rá, hanem valami húst meg több sajtot
Az akkor jó hely. Felénk a legolcsóbb is 1300 körül van
1000-é eszek a vendéglőben, szabad szedésű leves, 3 közül választott második, porcellán tányérban abroszos asztalhoz kihozva (nem műagyag tálcás menzás tologatós.
Én is szeretem a pizzát, de én magamnak sütöm :-)
mondjuk annyi cigi után az csoda hogy érzel bármi ízt, lehet ezért sem vagy válogatós
Pont ugyanígy vagyok vele...
Utána jönnek a megoldások: 2 és 3 körmös lehúzó, satu, gyártott lehúzó, kalapács, kisbalta... Ami minden esetben azonos: a csapágy és a kezem sérülése
Reggelire egy szalámis zsemle, délben nejem főztje (illetve heti egyszer konzerv sólet / babgulyás/ rakott káposzta), vacsorára kb. bármi jöhet, nem vagyok válogatós.
én nem eszek szart, akkor inkább semmit, a bolti meg nem jó
ha nincs zseton akkor hajába főtt krumpli+hagyma paprikás zsírral
Az én pizza-vacsorám ki szokott jönni 400 forintból. Nem jó, de én megeszem.
Nem tudom, nekem van itthon 4 powerbank, közötte 2 elég komoly (20000 mAh-s, QC3-as gyorstöltős Xiaomi).
nálunk 1600 a nagyobbik pizza kiszállítva(szinte mind ennyi, néhány 1800 meg a hoki 1300) pont elég egy evésre
most agyaltam ki hogy egy gyufás skatulya pont akkora mit 2 cella, így nem esnek ki a helyükről lehet szállítani is
szóval akkor egy 6os pakk és egy 8 as pakk van készenltben, meg egy gyárilag cellázott 15 ezres
ennyivel ki lehet húzni egy hetet 2 telefon töltögetéssel a parton
Gyakran eszem pizzát (csak én, nejem utálja), de a boltból hoz nekem fagyasztottat. Olcsó, és már tudom hogy melyeket vagyok hajlandó megenni....
pedig a pizza a leghatékonyabb és legolcsóbb táplálék forrás, az otthoni kotyvasztás után
a mocsok szar margherita és a majdnem jó hawai kivitelen kívül még nem ettem rosszat sehol sem
Jobban jársz ha külön rakod.
Ennie mégiscsak kell
Így kellene itt is, de nálunk még mindenki xarik mindenre. Nem is lehet kapni maszkot, de az emberek sincsenek kellőképpen betojva. Mindenki kujtorog mindenhol, talán a kölykök a hideg miatt kevésbé.
Lyoni sertésszelet petrezselymed burgonya,a futár maszkban kesztyűben és előre egy hétre kártyával fizetve.
Egy szakközépiskolában ő a portás / telefonközpontos. Dolga most szinte semmi, de 8-16 óra között benn kell lennie pár embernek,, így neki is.
Sertéspöri tésztával.....
Má aszittem.
Hol?