Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lövésem sincs, ment a keverés, az öregasszont elvitte a mentő, aztán csak később derült ki hogy mi volt mert hogy az egyik fia kint dolgozott de hazajött de a fia már elment valahova, már az is elhangzott hogy még sem. Elég zavaros a dolog nem is foglalkozok vele.
Abból meg nincs lóvé,bérleti díjra.
Akkor pihenj!
Nincs meló.
Majd szólunk neki, hogy meló helyett itt töltöd az idődet az üzenőfalon...
Engem még nem fenyegetett meg a főnök hogy kirúg.Pedig rezeg a léc.
Ugybiz
Tabletta gyár.
Jegyzőkönyvet nem kellett felvenni?
Tűz vizsgálat indult?
Most beszeltem egy csajjal simán kirúgták mert otthon maradt a vírus miatt
2 gyerek van egyik óvodás a másik meg alsós
Állítólag a főnök meg fenyegetőzött is a többi nővel hogy aki nem jön veszi fel helyette a másikat
Na ilyenek a szegény hányatott sorsú maszekok....
Ja, ezt mondtuk mi is.
Nyugi, a tűz megöli a vírust!
pszichés megterhelés talán még károsabb az egészségre.
hogy mennyire veszélyes,szerintem döntse el mindenki maga.zárt tüzeknél van légző,hiszen ott az önálló élet feltételei nem adottak,de arra nincs semmiféle kimutatás hogy a bőrön át mi szívódik fel.
múlt szoliba éjszak karantén alatt álló lakástűznél voltunk.
És szerintem az sincs a nevén, csak ha valamihez hozzáér az már az övé. Volt valami DL-es cimborája, az is megnyilvánult néha amikor támadták macskát.
Tállyáról a Homoky Pincészettől sok nedüt elhordtunk, vendégházuk is van, szóval pince látogatás után lehetett lefeküdni - régi szép idők..
Ha Egerben jársz, és vinni szeretnél, megírom privátban a pince számát amire az öregek az áldásukat adták.
Garanciát nem vállalok mert én nem értek borokhoz.
A borhoz nem feltétlenül kell szőlő. Soltvadkert környékén pedig egyenesen zavaró tényezőnek számít, csak a macera van vele.
Basztassátok a versenymaccsot,
Szerintem még csak nem is az egyik legjobb.................nem kéne ingyen sem DL650.

https://www.sportmotor.hu/albu...
Ennyi szőlő a világon nincs, amennyi bor készül magyarországon.
Egy időben hozogattam onnan is medinát, de nem volt jobb a savhelyzet. Most Tállyáról hozok fehér muskotályt meg aszut, háztáji pincészettől. Azzal nincs gondom. Amikor megkivánom egy-egy pohárral megiszok, jó az ize is és semmi bajom tőle.
Hűti a kedélyeket.
Hát valóban hozzáértőknek ott nem sok minden van... kommersz borok - inkább az alja - kisipari technológiával, turistáknak. De oda pont ez kell...
Utolsókat rúgja.
Remélem.
Szakad a hó.....mi a bánatot keres ez itt ilyenkor?
Ugorjunk!