Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engedd el szerintem!
Pont rossz példával jössz.
Tűzbe bemenni felszerelésékül?
Ennek fizikai akadályai vannak te.
De értem az ércelődésdet.
A Szépasszony-völgybe fuvaroztam egyszer egy bor szakértő csapatot.
Majdnem végigkóstolták az összes pincét, én addig sétálgattam és malmoztam.
Amikor végeztek, elmondták a véleményüket a méltán híres Völgyről.
Szépnek, hangulatosnak az, viszont 2-3 pincén kívül nem sok jóval illették a lőrét
Így vannak fenntartásaim.
Apropó, egy-két orvosellátóban már lehet RENDELNI ( ) FFP3 maszkot (persze saját költségre), miközben a háziorvosok FFP1-et kaptak a múlt héten (az kb. semmire se jó) mindez egy 3-5% halálozású betegségnél.

Tűzoltó topictársak esetleg nyilatkozhatnának, ők bemennek-e védőfelszerelés nélkül a tűzbe? Azért a tüzet írom, mert sérültet kivágni roncsból biztosan megterhelő pszichésen, de nem hinném, hogy különösebben veszélyes az egészségre.
Így igaz. Beszéljünk inkább a hüvelygombáról!
Olyat kell inni amiben nincs tartósítószer. Nekem is magas a savam alapból is, a bortól meg méginkább. Aztán tavaly a havernak kellett bor és bementünk ahonnan szokott vinni alkalmakra. A házigazda levezette a savkérdést, és hoztam tőle vagy három félét, az asszony ugyis szereti az édes bort, ami izre tényleg nagyon jó volt, gondoltam ránk nem rohad -ellenben az üveges borokkal. Aztán igaza lett, mert attól semmi bajom, azóta rendszeesen hozok tőle pár litert.
Neked is esnek rosszul dolgok.
Mint ahogy látszik is.
Ez természetes is.
De akkor engedd nekem is, hogy védjem a mundért!
Ha igazan van, csak akkor.
Ha nincs, akkor nyugodtan szembesíts vele, mert így tanulunk a hibáinkból!
Szerintem.
Nem idézem be, nincs értelme, én is tudom, mire utaltál, meg te is. Sztem ne rágjuk ezt tovább, ugorjunk.
Én se iszok bort, annyi savam van így is, hogy az ujjammal elérem
neked is szól az 5604383 hsz.
..mert a mundért egyből véded te is, csak ebben a relációban említettelek. Biztosan nem mondtam rád semmi rosszat
Nem szeretem mert általában édes viszont a forralt sört kipróbálnám egyszer.......a lengyelek azt isszák bor helyett, de még nem vitt rá a lélek.
mivel és hogyan általánosítottam ami az orvosokat negatívan érinti?én egy orvosról beszéltem.
egy helyen beszéltem többesszámba,vagyis orvosokról,mikor azt írtam hogy az egekig magasztalják őket.....
hát ezzel sem őket minősítettem hanem a civileket,csak értelmezni kéne a mondanivalót mielőtt az ember egyből neki ugrik a másiknak.
"ehhez a dokitémához még annyit hogy az orvosok az egekig vannak magasztalva az emberek tömik a zsebüket miközben a mentők és a nővérek végzik a gané munkát.

pl.van egy baleset a tűzoltó kivágja a beszorult embert(ha nem tenné akkor az ember meghal)kezelésbe veszi a mentő hogy egyáltalán szállítható állapotba a kórházba lehessen vinni az embert(ha nem lenne akkor az ember szintén meghal és az orvosnak nincs kin dolgoznia)
az orvos megműti majd a lábadozás alatt az ápoló kezelgeti az embert.ebből a négy tényezős folyamatból ki kapja meg az elismerés bármilyen formáját?az orvos.

egy másik sztori.velem történt tavaly.vittük a gyereket ügyeletre,talán 8 hónapos volt,vasárnap volt délután 3óra.én megvártam kint őket(kár volt),szóval a lényeg meséli az asszony hogy bement csak az asszisztens volt mondta hogy mindjárt jön a dokinő.egyszer csak jön a dokinő nagy duzzogva reklamálva hogy 3óra van és ő még nem evett ebédet,mindezt úgy hogy az asszony ölébe ott a 8hónapos gyerek közel 40fokos szűnni nem akaró lázzal.
hát,én szégyelltem magam helyette.és ezért sajnálom hogy nem mentem be,elmagyaráztam volna neki hogy alkalmatlan erre a feladatra ezzel a hozzáállással,ez nem munka ez hivatás,ha 24órán keresztül nem tud enni mert segíteni kell másokon akkor addig nem eszik(legalábbis nálunk ez így van)nem hogy még pufogok és ennek hangot is adok a betegnek.
szégyellheti magát,mi lenne ha mi is így állnánk hozzá a dolgokhoz.
"
Nabazbeg,csihaggyatok mert elér a bosszú és petrát nézitek 0-24-ben.

http://youtu.be/heGYumXZs9c
Forralt bor segít!
én hol írtam ilyet?idézd légyszíves!
De a mondanivalódba rögtön belevertél.
Ne tedd!
Nekem is van alkoholista informatikus kölcsön ismerősöm.
Mégse említelek vele.
Pontosan.
Egyébként a betegek nagyon nagy része megérti a körülményeket és türelmes. De van pár ilyen mentalitású hozzátartozó (a betegek fura mód soha nem követelőznek, csak hálásak hogy segítenek rajtuk) amit Fireblade is leírt ilyen magas lóról, hogy leszarja a másik embert mert az neki jár.
Te írtad nekem, hogy ha magánrendelésre megyek, fizessem meg!
Ki mondja az orvosnak, hogy utána menjen magánba, szociba.....?
Pont a kollégád általánosított... addig én meg sem szólaltam
"Ha már aznap a sokadik ilyen munkát végzed szünet nélkül neked is jogod van megállni, ha nincs közvetlen életveszély"
nem,nincs jogod megállni,sőt ha kell mész a 31.-hez a 32.-hez stb.
Lehet, én is elkezdem méregetni hátha szintén kihűltem már.
Egyenek az autóban
Most őszintén: Nektek mennyi a valós, effektív munkavégzés? Az egész időből? mert a háziorvosoknál ez kb. 95% egy nagyobb praxisban. Aztán rendelés után mennek a fekvőkhöz, szerte a városba, meg a szoc. otthonokba.
Nincs ezzel baj, csak általánosítasz.
Na azt nem csípem.
nem,nem tudta az asszisztenstől.annyit mondott hogy mindjárt szól a doktornőnek.
egy páran itt most azt hiszik hogy én aztán mennyire utálom az összes orvost,hát ez marhára nem így van,sőt mondhatnám azt is hogy egy hajóban evezünk,pont azért zavar hogy ha egy egy orvos így viselkedik.