Jo lenne mert agyfaszt kapok hogy 3-4x kell vegigjarni a boltokat mire a szokasos heti vasarlast elintezem.
Ilyenek hogy van meg a 100 db kesztyubol de az is elfogy egyszer es nincs, sehol, mar rozsaszin mosogatokesztyut vettem. Maszk remenytelen, nem is keresek.
F2 taktikajat kovetem, a sok embert es a maszkosokat ha lehet kerulom.
akkor meg hogy lesz karantén Az oké, hogy dolgozni fog a rendvédelmi szervek az egészségügyi dolgozók az élelmiszerelőállítók, a szállítók. Meg ott ahopl élőállat tartás van, meg a fene tudja, hogy még ki. ez akkor sem szabadna lenni 20%-nál többnek, bár akkor sincs értelme a karanténnak
hölgyek urak
kerámia bevonat kipufogóra mennyire tuti?
k*rva ronda hogy az egész rozsdás, kezdeni akarok vele valamit és arra jutottam a kerámia lenne a tuti még ha drága is, tényleg ez lehet a numero unó?
A boltokban már nem lesznek sokan. Ma a Metróból kaptam egy képet ,egy ember nem állt a pénztáraknál
Egyrészt aki akarta már mostanra tényleg megvette amit akart ,másrészt kezdenek félni az emberek. Na meg hónap vége van...
Az annyira nem biztos hogy így van. Nálunk a karanténban nagyon keveset megyünk boltba, mondjuk heti egyszer. Be sem engednek addig, amíg valaki ki nem jön, megvan egyszerre mennyi ember lehet benn, odabent külön kérik, hogy mindenki minimum egy méterre legyen a másiktól. A kasszánál is fel vannak festve pontok, hogy mekkora távra álljanak egymástól az emberek. Minden alkalmazott védőfelszerelésben tölti fel a polcokat, a kasszás egy plexi fal mögött ül, kérik, ha lehet kártyával vagy telefonnal fizessen mindenki. A vevők egy része maszkot hord, az meg alap hogy boltba menés előtt és után alaposan kezet mosol...nyilván nem tökéletes a rendszer, de egy minimálisra csökkenti a fertőzés veszélyt. Alternatívaként szinte minden bolt ajánl fel házhoz szállítást, gyakran önkormányzati segítséggel.
Nálunk nem lesz wc papíron hízás Nálunk elmaradt a pánikvásárlás sőt majdnem a normális is, mert senkinek nem volt kedve az utobbi időben a fullon tömött boltokban sorbanállni. azért felületesen szétnézutem a spájzba a fagyóba, a hűtőbe és a kamrába azt a megállapítást tettem, hogy ha ma este jönne a tek bedeszkázni az összes kijáratot kalóriaszámlállással akkor is ki tudnánk húzni egy szűk fél évet ha a vizet nem zárják el
A karanten azt jelenti hogy nem tapizhatsz meg nyalhatsz ossze embereket, ha egyedul ulsz a kocsiban vagy a munkahelyi pontokon nincs gondod.
Amugy szerintem kb szart sem er az egesz mert az elelmiszerbolt foleg a nagy multikban de egy lidlben is kurvasok ember gyulik osdze relativ kis helyen.
Ilyenek hogy van meg a 100 db kesztyubol de az is elfogy egyszer es nincs, sehol, mar rozsaszin mosogatokesztyut vettem. Maszk remenytelen, nem is keresek.
F2 taktikajat kovetem, a sok embert es a maszkosokat ha lehet kerulom.
kerámia bevonat kipufogóra mennyire tuti?
k*rva ronda hogy az egész rozsdás, kezdeni akarok vele valamit és arra jutottam a kerámia lenne a tuti még ha drága is, tényleg ez lehet a numero unó?
Egyrészt aki akarta már mostanra tényleg megvette amit akart ,másrészt kezdenek félni az emberek. Na meg hónap vége van...
Amugy szerintem kb szart sem er az egesz mert az elelmiszerbolt foleg a nagy multikban de egy lidlben is kurvasok ember gyulik osdze relativ kis helyen.
egy elvalt hegesztesem van, bar most hogy logott kicsit a lidlis tokton 12,1v amit mérek.