1000-é eszek a vendéglőben, szabad szedésű leves, 3 közül választott második, porcellán tányérban abroszos asztalhoz kihozva (nem műagyag tálcás menzás tologatós.
Pont ugyanígy vagyok vele...
Utána jönnek a megoldások: 2 és 3 körmös lehúzó, satu, gyártott lehúzó, kalapács, kisbalta... Ami minden esetben azonos: a csapágy és a kezem sérülése
Reggelire egy szalámis zsemle, délben nejem főztje (illetve heti egyszer konzerv sólet / babgulyás/ rakott káposzta), vacsorára kb. bármi jöhet, nem vagyok válogatós.
most agyaltam ki hogy egy gyufás skatulya pont akkora mit 2 cella, így nem esnek ki a helyükről lehet szállítani is
szóval akkor egy 6os pakk és egy 8 as pakk van készenltben, meg egy gyárilag cellázott 15 ezres
ennyivel ki lehet húzni egy hetet 2 telefon töltögetéssel a parton
pedig a pizza a leghatékonyabb és legolcsóbb táplálék forrás, az otthoni kotyvasztás után
a mocsok szar margherita és a majdnem jó hawai kivitelen kívül még nem ettem rosszat sehol sem
Így kellene itt is, de nálunk még mindenki xarik mindenre. Nem is lehet kapni maszkot, de az emberek sincsenek kellőképpen betojva. Mindenki kujtorog mindenhol, talán a kölykök a hideg miatt kevésbé.
Utána jönnek a megoldások: 2 és 3 körmös lehúzó, satu, gyártott lehúzó, kalapács, kisbalta... Ami minden esetben azonos: a csapágy és a kezem sérülése
ha nincs zseton akkor hajába főtt krumpli+hagyma paprikás zsírral
szóval akkor egy 6os pakk és egy 8 as pakk van készenltben, meg egy gyárilag cellázott 15 ezres
ennyivel ki lehet húzni egy hetet 2 telefon töltögetéssel a parton
a mocsok szar margherita és a majdnem jó hawai kivitelen kívül még nem ettem rosszat sehol sem
Hol?